Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,994
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

Yedigöller tam benim görmek istediğim gibi muhteşem....İşte bu renklerde yakalamak istiyorum bir daha ki gittiğim seferde....Hangi ayda gitmeliyim tam olarak?

Diğer fotoğrafların da büyük kısmına baktım ve mükemmel fotoğraflar var gerçekten.Yalnız İşlemden geçirmeseniz olmaz mı?Ben biraz naturalistim fotoğraflar konusunda.Merakettim doğrusu bir fotoğrafın işlemden geçmiş ve geçmemiş halinin ikisini birden koyabilir misiniz mesela?Benim önceki pc de image macker diye bir proğram vardı.Kontras,keskinlik falan ayarlarını değiştirebildiğim.Bahsettiğiniz işlemler daha kapsamlı bişiy mi oluyor?Bu pc mi alalı 9 ay oldu vista olduğu için zorlandım zaten dilim de fransızca.Doğru dürüst bişiy yapamıyorum.....

Etiketler

lizz' Alıntı:
Yedigöller tam benim görmek istediğim gibi muhteşem....İşte bu renklerde yakalamak istiyorum bir daha ki gittiğim seferde....Hangi ayda gitmeliyim tam olarak?

Diğer fotoğrafların da büyük kısmına baktım ve mükemmel fotoğraflar var gerçekten.Yalnız İşlemden geçirmeseniz olmaz mı?Ben biraz naturalistim fotoğraflar konusunda.Merakettim doğrusu bir fotoğrafın işlemden geçmiş ve geçmemiş halinin ikisini birden koyabilir misiniz mesela?Benim önceki pc de image macker diye bir proğram vardı.Kontras,keskinlik falan ayarlarını değiştirebildiğim.Bahsettiğiniz işlemler daha kapsamlı bişiy mi oluyor?Bu pc mi alalı 9 ay oldu vista olduğu için zorlandım zaten dilim de fransızca.Doğru dürüst bişiy yapamıyorum.....
Çok pardon;geç cevaplayabildim çünkü yeni görebildim yorumunuzu :smiley:
Evet yedigöller gerçekten muhteşem;Ben onbirinci ayda gitmiştim oraya.
İşlemden geçirme konusu ise;fotoğraflarımı Raw formetında çekiyorum ve Jpeg çevriminde Exsif bilgileri kayboluyor;artı birazcıkda seyir keyfini artırma babında renk;kontras ve keskinlik gibi düzenlemelere ihtiyaç duyuluyor farkında olmaksızın.
Selamlarımla;teşekkürler.

Bir-kaç s/b çalışma;Hiç bir paylaşım sitesinde paylaşmadığım çalışmalarımdan.
ilk kez gezenbilir sitesinde paylaşım.
..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CSC_7290.jpg

DSC_7262.jpg

DSC_7271.jpg

DSC_7316.jpg

DSC_7324.jpg

Gene döktürmüşsünüz Cevdet bey..
Paylaşım ve emeğiniz adına teşekkürler..

PajeroCat' Alıntı:
Gene döktürmüşsünüz Cevdet bey..
Paylaşım ve emeğiniz adına teşekkürler..
Teşekkür ederim murat bey.
Ben'de ziyaret ve beğeninize teşekkür ederim;birşeyler sunmaya çalıştım sadece..
Selamlarımı sunarım..

Böyle güzel ve doğal fotoğraflar gördüğümde inanın aklıma ilk gelen şey insanoğlu olarak
doğamıza verdiğimiz zarar Cevdet bey..Bu güzelim canlıları, bitkileri, ağaçları, kısacası yaşadığımız bu güzel çevreyi
lütfen koruyalım..Ancak bunca katledilen ormandan, bilinçsizce avlanılan o güzelim canlılardan geriye,
güzel ve yaşanılası bir gelecek bırakabilecekmiyiz acaba...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PajeroCat' Alıntı:
Böyle güzel ve doğal fotoğraflar gördüğümde inanın aklıma ilk gelen şey insanoğlu olarak
doğamıza verdiğimiz zarar Cevdet bey..Bu güzelim canlıları, bitkileri, ağaçları, kısacası yaşadığımız bu güzel çevreyi
lütfen koruyalım..Ancak bunca katledilen ormandan, bilinçsizce avlanılan o güzelim canlılardan geriye,
güzel ve yaşanılası bir gelecek bırakabilecekmiyiz acaba...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teşekkürlerimle murat bey;bu aralar doğada o,kadar coşkunlarki seyri bile ayrı keyif veriyor :smiley:
Doğamızı mutlak korumalıyız;gelecek için..

Merhaba Cevdet Bey; Sırf çalışmalarınızı görmek için girdim..seven arkadaşlarada burdan selamlar ..onlar kendilerini bilir zaten..:smiley: sanatınıza ve fikirlerinize duyduğum saygı nedeniyle galerinizi ziyaret ettim..çok güzel kareler hepsi..beni sorarsanız çalışmalarım devam ediyor..:smiley:) paylaşımlarımı daha toleranslı başka sitelerde sürdürmekteyim...:smiley: sizede naçizane bişeyler bırakayım ..sağlıkla kalın .. rastgele ....kazasız çalışmalar dilerim...:smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

SON ÇALIŞMAM 90X60 TUVAL ÜZERİNE YAĞLIBOYA.

egeden.jpg

SU PERÄ°LERÄ°.jpg

Güzel çalışmalarınızı başka; detaylı platformlarda paylaşmanız elbette güzel olur dahada ileri düzeylere yükselme açısından..
Ama bizleri'de unutmamanızı dilerim..
Selam ve saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR