Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)
Sevgili Tugay tavsiyelerine uyacağım.Sayfamıza girip tenkit yapan insanları dahada ciddiye almam gerektiğini anlıyorum.Su deposu hareket halindeyken kapaktan su atabiliyor.Leğeni yanında taşımak gibi.Sevgiler.Birkaçgün yazamam.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Ana Kuş yavrusu.Sonunda başardın.de gari,vur yollara.yollarda denersin.Sevgiler.
Sağol Bekir Hocam.Bir sürü noksanlarla beraber yola çıkıyoruz.Eşim de ben de noksanları görmüyoruz.var olanları değerlendireceğiz.Noksanlarımızada liste yapıp canımız sağolursa seneye tamamlıyacağız.Hepinize yürekten sevgiler.Sizlerin...
Sevgili Abim,Hatırlarsan camlarımın üstten sürgülü olması nedeniyle "sıcak olacağı iddia edilmişti "Bende gezi planımı hava durumuna göre ayarlarım demiştim.İşte söylediğim gün geldi.20 Mayıs başlangıç.Batı karadeniz için ayrılan süre haziran...
Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........
Seni seviyorum ve yazdıklarını okumaktan çok mutluyum.Döktürüyorsun Maşallah.Benim tercümanım olduğun için teşekkür.Öpüldün.
Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum.
Alkovenli farklı.Sürücü farkını kabul ediyorum.Bu nedenle bir bilenin yanında staj yapmam gerekecek.Sitede en çok benim yakıtım.Sevgiler.
Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum.
Ha şöyle.100 km de 10,11 lt yani.Aynen katılıyorum.Deponu sonuna kadar doldurursun,ışığın yandığında daha 50 , 60 km yol gidersin.Doğrusu bu.Hem bir karavanın 50 krş yakması fazla değil.Selamlar.