Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkangiris Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,663

erkangiris

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımla tatil planı yaptık ama uğramadan geçemeyeceğimiz bir yer gördük. Saatlerdir arıyorum ancak tam neresi olduğunu ve orada kamp kurabilecekmiyim öğrenemedim. Araştırmalarım sonucu kıdrak, katrancı, ölüdeniz gibi farklı sonuçlara ulaştım.

Bu resimdeki yer tam olarak neresi acaba? ve orada konaklamak mümkünmü? (çadırlçadırsız)
Saygılarımla

rLbmb3.jpg

Etiketler
Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Hocam şaka yapıyorsunuz yada cevap yazarak kekleniyoruz diye düşünüyorum, memleketteki en bilenen yerlerden biri, Fethiye Ölüdeniz. Tam burunda olmasada ölüdenizde kamp ve bungalov tesisleri var, forumda detaylı bilgiler mevcut.

Shadowjedi' Alıntı:
Hocam şaka yapıyorsunuz yada cevap yazarak kekleniyoruz diye düşünüyorum, memleketteki en bilenen yerlerden biri, Fethiye Ölüdeniz. Tam burunda olmasada ölüdenizde kamp ve bungalov tesisleri var, forumda detaylı bilgiler mevcut.

Yok hocam Türkiye'ye geleli çok olmadı, o yüzden fazla bilgi sahibi değilim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Böyle saygın bi yerde bana yardımcı olmak isteyen kişilere neden böyle bi tavır takınayım.
Saygılarımla

Rice ederim sorun yok, haklısınız bilemeyebilirsiniz, bende kırmak amacı ile yazmadım zaten, sadece oldukça şaşırdım. Şimdiden iyi tatiller.

Shadowjedi' Alıntı:
Rice ederim sorun yok, haklısınız bilemeyebilirsiniz, bende kırmak amacı ile yazmadım zaten, sadece oldukça şaşırdım. Şimdiden iyi tatiller.

Yok yok sorun değil :smiley: teşekkürler.

voyyager' Alıntı:
bulamamanıza şaşırmadım aslında:smiley: bu biraz eski bir fotoğraf. maps.google'dan bakarsanız yeni haliyle ilgili biraz fikir edinebilirsiniz

Buldum teşekkürler :smiley: asıl görmek istediğim yer Ölüdeniz Tabiat Parkıymış. Artık yakınında biryerde konaklayıp ziyeret ederim orayı

erkangiris' Alıntı:
Buldum teşekkürler :smiley: asıl görmek istediğim yer Ölüdeniz Tabiat Parkıymış. Artık yakınında biryerde konaklayıp ziyeret ederim orayı
İyi olur,voyyager rumuzlu arkadaşımızın kayaköyde kamp yeri var,orada konaklar gezersiniz...:smiley: :smiley:

enverdede' Alıntı:
İyi olur,voyyager rumuzlu arkadaşımızın kayaköyde kamp yeri var,orada konaklar gezersiniz...:smiley: :smiley:

Aaa beyfendinin sitesini inceledim ama bu civarda gibi gelmedi bana. Sanırım karıştırdım :smiley: iletişime geçeyim kendisiyle. Çok teşekkürler

:smiley: yeni web sitemiz inşallah yakında hizmete girecek :smiley:

bizim yerimiz ölüdeniz ile fethiye arasında kalıyor. Ölüdeniz'e gitmek için köy meydanından yarım saatte bir dolmuşlar kalkıyor, burdan hisarönü, hisarönü'nden de ölüdeniz'e dolmuşa biniyorsunuz. Bu şekilde yaklaşık 20 dakikada Ölüdeniz'e ulaşırsınız. Bizim burada 20-30 dakikada sadece yürüyerek de gidebilecek koylar da var. Ama özellikle ölüdeniz'i görmek isterseniz tabiat parkı içinde sugar beach veya sun city beach gibi kamp yerleri de var. oralarda da kamp kurabilirsiniz. Onun dışında bizi facebooktan da takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/HanKayakoy?fref=ts

şimdiden iyi tatiller

Ölüdeniz ve çevresinde kafamızın estiği yerde kamp atabilecek yerler varmıdır ? Yoksa sadece kamp alanlarımı mevcut bilen arkadaslar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum, teşekkürler

TonyMontana1912' Alıntı:
Ölüdeniz ve çevresinde kafamızın estiği yerde kamp atabilecek yerler varmıdır ? Yoksa sadece kamp alanlarımı mevcut bilen arkadaslar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum, teşekkürler
Ölüdenizde bırak kafana göre kamp atmayı,bedava nefes alabilirsen şanslı say kendini :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR