Arama sonuçlarınız

1. Z

Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

Merhaba Makara60 tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkür ederim. Benimde kafamı kurcalayan bir şeydi şu doğalgaz konusu, acaba Mira'nın hangi modelini düşünüyorsunuz, bazıları hermetik yandan çıkışlı, bazıları bacalı. Bacalı olan tipi dışarıda çıkıntı oluşturmadığı için mantıklı olabilir ama...

2. Z

Kendi Karavanını Yapanlar; Renault Master L4h2

Güle güle kullanın, Renault Master'ın l4h3 araçlarını görüyorum. Galiba hep servis olarak kullanılan camlı versiyonları gözüme çarpıyor. Bu yüksek versiyonda üst tavan kısmı sonradan vidalanmış fiber bir tavana benziyor dışarıdan bakarken. Bu fiber tavan fikri açıkçası hoşuma gitti. Vidalarını...

3. Z

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Vay be güzel oluyor, o boyaların isimlerini bir ara senden rica edeceğim. Plastik boyası dediğin neymiş bu sprey hazır mı satılıyor nasıl alınıyor bende öğreneyim. Batı gördüğün iyi şeyleri alacaksın.
  4. Z

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

Siz sistemi oturtmuşsunuz herkes bu şekilde kullanırsa sorun çözülür tabii hepsinin avantaj ve dezavantajları var

5. Z

Herkesin tercihlerine saygı duyuyorum. Benim kokudan kastım zaten dışarıya yayılan koku, asıl temizlik gerektiren nokta bu dışarıdaki yüzeylere yapışan kısım oluyor genelde Gri suyu tuvalet temizliğinde kullanıyorsunuz diye anladım. Bu kapağı açmadan (o kapağı açmak zaten çoğu zaman imkansız)...

6. Z

Sorunun çözümü kullanıcı sayısı arttıkça hazineyi büyütmek olamaz, zaten kalabalık aileden kast edilen sayının da karavan içinde fiziksel bir sınırı var. 4 kişilik bir aile için marin tuvalette 200 litrelik hazne yeterli oluyorsa sayı 10 kişiye ulaştığında yarım tonluk atık deposu taşımak...
  7. Z

Composting Toilets - Çift Bölmeli Tuvaletler

Bizim yaptığımız işlem ile kedilerin yaptığı işlemin hemen hemen hiç bir farkı yok, diatom toprağı da raf ömrü neredeyse sonsuz birşey
  8. Z

Jenaratör Destekli Enerji Çözümü (kış Ayları Için)

Benim verdiğim linkten dolayı bunu yazdıysanız ben linkteki motoru yaparsak zaten araba tekeri ile yapıldığı ve jeneratör motoru kullanıldığı için normalde jeneratör lazım olduğunda zinciri boşa alıp çalıştırıp jeneratör ihtiyacını karşılayan yada yedek lastikleri üzerinde tutan, gerektiğinde...

9. Z

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Yaz sıcağında aracın içinde oturabilmek için klimaya güvenmek yeterli değil maalesef

10. Z

Jenaratör Destekli Enerji Çözümü (kış Ayları Için)

Merhaba Jeneratör için şöyle bir sistem düşündüm ama tabii yapacak yetenekli biri lazım. Aracın arkasında bu motosikleti yerleştirirsek panelvan için iki stepne ve bir jeneratörü de motosiklet bünyesinde bir araya getirsek gayet işlevsel olur. Video: https://youtu.be/VgXktQ71k1c
  11. Z

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Bu konuda bir çizim yazmıştım Karavan Planları 15 metreküplük bir Fiat tasarımı ama Ford içinde çok uygun olacaktır. Tuvaleti arkaya alıp yatak ve oturma grubunu öne alınca 177x200 ölçülerinde gayet kullanışlı bir yatak ortaya çıkıyor. Birde şoför alanının üst kısmındaki raf alanından başlayıp...

12. Z

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Merhaba Bu konuyu tekrar hortlatmış olacağım ama bu kadar detaylı konular ele alındıktan sonra şu an ne durumdasınız merak ettim.
  13. Z

Polikarbonat levhaya şekil vermek kolay aslında bükülebilir bir ürün eskiden okulda iş teknik malzemelerini doldurduğumuz A3 boyutunda polikarbonat klasörler vardı. Gövdeye sabitlemek için sanırım köşelerden küçük delikler delmek gerekecek. Aslında orijinal grenaj gibi görünmesi konusuna çok...
  14. Z

Bizofol ve eps türü malzemeler iyi fikir fakat benim aklımda farklı bir düşünce var. Panelvanlardaki dış cephe çelik ve doğal olarak ısıyı hem sıcağı hem de soğuğu emen bir yapıya sahip. İçeride sağlık için taş yünü gibi materyalleri kullanamıyoruz bu durumda örneğin tavanda dışarıdan taş yünü...

15. Z

Camper Hakkında (tavan Yükseltme)

Aslında güzel bir noktaya değindiniz Mercedes tn serisi araçlar uygun fiyata alınabilecek araçlar ve tavanı yükselterek araya yatak sığacak günlük kullanım için de kullanışlı araçlar yapıyorlar. Buradaki araç gibi Mercedes Tn 309 Camlı Van I Karavan A Çevirme Konusunda Yardım Bunun için bir...
  16. Z

Yeni Bir Proje

Sağolun çok faydalı bilgiler
  17. Z

İveco Dai̇ly 2004 17m3 Karavan Yapimina Başladik

Tasarım düşündünüz mü nasıl bir yerleşim planı tasarladınız acaba?

18. Z

Yeni Bir Proje

Forumda çoğu yazdığım şeye cevap alamadım ve biri yazsın diye haftalarca bekledim ama bir bakıyorum değmez bir mevzu için sayfalar dolusu tartışıp sonra uzaklaşılıyor belkide insan bir araç alıp karavana çevirdikten sonra forumdan alacağı fayda düşüyor ve artık konular o kadar da ilgisini...
  19. Z

Yeni Bir Proje

Rektifiye konusunda üç sayfa yazı yazdınız sağolun ama bu bir yere çıkmayan tartışmalar ile sadece bilgiye ulaşmayı zorlaştırıyorsunuz halbuki herkes sadece fikrini ortaya koysa bizde ihtiyacımız olanı kendi terazimizle tartıp alsak çok daha faydalı olacak. @yugun Yücel bey sağolun sorumuzu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri