Arama sonuçlarınız

1. mete

Yazısı Yabancılaşmış Türkler

Ynt: Yazısı Yabancılaşmış Türkler KürŞad dil bir halkın bir milletin kimliğindeki esas unsurdur dili zorlayamazsın o canlıdır gelişir. Ama harfler zaman içerisinde canlılığını kaybedebilir. GökTürk yazıtlarındaki alfabe bizim için artık ölü bir alfabedir. Burada tartışılan aslında dilden...

2. mete

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benim hedefte henüz 33 var ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bu yaştan sonra o bile yüksek Hoplayıp zıplarken biryerimizi incitmeyelim :D :D :D
  3. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Şöyle vesikalık falan... ;D ;D ;D Neyse bekleyeceğiz artık

4. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hepten merak ettik şimdi fotoğraf yokmu
  5. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sen gittin 7/24 kış uykusuna yattı. :D :D :D Fazla özletme kendini Geldin ya şimdi canlanır burası

6. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hişşşşt sanata laf yok, sanatı sanatkarı kırmadan tenkit edelim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

7. mete

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç Yaratır gibi görünüyor Özgür. Aman Mustafa bey kullanırken çok dikkatli olun fotoğrafta çok sağlam gibi gözükmüyor 1-2 ton yük bindiğinde bir tarafından koparsa aleti kullananın eline yüzüne zarar verebilir.
  8. mete

Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel bey başınız sağolsun Allah sabır versin
  9. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Aman onları yalnız bırakma Cihan'ı severiz. ;D ;D ;D ;D Mümkün olduğu kadar çabuk git

10. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yemek konusunda bende sofradan kalktığım için pek etkilenmedim ama bu taraftaki sandalyelere oturup soğuk bişiler içmeyi arzuladım :)

11. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 369'a da sarkmış biraz... >:(
  12. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın, Yavuz un gece gündüz hesabı bizim gibi değil bilgisayar dilinde 0 veya 1 gece veya gündüz :)

13. mete

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Bu başlık sayesinde bende çok şey öğrendim. Kerim'im açıklamalarıda Tork-Sürat ilişkisini çok netleştirdi.
  14. mete

Ziraat Bankasının 4x4'leri

Ynt: Ziraat Bankasının 4x4'leri Yalnız benim bu söylediklerim 1960-63 bilgileri :)
  15. mete

Ziraat Bankasının 4x4'leri

Ynt: Ziraat Bankasının 4x4'leri Ben şu kadarlığını söyleyebilirim. Dayım Ermenekte Ziraat Bnk. Md idi sürekli köyleri jeep le dolaşırdı (yanında bazan bizide götürürdü) Her halde köylülerle irtibatta olmak içindir.

16. mete

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Behiç bey maşallah bebeğiniz (gezenbilir bebeği) ilk gezisini yapmış çok güzelleşmiş büyümüş Allah nazardan saklasın.
  17. mete

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Başlığı okuduğumda fazla ilgimi çekmedi çünkü çekme karavanla ve karavancılıkla fazla ilgilenmiyordum. Ancak okuyacak birşeyler ararken birkaç defa gözüme takılan, karavan yapımının anlatıldığı bir yazı diye düşündüğüm, bu yüzden okumayı düşünmediğim bu...
  18. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sedat yeni başlık açtım ama henüz taze :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55949.0

19. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Maşallah maşallah :)
  20. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Antalyalıların çılgınlıklarından bir örnek daha seviyorum bu ekibi :D :D :D :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR