Arama sonuçlarınız

1. gezgen

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet bu da bahsettiğim makina..:) cevdet bey dipsiz kuyu derken haklı..Hs 11 çıkmış bile.:) :)

2. gezgen

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Cevdet bey ; bahsettiğiniz makine artık üretilmiyen makinalar sınıfında..fakat leica mercekli 12x zoom lu güzel ve kaliteli bir makina...fiyatı dışarda ortalama 300 -350 euro...
  3. gezgen

Ege ve Akdeniz'de Ekim Ayında Kamp.?

Ynt: Ege ve Akdeniz'de Ekim Ayında Kamp.? güzel yerdir...

4. gezgen

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Merhaba Cevdet bey; Ben başlayayım geçmişteki filmlileri saymazsak..compaktlara hiç girmedim 2 sene öncesine kadar..alırsam iyisi olsun diye bekledim..Nikon D 60 aldım..küçük .hafif ,basit kulanım ,dayanıklılık gibi özellileri var..ama dslr olması iyide...
  5. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı burası çok şeyi kabul etmez..:) neyse ben kaçıyorum...sana iyi kamplar...bu da benden olsun...:)

6. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı ŞİMDİ YASAK AMA BEN KAMP ATEŞİMİDE ÇÖK YAKTIM ORDA...

7. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı EVEET BAHSEDİLEN YER BURASI...
  8. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı AY FARKLI DOĞAR ORDA...
  9. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı AY DOĞARKEN DE ORDAYDIM...

10. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı AYIŞIĞINDA FOTOLAR ÇEKTİK....ÇÖOK...

11. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı ÇÖOK YAĞMURLARDA KAMP YAPTIM..
  12. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı ÇOK GÜNLERİ BATIRDIM ORDA...

13. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı BEN GENELLİKLE YEŞİL VE BOŞ OLDUĞU ZAMANLARDA ORDA OLURUM..:)
  14. gezgen

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı BURADAN MI BAHSEDİYORSUN...:)))
  15. gezgen

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Nedir bu korkaklık tırsaklık yaw..yıllardır kamp yaparım ücra yerlerde bir defa bile olumsuz bişey olmadı..ha bazılarının başından münferit olaylar olmuş ayrı..ne yani kamp mı yapmıyalım..korkanlar çıkmasın kampa kardeşim..zorla kamp yaptıranda yok..adam...

16. gezgen

Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.?

Ynt: Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.? Yapar..Karayollarına nissan çift kabin pick-uplar alındı 88 demi tam bilmiyorum ..resmi araç olduğu için yağı suyu genelde tam bakılır..ve her günde en az 100-150 km yaparlar..km.leri 800-900 bin lere dayanmıştı..
  17. gezgen

Ayaş'ta Sıra Dışı Piknik..

Ynt: Ayaş'ta Sıra Dışı Piknik.. Aynen katılıyorum...evet pislik ve betonlaşma diz boyu değil ...boyumuzu aştı....özellikle son 7 yıldır...
  18. gezgen

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... Merhaba Tuncel Bey; Sizi tebrik ederim.Eşinizle,çocuğunuzla böyle zevkli bir kamp yaşayabildiğiniz için...konu başlığını oşekilde yazmanız isabetli olmuş..Sizi temin ederim çoğu kişi böyle bir şeyi rezillik olarak değerlendiriyor..bakmayın...

19. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Merhaba Cevdet Bey; Sırf çalışmalarınızı görmek için girdim..seven arkadaşlarada burdan selamlar ..onlar kendilerini bilir zaten..:) sanatınıza ve fikirlerinize duyduğum saygı nedeniyle galerinizi ziyaret ettim..çok güzel kareler hepsi..beni sorarsanız...
  20. gezgen

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu hoşgeldin ben bu siteye artık yazmıyorum..sen yenisin gezgen i bir araştır anlarsın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri