Arama sonuçlarınız

1. Adil05

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Sevgili Tugay tavsiyelerine uyacağım.Sayfamıza girip tenkit yapan insanları dahada ciddiye almam gerektiğini anlıyorum.Su deposu hareket halindeyken kapaktan su atabiliyor.Leğeni yanında taşımak gibi.Sevgiler.Birkaçgün yazamam.

2. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Teşekkür ederim.İnternetim var.Vardığımız yerlerden sizleri ararım.Sevgiler.
  3. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Teşekkür ederim.Yanımda internetim var.Mesajlarıma devam ederim.Sevgiler.

4. Adil05

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Başlangıç olarak doğru karar.Fazla da bir maliyet gerekmiyor.Sevgiler.
  5. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Tatilimin bir bölümünde seninle olmaya sevinirim.Sevgiler.

6. Adil05

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Ben hıkılamadım mı yani?Aşkolsun.

7. Adil05

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Ana Kuş yavrusu.Sonunda başardın.de gari,vur yollara.yollarda denersin.Sevgiler.
  8. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Sağol Bekir Hocam.Bir sürü noksanlarla beraber yola çıkıyoruz.Eşim de ben de noksanları görmüyoruz.var olanları değerlendireceğiz.Noksanlarımızada liste yapıp canımız sağolursa seneye tamamlıyacağız.Hepinize yürekten sevgiler.Sizlerin...
  9. Adil05

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Sayfandan çıkalım artık diyorsun gibi geldi.Yanılıyormuyum?Henüz işe başlamadın bile.Sevgiler.

10. Adil05

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Ana kuşun yavrusumusun?Baba kuşmusun,bilemem.Çık oyuvadan artık.sevgiler.

11. Adil05

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Bekir Hocam sizin arabanın model ve markası ne idi?Sevgiler.
  12. Adil05

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Delikanlı nerelerdesin?Tainin mi çıktı.Sevgiler.

13. Adil05

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Gözönünde bulunduracağım.Gideceğimiz çok yol var.Önemli.Teşekkürler.
  14. Adil05

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Bana uyar.Teşekkür.
  15. Adil05

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) izlemeye devam.

16. Adil05

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Sevgili Abim,Hatırlarsan camlarımın üstten sürgülü olması nedeniyle "sıcak olacağı iddia edilmişti "Bende gezi planımı hava durumuna göre ayarlarım demiştim.İşte söylediğim gün geldi.20 Mayıs başlangıç.Batı karadeniz için ayrılan süre haziran...
  17. Adil05

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Hani resimler.kaçamak yok.Konuşmak kolay,iş yapmak zor.Döktür bakalım biraz.Sevgiler.
  18. Adil05

Karavan Yapımı Üzerine ........

Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........ Seni seviyorum ve yazdıklarını okumaktan çok mutluyum.Döktürüyorsun Maşallah.Benim tercümanım olduğun için teşekkür.Öpüldün.

19. Adil05

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Alkovenli farklı.Sürücü farkını kabul ediyorum.Bu nedenle bir bilenin yanında staj yapmam gerekecek.Sitede en çok benim yakıtım.Sevgiler.
  20. Adil05

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Ha şöyle.100 km de 10,11 lt yani.Aynen katılıyorum.Deponu sonuna kadar doldurursun,ışığın yandığında daha 50 , 60 km yol gidersin.Doğrusu bu.Hem bir karavanın 50 krş yakması fazla değil.Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri