Karavan Yapmaya Başlıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cebocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,115
Sayin cebocan bence almak istediğiniz gibi bir karavani bir hafta kiralayip tatil yapın sonra karar verin,bana da mantıklı geliyordu, bir hafta kiraladiktan sonra vazgeçtim, şimdi çekme karavan bakıyorum, 70 bin Az para değil

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Sayin cebocan bence almak istediğiniz gibi bir karavani bir hafta kiralayip tatil yapın sonra karar verin,bana da mantıklı geliyordu, bir hafta kiraladiktan sonra vazgeçtim, şimdi çekme karavan bakıyorum, 70 bin Az para değil

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankaradayım kiralık karavan bulamadım bir firma mayısa kadar doluyum dedi diğer firmanın karavanı karavan bile değil :(

Kanaatlerim şöyle:
İlk bahsettiğiniz motokaravanı asla almayın, başınıza kalır, çok zor satarsınız.
Az km li hasarsız araç satın almak satışta avantaj sağlar.
SON SÖZÜM: Bilinen siteyi incelerseniz:
  • Çekme Karavan (141)
  • Motokaravan (195)
  • Vazgeçilen satılan her 100 çekme karavana karşılık;
  • 138 Motokaravan satılıyor.
Yani çok çabuk vazgeçilen bir yatırım.
Ben de 17 m3 oldukça yıpranması az bir Ducato yu karavan yaptırdım,
3 ay sonra hevesim geçti sattım. Normal binek araç + Çekme karavan bence daha iyi bir alternatif.
Motokaravanı binek olarak kullanamazsınız, ölü bir yatırım olur.

Değerlendirmek size ait.
en güzeli galiba kiralayıp bir bakmak ona göre karar vermek

Selam, en iyi karavan, özellikle birebir karavanları inceledikten sonra ve forumu iyice hetmettikten sonra, kendi planladığınız, yaptığınız yada bizzat başında durarak yaptırdığınız karavandır.
Not: ilk yazdığınız şirket ürünlerinden uzak durun.

Uzun zamandir from takip ediyorum kimi kendisi yapiyor kimi hazir aliyor benimde sahibinden alkovenli motokaravan karavan ilani alkovenli 2001 model 2007 den beri cekme belgeli bu aracin camper karavan dan alkovenli ye çevirmiş olabilir mi ruhsat ta ozel amacli motor karavan yaziyor aracin proje belgelirinin olmadigin söylediler simdi sormak istedigin sonradan muayene de sorun cikmasi bunu nasil anlayabiliriz değerli buyuklerimden yardim bekliyorum

Cevabı vermişsiniz, camper ile ruhsat alınıp alkovenliye çevrilme, her türlü probleme açık yani.
örneğin benim aracımın projesi trafikteki dosyasında bulunmakta..o aracında öyledir.

İşini bilen sanatkar bulursanız,beraber başlayın.Bir söz; işi elleriyle yapana işçi,hem elleri ve aklıyla yapana usta,elleri,aklı ve kalbiyle yapan sanatkar olur.

Bizde bu işler seneler önce hatalı yatırımlardan dolayı gelişememiş,Usta sektörü.
Zeka üst seviyede,haklılık söz konusu olunca, olmadık sözler, hareketler karşısında yenilgiyi kabul edersiniz etmezsiniz paranızla da rezil olursunuz,işini bilen sanatkarlar mutlaka varda; sayıları yetersiz....İyi usta arayan arayana.

İşini bilen sanatkar bulursanız,beraber başlayın.Bir söz; işi elleriyle yapana işçi,hem elleri ve aklıyla yapana usta,elleri,aklı ve kalbiyle yapan sanatkar olur.

Bizde bu işler seneler önce hatalı yatırımlardan dolayı gelişememiş,Usta sektörü.
Zeka üst seviyede,haklılık söz konusu olunca, olmadık sözler, hareketler karşısında yenilgiyi kabul edersiniz etmezsiniz paranızla da rezil olursunuz,işini bilen sanatkarlar mutlaka varda; sayıları yetersiz....İyi usta arayan arayana.
İnşallah Rüstem Usta gibi ustalarla karşılaşmamo_O

Ankarada Demir karavan güvenebilirsiniz.Ben kendi karavanımı orada yaptırdım.Düzgün çalışan ve işlerini zamanında bitirmekteler..

Motokaravan yerine çekme karavan almaya karar verdim 2 aracın masrafları ağır gelmesi ve 2 bir araç lazım olacağı için en mantıklısı şimdilik bu sanırım Yeni aldığım araç dacia duster 1,5 dci 4*4 110 bg 6 ileri rahatlıkla ufak bir çekme karavanı çekebilir. Hesaplı hafif güzel bir karavan bulursam alcam şimdilik malum sitelerde istediğim fiyat ve özellikte bir araç bulamadım bakalım acelem yok...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR