Arama sonuçlarınız

1. mete

Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun Yunus yeni yaşın hayırlı olsun. eee artık sende bizim saflara doğru ilerliyorsun :D

2. mete

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sedat Yavuz'un dediği gibi benim açmadığım çoğu konuda da güzel sophbetler oluyor. Ama ben yine senin güzel hatırın için yeni ve sürekli bir konuya başladığımda buraya lik atayım
  3. mete

Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar

Ynt: Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar Sedat bey videoları görebilmen için yapman gerekenleri özel mesaj olarak attım.

4. mete

Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar

Ynt: Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar Ümit bey bu güzel görüntüler için teşekkür ederim
  5. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi ama sanki biraz mesafe katediyoruz gibi geliyor bana. Gerçi epeyce gizli düşman edindim gibi görünüyor ama :D Olsun

6. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D Benimde işim gücüm papazlarla

7. mete

Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

Ynt: Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş Bülent eline sağlık port bagaj çok güzel oldu. Yalnız çelik halatları fazla uzatmışsın gibi geldi bana. Ormanda dolaşırken far korumalarını yerinden çıkaracakmış gibi görünüyor. Çamurluk üzerinden itibaren alsan sanki daha...
  8. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bende başlangıçta zevkle takip ediyordum ama adam birden seviyeyi düşürdü.
  9. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın ve saloun Yavuz & Yavuz Bizim burada yağışa dönebilir 2-3 aile olarak Askeri yaylaya, pikniğe götüreceğiz birazdan.

10. mete

Osmanlı Hanedanı ve Saray Kadınları

Ynt: Osmanlı Hanedanı ve Saray Kadınları Kadir Bey, Bu bölümde olduğu gibi kronolojik bir sıra ile ele almadık. Yer yer bu konuların devamı mahiyetindeki olayları Cumhuriyet bölümünde ele alıyoruz. Yazışmalar o kadar seri geçiyorki bu tarz bir çalışma başlatmaya fırsat bulamıyorum :) Ama...

11. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Oparasyonlarda da ilk hedef. :-\ :-\ :-\ İyi akşamlar Kerim teşekkür ederim.
  12. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Saol Altuğ dağıtımda Kilis'e vermişler bize yakın. Sınır bölgesi ama tesellimiz bize yakın olması. Defender şoförü olarak geldi.

13. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu arada çocuk beni beklerken koltukta sızmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D he he yine burdayım
  14. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Son mesajımı açıklayayım Yanlış anlaşılabilir adımız kelebeğe çıkmasın. ;D ;D ;D Oğlum saat 22 de dağıtım izni için geldi yan odada arkadaşları ile mesajlaşıyordu monitörden duman çıkmış. Sen bilgisayarı ne zaman bırakıyorsun dedi :D :D :D Bu demektirki baba sen...
  15. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bende çıkıyorum emir büyük yerden geldi ;D

16. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ama kafandakini azçok tahmin edebiliyorum bu araç benim gibi adama çok bile ama bir müddet sonra senin isteklerini karşılamayacak. Çünkü sen ağır off roadu da seviyorsun. Ama bana göre aracın sınırlarını bilerek binersen bu araba en ideallerinden biri.
  17. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok yok senin araba çok güzel etki altında kalma.
  18. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Doğru söylüyorsunda LR larda daha ön koltukların ileri geri alınması bile mümkün görünmüyor ;D ;D ;D Mustafa beyin dediği gibi bu araçların misyonu böyle şoför ve yolcular rahatlayıp uyumasınlar diye yapılmış diyor. Aksi takdirde askerler uyur ve daha çok zayiat...

19. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 2010 ların koltuk sistemini görmüşündür ön koltuk hariç tamamı yatıyor ve çok geniş bir alan elde edilyor aslında 110" sahiplerinin bu koltuk sistemini uygulaması lazım çok pahalıya mal olmuyorsa. Ozaman kamplarda çadıra bile gerek kalmaz. Tabi mustafa bey gibi...
  20. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sadece cadde şeysi olarak disco bence doğru bir karar değil. Bu işe daha uygun araçlar bulunabilir. Eğer off road için hazırlayacaksan o zaman suzi yi niye aldın Araban zaten bu iş için hazırlanmış gayet güzel bir araçtı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR