Arama sonuçlarınız

1. gezgen

Yorumsuz...(no comment..:)

Ynt: Yorumsuz...(no comment..:) bu fotoğraf 2008 yılı Ağustos ayında ben karadeniz gezisinden dönerken Şebinkarahisar -suşehri arasıda anayol üzeri bir yerde çekildi...cami çevresinde bir yerleşim olmaması çok merakımı uyandırdı...vve ilginç geldi...çektim...zaten fotodada görülüyor yok...benim...

2. gezgen

Yorumsuz...(no comment..:)

Ynt: Yorumsuz...(no comment..:) aynen...bencede öyle....teşekkür ederim yorumunuz için...
  3. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 ben fanatiğim ..Nikon fanatiği...hangisinden başlayayım...3o x zoom deniyor 18 v3 270 lerdeki fluluktan mı ? ergonoımik olmamasından mı ? ikide bir deklanşöre basarken play düğmesinin basılmasımdan mı? kim koymıuşsa o düğmeyi oraya bombok resmen...? zaten makineyi...

4. gezgen

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder buyrun afiyet olsun ...yarasın ...şerefe....:)))
  5. gezgen

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder Biranın faydaları Yapılan araştırmalar günün bütün yorgunluğundan sonra bir bardak bira içmenin sağlığınız açısından yararlı olduğunu ortaya koyuyor. İngiliz The Sun gazetesi makul ölçülerde içildiği takdirde biranın sağlayacağı faydaları sizler için...

6. gezgen

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder kadınlar için de avantajlı.....:))))

7. gezgen

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder kazaların % 23 ünü alkol alanlar, % 77 sini de almayanlar yapıyormuş..alkol almayanlardan uzak durun !!!!
  8. gezgen

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder şekerin fazlasıda zararlı...yağın da fazlası zararlı..25yıldır ben de içiyorum..am 2 -3 kadehin üstüne çıkmam...ve hergün değil..can sıkan şey odeğil.. %60 -70 vergi yükü..bi de bu var tabiii
  9. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? 2 kw benzinli Honda yeter...1500-2000 tl civarı olması lazım..300-200-tl lerden uzak durun...dizele bulaşma hem ağır hem en küçüğü 6-7 kw dan başlıyor..ses ve titreşim cabası...

10. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) ne bahçeymiş ama:)) çok güzel...yağmurdan hemen sonrada çok güzel oluyor bahçe...varmı bahçe gibisi..apartlar insanı ruh hastası ediyor...bu bda bizm bahçeden İsmail kardeş..selamlar..

11. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 fuji filmden uzak durun..ne modeli olursa olsun...nikon'a yakın durun hangisi olursa olsun..
  12. gezgen

Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

Ynt: Kişisel albüm.(O.Bıyıklı) 20 mart pazar günü sandıraz gezisi esnasında tesadüfen şahit olduğum kareler.

13. gezgen

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal böyle tutacaksınız....
  14. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) VE DÖNÜŞ...
  15. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) GEZİYE DEVAM...

16. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) DEVAM..
  17. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) BUGÜN BİRAZ GEZDİK....
  18. gezgen

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Aynen katılıyorum...aileler zaten kendine güvensiz..yetiştirdiği çocuklar ne olsun..biz her koşulda kamp yaparız..dağda kalırız diyenlerlede kampa gittik..gece 3 e 4 e kadar uyuyamamışlar..!!! domuzdan korkankarımı ararsın ...tilkiden tırsanlarımı...

19. gezgen

Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

Ynt: Kişisel albüm.(O.Bıyıklı) iyi fazla hasar yokmuş...:) geçmiş olsun..
  20. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) Teşekkürler İsmail bey..:)) gerçekten yakın olsa iyi olurdu.burda malzeme bol..:))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri