Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel de zaten alırken ölçüleri veriyorlar 3.60 karavan deyince zaten benim evdeki üçlü köşe koltuk kadar adamlar buna 3 kişilik bir hayat sığdırmayı deniyor olabilir mi? Bu kadar olur. Yani eleştirmek ayıplamak mümkün ama asıl konular atlanıyor. Evet parası olan daha iyisini alır vs. ama sorun...
Ülkemiz için yeni hatta biraz tabu olan konular bunlar sayın @Doğrucu Davut
Bende kompost tuvalet konusuna epey kafayı takıp bir sürü youtube videosu izledim çıkan kompostun kokmadığı toprak gibi koktuğu söyleniyor hatta avuclayıp koklayarak anlatıyorlar ama hayata geçiren kimseyi şahsen...
Yatay marin tuvaletlere ait hazneyi alttan açılır yapıp dolduğunda kapağını açıp boşaltacak şekilde içini torf ve toprak ile doldurup kompost tuvalet sistemi kursak marin tuvaleti compost hale getirebilir miyiz?
Karavanınız hayırlı olsun.
Bahsettiğiniz çoğu sorun model ile değil işçilik ile ilgili. Müşteri ilişkileri konusundaki ifadeniz de aşırı yoğun bir dönemde olduklarını, sorunun bundan kaynaklı olduğuna işaret ediyor.
Daha önce okuduğum bir yazıda yanlış hatırlamıyorsam Corona sebebiyle...
@Akdeniz45 güzel açıkladınız.
Esasında gelir getiren de birşey maalesef bu covid süreci karavan sayısını arttırdığı için karavan parklarında çoğalmasına vesile olacaktır. Her şerde bir hayır varmış
Yok benimki @Doğrucu Davut beyin söylediği gibi bir uzlaşma yada doğruyu bulma arayışı. Esasında bu fikri de pek uygulanabilir bulmuyorum.
Şahsi olarak motokaravan yapma hevesimi bir kenara bırakıp hazır çekme karavan ile hobimi gerçekleştirme kararı verdim zaten motokaravan sahibi olsaydım da...
Sayın @Doğrucu Davut evet aslında konuya farklı açıdan da bakmak lazım diye düşündüm.
O işi yapanlara dışarıdan bakan pek çoğumuz için durum çevreye atık yayan insanların yaptığı rezalete mani olmak. Keşke yapılmasa.
Ben konuya biraz bu konuyu merak edip kafasında soru işaretleri olan...
Evet açıkçası uzlaşma aramak gerektiğini düşünüyorum. Yazdıklarım esasında bilinen ama konuşulmayan şeyler. Dolayısıyla pek konuşulacağını düşünmüyorum ama umarım cevap bulur.
Bu ülkemizde çekilen ve paylaşılan bütün karavan videolarındaki ve tecrübelerindeki ortak sorun. Herkes karavanını...
Majeratörlü tuvalet kullananların tercih sebebi ev konforunu yaşama isteği, kasetli tuvaleti tercih edenlerin tercih etme sebebi ise karavan parkları ve tuvaletlere boşaltım yaparak ihtiyacı çevreci şekilde çözme isteği. Peki bu durumda iki talep için de ortak bir çözüm bulunamaz mı?
Normal...
merhaba,
henüz karavanım konusunda bir gelişme yok bekliyorum. Kullanıcılardan yada erba'dan rica etsem bana erba 3.75'in içten içe (yukarı çıkarken kavis yaptığı ön bölümün altından) net en boy ölçülerini bana söyleyebilir misiniz?
Bu tasarımlar göze hoş akla mantıklı geliyor ama normal bir yaşamda özellikle tuvaletin alan darlığı sebebiyle ortada olduğu senaryoların hiç birinin mutluluk getirmediğini gözlemliyorum. Genelde son çare olunca olarak kullanılmak üzere bekleyen bir araç oluyor. Bu son çare olarak kullanılmasını...
Açıkçası belirtilen bu problemler çekişi etkileyecek problemler olabilir. Manuel vites gibi davranmayıp kararsız davranabilir ama bu sorunun şanzıman sağlığı için bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Neticede sizin şanzıman sisteminiz esas alt yapıda manuel vites mantığı ile çalışıyor...
Bende tam bunu sormak için foruma girmiştim. 1 adet 100 a jel akü var ama bir tane daha eklemek istiyorum. Jel akü ve agm birlikte çalışmaya uyumlu mudur? Solar şarj için agm mi jel mi uygun olur konusunda bilgili kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.
15 senelik muhabbet bu, CNG kullanmanın avantajlarını konuştuk durduk. 15 sene önce iki tane CNG istasyonu vardı İstanbul'da ama onlarda kapandı. Montaj yapabileceğini söyleyen yerler de kayboldu. Teknik özellikler açısından tabiiki çok avantajlı bir yakıt aynı zamanda dizel ve benzine göre...