Kamp Arkadaşları ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aysungd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,392
bende katılmak isterim fakat bu gezi kurban bayramına denk getirirseniz ve çok uzak olmassa keşan-çanakkale gibi 4-5 gün eşlik edebilirim işim dolayısıyla fazla kalamam
ön bilgi tekirdağ uçmakdere deniz çok taşlıktır bu mevkide alışveriş yapıcak yer yok köyden temin etmeniz lazım
gelibolu güneyli de güzel bir yer

Etiketler
Öneri verecek olursam bunlar olabilir

Saros Körfezi Çanakkale
Erikli yaylası Yalova
Sülüklü göl Sakarya
Kuzu yaylası Kocaeli
Kayaüstü yaylası Kocaeli
Aytepe Kocaeli
Molla yakup çayırı Kocaeli
Menekçe yaylası Kocaeli
İnönü yaylası Kocaeli
Sardala Koyu Kocaeli

Arkadaşlar merhaba , gelme ihtimali olan arkadaşlarla bir watsupp grubu kuracağız . Bu haftasonuna kada güzergahla ilgili fikirlerinizide yazmanızı rica edeceğim. Henüz kesinleşmiş bir durum yok , ancak durum kesinleştikten sonra gelip gelmeyeceğini beyan edecek olan arkadaşlar var . Onun için bu haftasonuna kadar muhtemel güzergahlarla ilgili fikirlerinizi buraya yazabilirseniz daha sonra watsupp grubunda netleştirip buradanda kesin olmak üzere güzergahı duyurabiliriz. Böylece gelme ihtimali olan arkadaşlarda durumlarını netleştirmiş olur.
Son durum nedir arkadaşlar.
Tarih yaklaşıyor ve bir rota belirlenemedi.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba , iş değişikliği ve ev taşıma yoğunluğumdan dolayı ilgilenemedim. son durum Aysun buluşulacak yeri açıklayacak ve oradan hareketle gidilen yerlerde rota belirlenecek .

Belki bende katılırım aile ziyareti erken biterse mugla bodrum çevresinde olacağım buyuk ihtimal

Benden yana sorun yok ben her yere atarım kamp ama ne zaman netleşir bence çok güneye kaymayalım marmara ege arası uygundur.Bu hafta netleştirsek iyi olur Karpatlar programıda var alternatif.Birazda gülelim arkadaşlar resim hoşuma gitti:smiley:

FB_IMG_1472643831013.jpg

Arkadaşlar bu hafta için 02-03 Eylül cumartesi sabah erkenden yola çıkıyorum Şile Kabakoz Köyünde olacağım kamp atmak için.Gelmek isteyenler buyursun..

arkadaşlar panik yapmayın :smiley: , kamp yapmak isteyenler kendini hazırlasın . çarşamba günü özelden gelmek isteyenlere numaramı yazarım watsup grubunu kurarız. şu an ilk buluşulacak yer var sadece , diğer detayları watsuptan yazışırız . bu mevsimde kuzeyde olması pek mantıklı değil bana göre . ben kendimi güneye hazırlamıştım ancak gelenler dikkate alındığında orta bir yer daha mantıklı olacak ege en mantıklı seçim gibi görünüyor. şahsi kanaatim izmir çıkışlı veya muğla çıkışlı olabilir . ilk kamp yerinide kısa sürede belirleyip orada toplanabiliriz. bayram dolayısıyla çıkış gününü iyi ayarlamak gerekebilir . özellikle istanbuldan gelecek arkadaşlar trafik sorununa yakalanmadan çözüm üretirlerse akıllıca olur. son zamanlarda girememe sebebimi yazmıştım , şu an ev eşyalarımı satmaya çalışıyorum evi toparladım , çarşamba biteceğini umuyorum , birde arkadaşlar jubile kampı organize etmişler onuda sayarsak çarşamba günü müsait olurum ve detayları çözeriz.

Ayrıca kimse gelmeyecek olsa bile ben yola kesin çıkacağım :smiley:

Merhabalar ;

Bayram için plan yapmıştım şimdi bu başlığı gördüm.

11 Eylül - 13 Eylül Gölyaka - Düzce Güzeldere Şelalesi (Türkiye'nin en yüksek şelalesi) Çıkış (Ankara'dan)
15 Eylül - 17 Eylül Karabük Eğriova Göleti (biraz daha insandan uzak bir yer) Çıkış (Ankara'dan)

kamp atmayı düşünüyordum. Arabamla gidiyorum. 2 kişi daha alabilirim (bu tarafa gelmek isterseniz)

Herkese Merhabalar ;
Eylül 11 gibi başlamasını planladığımız eylülün 17 yahut 18 kadar sürmesini planladığımız kamp gezisi düşünüyoruz :smiley: Eğer o tarihte düşünen arkadaşlar varsa hep birlikte organizasyon yapıp vakit geçirebiliriz ...Kalabalık bir grub oluşturabilirsek hem sohbeti bol hem de sıkıcı olmayacağını düşünüyorum...Araçalı arakdaşlar olursa eğer şöyle ;
araçlı olanlar ve olmayanlar belirtip her araca bir grup olarak yola çıkabiliriz böylece . mesela :
özgür + alpay - araçlı - araç çıkışı konya - 3 kişiye kadar boş yer var gibi olup araç yok gelemeyiz diye sıkıntı yapılmamış olur..Kamp için istenilirse bir yerde yahut gezerek birkaç yerde de kamp kurulabilir...Eğer okeyleşirşek whatsaptan kamp grubu kurar sağlıklı iletişime geçeriz...Buarada LÜTFEN BAYAN ARAKDAŞLAR SİZDE OLUN...SİZLERİDE GÖRMEK İSTERİZ....
Merhaba, 17-18 Eylül ben de kamp yapacağım rotanız belli mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR