Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim akü sarj cihazi BLACK DECKER 30 AMPER .Aynı anda 300 ampere kadar akü veya grubu sarj eedebiliyor.Güneş paneli ve akülerimi aldıgım yetkili tavsiyesi üzerine aldım.jel kuru tüm aküleri sarj ediyor.Tavsiye edebilirim.
Benim eletrikli otomatik kapı yaptırdım,kullanımı çok rahat ve güvenli.İsterseniz manuel olarakta kullanabilirsiniz.Sadece bir vida cıkarmak ve kolu cekerek manuel olarak kullanabilirsiniz.
Termodinamik JSG-25-12K Hermetik Şofben kullandığim şofben.Önder bey güvenerek tercih edeceğiniz bu konuda uzman.Montaj açıklama ve seması size verebilir.kendiniz yapmanız mümkün.
Hayır sizin yazdıgınıza karşılık yazmadım.Ben bu gün karavan derneğine yazdıgım yazıya karşılık verilen cevabı aynen buraya aktardım.sADECE BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM.Benim dernekle hiç bir bağım yok.Ben sadece yapılan bir işlevi duyurmak istedim. Niyazi Zorlu.
Benim Karavandaki güneş enerji sistemi MPPT'li güneş paneli karavan enerji paketi - 2 - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com’da - 284113424 kullanmaktayım.
KARAVAN derneği olarak gerekli girişimleri yapmamızı ve sizlerin güvenini kazanmamızı bekliyormuşsunuz.
Herhalde Dernek olarak yapmış olduğumuz girişimler gözünüzden kaçmış olacak.
Size aşağıda bir kaç örnek vereyim.
Bunların belgelerini de ekte gönderiyorum.
Sizin güveninizi, kazanmayı hak...
2+1 yolcu kapasıtesı almak için ön koltuk muyanese iki kişilik olması ve kemerler olması gerekiyor.Daha sonra isterseniz tek kişilik koltuk koyarsınız.Aradan yaşam alanına geçebilirsiniz.Benim tek kişilik koltuk var.Muayenede 2 kişilik koltugu takıyorum.
2+1 yolcu kapasıtesı almak için ön koltuk muyanese iki kişilik olması ve kemerler olması gerekiyor.Daha sonra isterseniz tek kişilik koltuk koyarsınız.Aradan yaşam alanına geçebilirsiniz.Benim tek kişilik koltuk var.Muayenede 2 kişilik koltugu takıyorum.