Arama sonuçlarınız

1. enverdede

Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014

Ynt: Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014 samimi yazıya dökülüşü ile,güzel geçtiği öngörülü bir paylaşım,işaretimizi koyalım,haberdar olalım.

2. enverdede

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping Kampınızda halen konaklama yapan,karavancı dostlarımızın diğer sosyal paylaşım sitelerinden birindeki paylaşımlarını ve izlenimlerini takip ediyorum,oradan edindiğim kanaat ve sizin eleştirilere verdiğiniz yanıtlardaki uslubunuzla ,bu kamp alanının karavancılar adına bir...
  3. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bizde sizi kutluyoruz şirinler...İyi tatiller. :)

4. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Arkadaşlar Time -out.....Giderek mesaj okunma sayıları ile yanıt verilme sayılarının ters oranlı gittiği forumumuzun bu duruma gelmesi olayları birazda kişiselliştirmemizden kaynaklanıyor gibi.Ortak paydaları karavancılık olan aynı düşünce ve amaçta birleşmiş saygın bireylerin...
  5. enverdede

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Elin bayağı çabuklaşmış Atilla..Seni epey oyalamamıza rağmen bizden sonra bir sürü iş kotarmışsın...eline sağlık.

6. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ne mutlu bir yerlerde olana,,,iyi tatiller....Haşmet bey,Atilla ağbiye selamımı iletin.(kimki Atilla ağbi der gibisiniz ;) ) Fenerbahçe şortu veya forması ile muhakkak gözünüze çarpacaktır,yerleşik duayen çekme karavancı....

7. enverdede

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım zannedersiniz turbolinea evliyaçelebi 65 olmuş,veya Turbolinea yalnız değilmiş.
  8. enverdede

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım NEYE GÖRE 2 YE KATLAR DEDİNİZ BİLMİYORUM AMA İNANIN O PARANIN ALTINA GELİR... LÜTFEN BİLEN KONUŞSUN BİLMEYEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞSIN.. Read more...
  9. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ercüment bey yabancı yerde değil,bizim forumda okudum,dikkatinizden kaçmış ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56603.200 . Sundownwer nickli yeni üye bir arkadaş paylaşmış .Koordinat Kuzey 40 58.489' Doğu 28 47.579' fiyat 30 tl.

10. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tekeriniz düz bassın,hayırlı yolculuklar,İstanbul konaklaması için Floryada bir kamp tanıtımı vardı,İstanbulda karavan parkı başlığında...gördünüzmü ?

11. enverdede

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı İstanbul'a Karavanları ile gelmeyi düşünüp,kalınacak yer sıkıntısı nedeniyle erteleyenlere güzel haber..
  12. enverdede

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Başlarken yarısı bitmiş zaten.... ;) kolay gelsin,takipteyim.

13. enverdede

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker… Forumun küçük bir üfleme ile alevlenen başlıklarından biri de bu,bu kez de ivmeyi kazandıran sn.Egeli'ye teşekkürler,sayesinde çok güzel fotoğraflar izliyoruz...Hep hazır olmaz diyerek ufak bir katkıda bizden olsun. Afyon-Burdur yolu Eldere...
  14. enverdede

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker… ördekler geldimi? ördekler :D
  15. enverdede

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım Maalesef ,benim görüşüm bu....

16. enverdede

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım Ölüdenizde bırak kafana göre kamp atmayı,bedava nefes alabilirsen şanslı say kendini :)
  17. enverdede

Liman Camping Hisarönü Marmaris

Ynt: Liman Camping Hisarönü Marmaris (Ücretlendirme ise uzun kalacaklar ve kısa kalacaklar için değişmektedir.) Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104113.0#ixzz36jOi63qO Bu nasıl bir fiyat bilgilendirmesidir anlayamadım.Arkadaşım sen bir günlük fiatını belirle ,sonrasında...
  18. enverdede

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Uzun soluklu gezinizi zaman ayırıp bizle paylaştığınız için biz teşekkür ederiz..

19. enverdede

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Roma 2 az bence,Milanodan 1 çalabilirsiniz... ;)
  20. enverdede

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping Konaklama ücreti bana göre yüksek,çıkış saati güzel.her nekadar kişi sınırsız,elektrik dahil ,çamaşır yıkama olsada.düşük sezon fiatı,sıcak sezonda uyardı bu şartlarda :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri