Arama sonuçlarınız

1. KeNDaL

Akü Ve Güneş Paneli Seçimi

aynen öyle. Bazı solar sistem yapan firmaları gezdim. çok farklı şeyler söylüyorlar. burda okuduklarım onların söyledikleri ve jel akülere istedikleri fiyatlarla inernetteki fiyatlara baktım. kafam daha da allak bullak oldu. Kimisi mutlu akü işe yaramaz dedi ama tabiiki dedim elinde olan aküyü...

2. KeNDaL

o zaman bunları internet üzerinden sipariş edemeyiz. sadece mağazasından almak gerekiyor. Eğer yan ters kullanılabiliyorsa orjinal jel aküdür diyorsunuz
  3. KeNDaL

nasıl yani anlamadım ?

4. KeNDaL

Arkadaşlar Merhaba, Volt , Orbus , Ortec , Ritar , Lexron , Soytürk , Zonax , Xupai , Nova , Outdo , Mexxsun , Everexced , Volan , vision bir sürü jel akü var . Farkları nelerdir ? Bazıları 850-900 TL bazıları 1100-1200TL. Bunlardan kullanıpta. şu şu markaları alma sakın sorun yaşarsın...
  5. KeNDaL

Panel Ve Jel Akü,

Arkadaşlar Merhaba, Volt , Orbus , Ortec , Ritar , Lexron , Soytürk , Zonax , Xupai , Nova , Outdo , Mexxsun , Everexced , Volan , vision bir sürü jel akü var . Farkları nelerdir ? Bazıları 850-900 TL bazıları 1100-1200TL. Bunlardan kullanıpta. şu şu markaları alma sakın sorun yaşarsın...

6. KeNDaL

Araç Önerisi Ducato Vs Master ?

motokaravana çevirince 17m3 de özel amaçlı geçiyor. O zaman B sınıfı kullanılır doğru mudur ?

7. KeNDaL

Arkadaşlar ve Ağabeylerim İhaleden bir araç aldığımda , ama gümrük , ama haciz depolarından aldığımda yada çekme belgesi ile trafikten çıkartılan(Aracın hiçbir şeyi yokken tanıdık vasıtasıyla kaskodan, aracı yenileme amaçlı, kusuru, ufak kazası şişirilen araçları) bir araç alırsam eğer, bu...
  8. KeNDaL

17 m3 ü B sınıfı kullanamıyor mu ? Sonuçta tonaja bakılmıyor mu ?
  9. KeNDaL

İhaleden Araç Alımı Hk. Yardım Lütfen

Arkadaşlar ve Ağabeylerim Merhaba , İhaleden bir araç aldığımda , ama gümrük , ama haciz depolarından aldığımda yada çekme belgesi ile trafikten çıkartılan(Aracın hiçbir şeyi yokken tanıdık vasıtasıyla kaskodan, aracı yenileme amaçlı, kusuru, ufak kazası şişirilen araçları) bir araç alırsam...

10. KeNDaL

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

yöneticilere söylediğinizde kaldırıyorlar. Resmen flood olmuş çünkü :)

11. KeNDaL

Galiba Enter basılı kalmış :D arka arkaya aynı yazılar gelmiş :D
  12. KeNDaL

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Merhabalar 2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü bu konuda 100 ve 116 ncı mesajlar paylaşılmış durumda. Dikkatinizi çekti mi ? 1+1 ve 1+3 onayı. Şimdi okudum bende.

13. KeNDaL

Öncelikle bir an önce gezmelere başlamanız dileğiyle. İzogreen keçe ve abba bizofol fiyatları hakkında bilgi verir misiniz ?
  14. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Çekme belgeliler trafikten çekildiğinden tekrar trafiğe girince hangi tarih yazıyor bilmiyorum. Türkiye şartlarında alavere dalavere çok eğer çekme belgeli az hasarlı bir araç denk gelirse o aracada bakmayı düşünebilirim. Not: Öğretmen olarak atanmadan bu işlere girişmeyi gözüm almıyor. Bazı...
  15. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

o zaman çekme belgeli araç aldığımızda da yapamaz mıyız ?

16. KeNDaL

Yeni Bir Proje

SNN76 ve makara60 bende size aynen katılıyorum. Zaten bir panelvan alıp karavan yapacaksak sonradan başımıza iş çıkartmasın diye her şeyi kontrol ettirmek ve değişmesi gerekenleri değiştirtmem gerek (Çok güvendiğiniz ustanız varsa. Benim ustam arkadaşımın abisi sayesinde tanıdığım bir usta. 1...
  17. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

İmar affı vardır :D
  18. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Şu şekilde düşün. Avlanma yasağı var ve pazara balık almaya gidiyorsun. Alacağın balığın kilosu 75TL . Sonra av yasağı kalkıyor ve balık bolluğu var. Alacağın aynı balığın kilosu 25TL. Burada da aynı mantık. Bulunmayan bir ürün fiyatı da ona göre artıyor. Ben Almanya sitelerine baktım. Bu...

19. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Abi ilk resimdeki araç çok iyimiş yaa. çift katlı :smiley: Vermiş olduğun bilgiler içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Türkiye şartlarında bu yakıt sarfiyatı bizi baya üzer
  20. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Karavan hayalimden tabii ki vazgeçmiyorum. Ama hayalime farklı araçla devam edeceğim. Kafamda araçtaki planım hazır nelere ihtiyacım var hepsi kafamda hazır. Uzun zamandır benim kafamda kendi planlarım vardı. Derken bu siteye yolum düştü :smiley: Arkaya kanepe olacak ve uzayarak yatak olacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri