Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yazısı Yabancılaşmış Türkler
KürŞad dil bir halkın bir milletin kimliğindeki esas unsurdur dili zorlayamazsın o canlıdır gelişir. Ama harfler zaman içerisinde canlılığını kaybedebilir. GökTürk yazıtlarındaki alfabe bizim için artık ölü bir alfabedir.
Burada tartışılan aslında dilden...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Benim hedefte henüz 33 var ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bu yaştan sonra o bile yüksek
Hoplayıp zıplarken biryerimizi incitmeyelim :D :D :D
Ynt: Manuel Vinç
Yaratır gibi görünüyor Özgür.
Aman Mustafa bey kullanırken çok dikkatli olun fotoğrafta çok sağlam gibi gözükmüyor 1-2 ton yük bindiğinde bir tarafından koparsa aleti kullananın eline yüzüne zarar verebilir.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Yemek konusunda bende sofradan kalktığım için pek etkilenmedim ama bu taraftaki sandalyelere oturup soğuk bişiler içmeyi arzuladım :)
Ynt: Ziraat Bankasının 4x4'leri
Ben şu kadarlığını söyleyebilirim. Dayım Ermenekte Ziraat Bnk. Md idi sürekli köyleri jeep le dolaşırdı (yanında bazan bizide götürürdü) Her halde köylülerle irtibatta olmak içindir.
Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)
Behiç bey maşallah bebeğiniz (gezenbilir bebeği) ilk gezisini yapmış çok güzelleşmiş büyümüş Allah nazardan saklasın.
Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı
Başlığı okuduğumda fazla ilgimi çekmedi çünkü çekme karavanla ve karavancılıkla fazla ilgilenmiyordum. Ancak okuyacak birşeyler ararken birkaç defa gözüme takılan, karavan yapımının anlatıldığı bir yazı diye düşündüğüm, bu yüzden okumayı düşünmediğim bu...