Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Merhaba arkadaşlar bu kadar sayfayı ben nasıl okuyacağım şimdi. En iyisi burdan devam etmek galiba Hepsini okumaya kalkarsam saçım ağarır :D
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi
Yarınki tekrar sabah saatlerinde olsa gerek bir araştırmakta fayda var ben sabah 9 diye hatırlıyorum ama emin değilim sizi yanıltmayayım
Aşağıdaki mesaj saat 8 civarında yazılmış
Yaylada bende eskiden çok domuz vurdum bahçeyi talan ediyor diye ama son 5-10 yıldır ona bile kıyamıyorum Bahçede ağacın birine bekleme yeri yapmıştım gece gelen domuzların resmini çekmek için. Gören beni delilkle suçladı adım nerdeyse deliye çıkacaktı ;D
Ynt: Lütfen ama lütfen iletiniz......
Yok sen insanlık görevini yapıyorsun ama yukarıda anlatıldığı gibi işin aslını internetten araştırılabilir belki. Haberi okuduğumuzda hep üzüldük yavrucak için endişe duyduk.
Evet bizm evde de açılmıyor sadece izci saatinde bildiğimiz bir program varsa :D
Off-Road çular duygusal insanlar galiba
Evet birinci bölümden daha güzel olmuş en azından projenin amacı güzel yansıtılmış. Ben bile zaman zaman duygulandım boğazıma birşeyler düğümlendi.