Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan
Haldun Bey, hemen baktım kitapçılara ama maalesef heryerde tükenmiş görünüyor. Sahaflara gidip bakmakta fayda var sanırım. Öneri için kendi adıma teşekkür ederim...
Bülent bey, yaptığınız şey çok güzel. Arada bir ben de gereksiz bulduğum eşyaları kutulayıp bir yerlere kaldırıyorum. Ancak bir konuya takılıyorum. Bu kenara veya depoya koyduğumuz kutulara ne olacak! Onlar hala mülkiyetinden vazgeçemediğimiz...
Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2
Ankarada bulabileceğimiz kuşlarla ilgili herhangi bir kaynak önerebilecek var mı acaba? Hangi mevsimde hangi kuşu nerede görebiliriz? Buna ilişkin çalışmalar yapılmıştır herhalde bir yerlerde!
Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...
Ankarada yaşayan biri olarak İstanbulda yaşamın zorluklarından haberdarım ve eğer İstanbuldan kaçayım ama yine de çok uzağa gitmeyeyim deseydim, muhtemelen Assos'a yerleşirdim :)
Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2
Fotoğrafları görünce 70-300 le kuş aramaya çıktım, tabii ki hüsrana uğradım ama vazgeçmeden ve elimdekiyle çalılmaya devam edeceğim :)
Güzel fotoğraflarınız ve bunların isimlerini bildirdiğiniz için teşekkürler...
Ynt: Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar
Herkese selamlar.
Body: Canon 1000D (Şimdilik idare ediyor)
Lensler: Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 (Kit lens)
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 USM IS
Tamron SP AF 10-24mm F/3.5-4.5 Di II LD Aspherical (IF)
Diğer Ekipman...
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi
Ankara Dikmen Lisesi
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Lisans
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Lisans
Anadolu Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Bölümü (Uzaktan Algılama) Önlisans...
Evde, arabada, işyerinde kendimden çok etrafımdaki insanların her an ihtiyacı olabileceğini düşündüğüm bir çok şeyi bulunduran ben, aşağıdaki haberi gördüğümde tekrar tekrar düşündüm ama bir türlü huyumdan kurtulamıyorum. Gerçi benimki tüketim...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)
Teşekkür ederim Cem bey, bundan sonra katıldığım etkinliklerde gizli gizli portrelere devam edeceğim :)) Dikkatli olmakta fayda var :)