Arama sonuçlarınız

1. dincer59

Nissan Patrol Çölde Motor Yangını

Ynt: Nissan Patrol Çölde Motor Yangını Ne Mitsubishisi konu başlıgı zaten Nissan Patrol diyor okumadan mı girdiniz anlamadım. ??? Bunlar komple süzme yemin ediyorum etrafta nasılsa yanacak pek bişey yok son model araçlarda nasıl olsa yanmaz mantıgıyla mı yangın tüpü almazlar yanlarına bilmem...

2. dincer59

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden Evet artık bitmiş olmasada bitmesine yakın fotolarını görebillselk iyice meraklandık.
  3. dincer59

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 Ahhhh ahhh bu araç sahibinden.comda aylarca favorilerimde kaldı. ilk fiyatı 19000 di o zaman bile sulanmıstım sonra satılmayınca 15000 e indirdiler Sakaryada bi galeri satıyordu. Yanılıyorsam alan arkadas düzeltsin herhalde ordan aldınız değil mi vallaha...

4. dincer59

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Selam millet ben yeni üye oldum tam bi Land aşıgı adamım henüz bi aracım yok ama en kısa zamanda (1 sene içerisinde inşallah) bende bi Land alıp sanal ortamdan sonra gerçek hayattada aranıza katılacağım. Benim merak ettiğim şey bu aracı bu kadar güzel toplamak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri