Arama sonuçlarınız

1. Alpinist_37

Kamp Arkadaşları ...

Benden yana sorun yok ben her yere atarım kamp ama ne zaman netleşir bence çok güneye kaymayalım marmara ege arası uygundur.Bu hafta netleştirsek iyi olur Karpatlar programıda var alternatif.Birazda gülelim arkadaşlar resim hoşuma gitti:)

2. Alpinist_37

Bolu Abant Kampi 30.09-02.10 Gelmek Isteyenler!!!

Arkadaşlar Interrail ile beraber Bolu Abant'a gidiyoruz kamp atmaya 160 kişi kontenjan 30.09 gecesi hareket 02.10 dönüş gelmek isteyenler var ise kontakta olalım..
  3. Alpinist_37

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

Filiz hanım bu hafta Sardala koyunda olacağım ancak Marmara bölgesi tarafına geleceğiniz zaman ileteişimde olalım.Bayram tatilinde Karpat Dağlarında olacağım muhtemelen eğer kamp yapacaksanız o tarihlerde ülkede kalmayı düşünebilirim..

4. Alpinist_37

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Merhaba Marmara bölgesi için bunlar tavsiye edebileceğim yerler Saros Körfezi Çanakkale Erikli yaylası Yalova Sülüklü göl Sakarya Kuzu yaylası Kocaeli Kayaüstü yaylası Kocaeli Aytepe Kocaeli Molla yakup çayırı Kocaeli Menekçe yaylası Kocaeli İnönü yaylası Kocaeli Sardala Koyu Kocaeli (Bağırkanlı)
  5. Alpinist_37

Kamp Arkadaşları ...

Öneri verecek olursam bunlar olabilir Saros Körfezi Çanakkale Erikli yaylası Yalova Sülüklü göl Sakarya Kuzu yaylası Kocaeli Kayaüstü yaylası Kocaeli Aytepe Kocaeli Molla yakup çayırı Kocaeli Menekçe yaylası Kocaeli İnönü yaylası Kocaeli Sardala Koyu Kocaeli

6. Alpinist_37

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Kocaeli Sardala Koyunu öneririm Ağva-Kandıra arasında Bağırkanlı Mevkii çok güzel mağaralar mevcut ve adalara yüzme şansınız var..

7. Alpinist_37

Arkadaşlar Yardım Talep Ediyorum

Ok Gürleyik Deresi kesinlikle tavsiye ederim.Bozcaarmut göleti çok hoş ve güzel biryer ancak gündelikçilerden rahatsız olabilirsiniz piknikçiler çok gelir rahatsız edebilir oraya yakın Küçükelmalı Göleti'ne uğrayabilirsiniz burası kalabalık olabilir olmadı Büyükelmalı Göleti'ni deneyin.Sakin...
  8. Alpinist_37

Kamp Arkadaşları ...

Arkadaşlar neye karar verildi tarih belirlendimi acaba ve yer?Eğer olmayacak ise Karpat Dağları'nda kamp atacağım Romanya'ya gideceğim
  9. Alpinist_37

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

O tarihlerde kampta olacağım maalesef ileriki tarihte olabilir..

10. Alpinist_37

Acil Yardım :(

Sardala koyu var Bağırkanlıda çok güzel biryer Ağva Kandıra arasında adalara yüzüp gidilebiliyor ve mağaralar var ayrıca keşfedilmemiş..

11. Alpinist_37

Kamp Arkadaşı Arıyorum...

Arkadaşlar nasıl yapıyoruz ekimde kamp atacakmıyız kimler geliyor?
  12. Alpinist_37

Uyku Tulumu Tavsiye Lütfen

Arkadaşlar DEUTER ORBIT 1100 uyku tulumu bugün elime ulaştı ve yorumum mükemmel ötesi.The North Face kullanmış biri olarak malzeme kalitesi rahatlık vs iç dizayn ergonomi vs fevkalade tavsiye ederim.Arcroarx haklısın Husky kaliteli tulumlar üretemiyor çadırda gösterdiği özeni maalesef tuluma...

13. Alpinist_37

Uyku Tulumu Tavsiye Lütfen

Serkan selam içlerinde en iyisi DEUTER ORBIT 1100 gibi duruyor.Enjoy -26 ile üşümen ilginç çok iyi ve iddialı bir tulumdur.Uyku tulumunun özelliği aslında içerdeki sıcaklığı muhafaza etmektir yani termos gibi düşün.İç kısmı ısıtamamış olabilirsin tam close ettin mi kendini birde boyundan büyük...
  14. Alpinist_37

Ekim banada uyar Yalova Erikli Yaylası veya Kocaeli Bağırkanlı tavsiyemdir..
  15. Alpinist_37

Hangi Marka Çadır Almalıyım

Ok The North Face 2 kişilik çadırını ancak 700 tl civarı alabilirsin bence Husky veya Marmot olarak seçim yapabilirsin

16. Alpinist_37

Aslında bütçeni bilmiyorum The North Face en iyisidir Trımm,Marmot düşünebilirsin bunların yanında..
  17. Alpinist_37

Çadır için Fransız Quechua Arpenaz tam bir hayal kırıklığı tavsiye etmem Husky,Ferrino veya Robens olmalı önceliğin..
  18. Alpinist_37

Hakan selam uygun tarih olursa ok katılabilirim 2 haftada bir kamp atıyorum zaten alıştı bünye..

19. Alpinist_37

Çadır için Fransız Quechua Arpenaz tam bir hayal kırıklığı tavsiye etmem malzeme kalitesi düşük ve dayanaksız Husky,Ferrino veya Robens olmalı önceliğin..
  20. Alpinist_37

Kamp Arkadaşları ...

Bende de sorun yok kamp atmak için 2 haftada 1 kamp atıyorum zaten bünye alıştı artık memnuniyetle..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri