Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Sedat Yavuz'un dediği gibi benim açmadığım çoğu konuda da güzel sophbetler oluyor. Ama ben yine senin güzel hatırın için yeni ve sürekli bir konuya başladığımda buraya lik atayım
Ynt: Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş
Bülent eline sağlık port bagaj çok güzel oldu.
Yalnız çelik halatları fazla uzatmışsın gibi geldi bana. Ormanda dolaşırken far korumalarını yerinden çıkaracakmış gibi görünüyor. Çamurluk üzerinden itibaren alsan sanki daha...
Günaydın ve saloun Yavuz & Yavuz
Bizim burada yağışa dönebilir 2-3 aile olarak Askeri yaylaya, pikniğe götüreceğiz birazdan.
Ynt: Osmanlı Hanedanı ve Saray Kadınları
Kadir Bey,
Bu bölümde olduğu gibi kronolojik bir sıra ile ele almadık. Yer yer bu konuların devamı mahiyetindeki olayları Cumhuriyet bölümünde ele alıyoruz. Yazışmalar o kadar seri geçiyorki bu tarz bir çalışma başlatmaya fırsat bulamıyorum :) Ama...
Saol Altuğ dağıtımda Kilis'e vermişler bize yakın. Sınır bölgesi ama tesellimiz bize yakın olması. Defender şoförü olarak geldi.
Son mesajımı açıklayayım Yanlış anlaşılabilir adımız kelebeğe çıkmasın. ;D ;D ;D
Oğlum saat 22 de dağıtım izni için geldi yan odada arkadaşları ile mesajlaşıyordu monitörden duman çıkmış. Sen bilgisayarı ne zaman bırakıyorsun dedi :D :D :D
Bu demektirki baba sen...
Ama kafandakini azçok tahmin edebiliyorum bu araç benim gibi adama çok bile ama bir müddet sonra senin isteklerini karşılamayacak. Çünkü sen ağır off roadu da seviyorsun. Ama bana göre aracın sınırlarını bilerek binersen bu araba en ideallerinden biri.
Doğru söylüyorsunda LR larda daha ön koltukların ileri geri alınması bile mümkün görünmüyor ;D ;D ;D
Mustafa beyin dediği gibi bu araçların misyonu böyle şoför ve yolcular rahatlayıp uyumasınlar diye yapılmış diyor. Aksi takdirde askerler uyur ve daha çok zayiat...
2010 ların koltuk sistemini görmüşündür ön koltuk hariç tamamı yatıyor ve çok geniş bir alan elde edilyor aslında 110" sahiplerinin bu koltuk sistemini uygulaması lazım çok pahalıya mal olmuyorsa. Ozaman kamplarda çadıra bile gerek kalmaz.
Tabi mustafa bey gibi...
Sadece cadde şeysi olarak disco bence doğru bir karar değil. Bu işe daha uygun araçlar bulunabilir. Eğer off road için hazırlayacaksan o zaman suzi yi niye aldın Araban zaten bu iş için hazırlanmış gayet güzel bir araçtı.