Arama sonuçlarınız

1. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Adanın adının nereden geldiğine dair yaygın halk hikâyesine göre, zamanında bu adada yaşayan Ermeni baş keşişin güzelliği dillere destan Tamar adında bir kızı vardır. Adanın çevresindeki köylerde çobanlık yapan bir genç bu kıza âşık olur. Bu genç Tamar'la buluşmak için...

2. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Akdamar adası gitmek için vanın gevaş ilçesine 5 km uzaklıktaki iskeleden kalkan teknelerli kullanıyorsunuz adada ermenilerden kalma bir kilise bulunur adada bir de cafe bulunuyor hediyelik eşyalar ve adaya ve vana ait rehber kitaplarda bulabilirsiniz
  3. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu o kadar şehir gezdim ama karsın özgün bir yapısı var diğer şehirlerimize bakarak. sonuçta kars gelişmiş bir yer değil ama diğer şehirlerden ayıran tarihi bir dokusu var karsın onun için gidilip görülmesi gereken bir yer. Kasım oralar soğuk olur dikkat et :)

4. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu ben teşekkür ederim patrolcat inşallah bende daha geniş bir zamanda uzun uzun gezmek istiyorum aniyi inşallah sizin de bir gün yolunuz düşer
  5. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu ishak paşa sarayının yakınlarında eski doğu bayazıt kalesinin surları bir cami bir de türbe bulunmakta

6. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Sarayın yapımına 1685 yılında yılında başlanmış 1784 yılında bitirilmiş ozamanlar saraya kalorifer tesisatı döşemişler. Saraydan muhteşem ağrı dağı ve Doğubayazıt manzarası izlemek mümkün

7. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu erzurumdan sonra agrı doğubayazıta geçtim ishak paşa sarayınını görmeye saray doğubayazıt merkeze yaklaşık 7 km uzaklıkta kartal yuvasını andıran 116 odalı bu sarayın içinde türbe, cami, zindan, muhafız odaları, divan ve harem salonları bulunan bir bey kalesidir.
  8. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu karsdan sonra pek planımda olmasa da mecburiyetten erzuruma geçmek zorunda kaldım erzurumda görülmesi gereken yerlerin başında çifte minareli medrese geliyor medresinin kitabesi olmadığından yapılış tarihi bilinmemekle birlikte selçuklular tarafından yapıldığı...
  9. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu zamanında burada yaşayanlar şehrin güzelliğini anlatmak için dünya yıkılsa ani bir dünya yapabilir ama ani yıkılsa bütün dünya bir ani yapamaz demişler bence bunda haklılık payı yok değil

10. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Karsdaki bir başka durağım ise türkiye ermenistan sınırında arpaçay nehrinin kıyısındaki ani harabeleri mutlaka gidilip görülmesi gereken bir yer kentin kalıntıları arasında gezerken bir zamanlar burada muazzam bir medeniyetin yaşadığı kolaylıkla anlayabiliyorsunuz. Ani...

11. medford

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları türkiyede kebabın bir numaralı adresi kebabçı halil usta gaziantep başka yerde şubesi yoktur.
  12. medford

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları devamı gelecek ...

13. medford

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları meşhur van kahvaltısı sütçü kenan
  14. medford

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları birkoç lokantası van kavurması hem çok meşhur hem çok lezzetli hem de çok ucuz daha ne olsun afiyet olsun
  15. medford

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları osmanlı çorbacısı erzurum hayatımda içtiğim en güzel ezogelin çorbasını orda içtim

16. medford

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları ağmiller cağ kebabı erzurum cağ kebabı ve kadayıf dolması
  17. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu karsdan sonra erzurum agrı van gaziantep urfaya gittim bugün akşam dönüyom urfadan işlerim nedeniyle kısa kestim yoksa planım daha uzundu resimleri de yakında yükleyecem buralar gayet güzel yerler ama kebap yemekten artık vejeteryan olmak üzereyim 2 ay et yemem...
  18. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu saol patrolcat bugün ani harabelerindeydim inanılmaz bir yagmur vardı ama muhteşem bir yer akşam da erzuruma geçtim şu anda ordayım ama fotoları foruma fotoları sonra yükleyecem yarın nerede olurum allah bilir şu anda ben de bilmiyorum

19. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu ayrıca kars kalesinden çok güzel şehir manzaraları da izlenebilir
  20. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu karsda gezmeye değecek bir diğer yerde kars kalesi ve hemen kalenin eteğinde bulunan eski adıyla havariler kilisesi yeni adıyla kümbet camii

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri