Arama sonuçlarınız

1. ergunbike

Moğolistan,sibirya Ve Moskova Gezi Notları(03-16.temmuz.2017)

Sayın Vata sadece okuması bile dört gün sürdü. Fotoğraflarınız, anlatımınız roman tadında. Gitmiş, gezmiş, görmüş kadar olduk. Kendimiz gezemediğimiz için hayıflandık. Teşekkür ederiz. Bir de hazırlıklar bir yana toplam harcamanız affınıza sığınarak yaklaşık olarak ne kadar?

2. ergunbike

Arif Hüküm; Karavanla Mogolistan Gezi Güncesi Slayt Gösterisi - Maltepe Park (14 Ekim 2016)

Arif beylerin harika gezisinin slaytlarını uzakta olan bizler de izlemek isteriz. Siteye yüklenme imkanı olur mu acaba?
  3. ergunbike

İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

Güzel bir gezi yapmışsınız. Fotoğraflarınız da çok güzel. Biz de sizinle beraber gezdik, çok teşekkürler.

4. ergunbike

Discovery 2 İle Yaz Tatilimiz:))

O minik kurbağalar Can dır.

5. ergunbike

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Burada kar başladı Burak, Bence hiç gelme. :)
  6. ergunbike

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

İklil bey "REZİLdans" diye çok güzel özetlemişsiniz. Geziniz ve anlatımınız çok keyifli.
  7. ergunbike

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Site yönetimi yazılımı değiştirince kaybolmuş, tekrar yüklenmesi yapılamamış anlaşılan. Ama gezilerin çok keyifli. Teşekkürler.

8. ergunbike

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Yeni tur yazısını beklemektense eski yazını okuyayım dedim. Hem roman gibi okunuyor, hem de gezi yazısı gibi. Tek kötü yanı eski fotoğrafların görünmemesi.

9. ergunbike

"motorcu ruhlu karavancı" Burak bu yazıyı kamyon arkası yazısı olarak yazdır bence. Sana tam uygun. :)

10. ergunbike

Yazı çok hoşuma gitti, face de paylaştım. (Ben de mi yaşlandım yoksa :) )
  11. ergunbike

Rejim için hareket vermediler mi? Bol bol hareket ediyorsun işte. Ye gitsin, yürür yakarsın, üzülme. :)
  12. ergunbike

Fotoğraflar tam profesyonel işi. Enfes. Bravo.

13. ergunbike

Doğrusu biz de eşimle beraber gezebiliriz Almanya ziyaretimizde.
  14. ergunbike

Ergün, Ankara, 1962, Ekim.

Ergün, Ankara, 1962, Ekim.
  15. ergunbike

Hafta başından beri gezinizi okuyorum. Çok güzel resimler ve paylaşımlar. Büyük keyif aldım. Bu nedenle foruma da üye oldum. Teşekkürler. Ergün.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri