Arama sonuçlarınız

1. mete

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 4 gündür yaylada idim anladığım kadarı ile sende bu arada arabayı eğiştirmişsin ne aldın Kürşat

2. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Merhaba arkadaşlar bu kadar sayfayı ben nasıl okuyacağım şimdi. En iyisi burdan devam etmek galiba Hepsini okumaya kalkarsam saçım ağarır :D
  3. mete

belki biliyorsunuz ama olsun

Ynt: belki biliyorsunuz ama olsun Berzer bir yazıyı bende çocuklara okutmuştum o gün bu gündür evde kimse kola içmiyor :)

4. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar En yaşlı olarak bende ikinci sırayı alayım dedim ama Yavuz erken davranmış olsun napalım :D
  5. mete

Arkadaşımız Umut'un (umutcelikel) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Umut'un (umutcelikel) Doğum Günü Kutlu Olsun Umut Doğum günün kutlu olsun bu yıl bu senin ikinci doğum günün yanılıyormuyum ;)

6. mete

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010) Fatma eline sağlık çok güzel olmuş

7. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Nejat ilk anda şok oldum korkuttun beni burayadamı spam mesaj girmiş dedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  8. mete

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010) Fotoğraf Altuğdan çok güzel yakalamış.
  9. mete

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010) Aslankurt'u öpmen hepsinden güzeldi

10. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın

11. mete

Osmanlı'nın Doğuşu

Ynt: Osmanlı'nın Doğuşu Ömer teşekkürler bu iyi olmuş ben bile seyrettim.(Kırk yıldır okuduğum satır satır incelediğim konu olmasına rağmen :))
  12. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet evdekilerin (hanım da dahil) havalı tüfekle hedefi cevizler Hatta Ali (Amanos) de çok cevizimi avladı

13. mete

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Yarınki tekrar sabah saatlerinde olsa gerek bir araştırmakta fayda var ben sabah 9 diye hatırlıyorum ama emin değilim sizi yanıltmayayım Aşağıdaki mesaj saat 8 civarında yazılmış
  14. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yaylada bende eskiden çok domuz vurdum bahçeyi talan ediyor diye ama son 5-10 yıldır ona bile kıyamıyorum Bahçede ağacın birine bekleme yeri yapmıştım gece gelen domuzların resmini çekmek için. Gören beni delilkle suçladı adım nerdeyse deliye çıkacaktı ;D
  15. mete

Lütfen ama lütfen iletiniz......‏

Ynt: Lütfen ama lütfen iletiniz......‏ Yok sen insanlık görevini yapıyorsun ama yukarıda anlatıldığı gibi işin aslını internetten araştırılabilir belki. Haberi okuduğumuzda hep üzüldük yavrucak için endişe duyduk.

16. mete

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Üzülmeyin biri yarın olmak üzere 3 defa tekrarı yayınlanıyor bildiğim kadarı ile
  17. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet bizm evde de açılmıyor sadece izci saatinde bildiğimiz bir program varsa :D Off-Road çular duygusal insanlar galiba
  18. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet birinci bölümden daha güzel olmuş en azından projenin amacı güzel yansıtılmış. Ben bile zaman zaman duygulandım boğazıma birşeyler düğümlendi.

19. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Üzülme yarın ve cuma günü tekrarı var ama saatlerini bilmiyorum
  20. mete

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Evet ikinci bölüm birinciden daha güzel olmuş çocuklar vurgulanmış emeği geçenleri kutlarım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR