Arama sonuçlarınız

1. H

Karavansız Ama Portekiz...

Aslında bir cevap yazmıştım ama şimdi farkettim ki benim yazdıklarım sayfaya düşmemiş. Paylaşımlar, farklı ve güzel olanları ya da öyle gelenleri ( zira kişiye göre değişir ) aktararak aşağı yukarı aynı düşünce frekansında olanlarla duygudaşlık yaşayabilmek ve belki onları, o...

2. H

3. H

Umarım bir gün arzuların gerçekleşir. Diğer konu; insan gezip gördükçe kimlerin neyi, nasıl yaptığını, nasıl yaşadığını ve aradaki değer farklarını keşfedebiliyor.

4. H

Gerçekten içinde yaşanılabilen bir tarih ve doğal güzelliği barındırıyor.
  5. H

Ne yapalım, farklılıkları ve güzellikleri öne çıkartacağız doğal olarak. Hele bir de romantizm ve zarafet varsa ruhunda, cazibesi baş döndürür.

6. H

Doğrusu ben de karavansiz eksiklik hissediyorum Hüseyin bey. Portekiz ayrı bir keyif verdi doğrusu. Mutevaziligin ve iddiasizligin birleştiği hoş bir ülke. Yankesecilik meselesini okuduklarm da uyarıyordu.

7. H

Teşekkür ederim.
  8. H

Not ; Bir karışıklıktır gidiyor ama anlamadım gitti. Yeni sisteme henüz uyum sağlayamadığım açık ispatıdır.
  9. H

Hayat öyle emrettiği için ne zamandır “ yürürev” ime atlayıp sınırları bana özel şizofrenik kabuk dünyamın penceresinden hayatı gözlemlemeyi erteliyorum ama bir fırsat bulup Portekiz kaçamağı yapabildik. Fenerbahçe’nin Braga maçına denk getirdim ki, tam ohh be ! diyecektim, amma ve lâkin...

10. H

11. H

Rüzgar Hüseyin Kitabıyla Yine Aramızda

Sevgili dost büyüğüm Hüseyin ağabeyi tanımak, inceden inceye muzip dokundurmalarını yakalamak, farkettiklerini paylaşmak ve üzerinde karşılıklı sohbet edip tekrar düşünmek yalnızlığımı ortadan kaldıran keyifli zaman dilimleriydi. Doğrusu verdiğiniz bu habere çok sevindim...
  12. H

Tralleis Camperle Gezi Notları 2015

Uzun zamandır uzak kaldığım için ne olmuş, neler olmuş, kimler kimler benden habersiz ne yaramazlıklar yapmış diye etrafı kolaçan edeyim dedim... Birileri afacanlık yapmış ama ispatı yok. ( fotoları neden göremiyorum acaba ? )

13. H

Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler...

" Karadenizin yazı haziran 15 te başlar. ilkbahar nedir bilinmez.cemreyi yanlış yerde aramışsınız. " Zaten bulmak isteyen kim ?... Hani ne derler... Gönül muhabbet ister, bahanedir kahve.
  14. H

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Keyifli ve yararlı paylaşımınız için teşekkürler... Karayoluyla Avrupa'nın çeşitli ülkelerini yolculuklar yapma fırsatım oldu yıllar içerisinde. Doğrusu benim de Bulgaristan, Bosna ve İtalya ile ilgili tatsız anılarım var. Bosna ve İtalya'da hırsızlık, Bulgaristan'da trafik polisinin para...
  15. H

2015 De

Yaşamın dayatmaları sonucunda ne zamandır temel çivisiyle kaidemin üzerine çakılmış olduğumdan gezi yazınıza rastlamak ve keyifle okumak, kimini bildiğim, kimini ıskaladığım yörelerin manzaralarına dalıp gitmek iyi geldi doğrusu. Lâkin, şubat ayının sürpriz erken ve yalancı baharı...

16. H

Fiat Ducato Döner Ön Koltuk Arıyorum

Biz de döner koltuk kullandık ve oglum Batu 1+1 yazan ruhsatla 3 kisi yurt dışına da çıkış yaptı. Kimse ilgilenmedi bile. Ama her zaman böyle mi olur, bilemem.
  17. H

Sitemizin Yeni Şekli

Oleeeyyyy... Nihayet aylardan sonra gezenbilir beni kabul etti de siteye girebildim. Kendimize " hiç " dedi isek de yok hükmündedir demedik. Neyse bu bir eleştiri değil sakın yanlış anlama olmasın. Bu düzenleme, bu çaba kolay iş değildir muhakkak, elbette aksamalar olabilir. Yılın...

18. H

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Hah hah hah ... Ben, Batu balıktan döndüğünde iki tür kahkaha atıyorum. Birincisi... Eli boş geldiğinde, suratı düşmüş, omzu düşmüş, ah..off..puff... Lanet olsuun, ulan sabahın köründen beri uğraşıyoruuuum... Tık bile...
  19. H

Bir Mayıs İşçi Ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun...

Sevgili dostlar... Hiç suya sabuna dokunmadan, eğip bükmeden ülkemizde de resmi bir bayram olarak kabul edilen 1 mayıs işçi ve emekçilerin bayramının kutlu olmasını diliyorum. Bu bayramı kutlamak için hayatımızı ille de bir işçi ya da emekçi tanımı ile kazanıyor olmamız gerekmez...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri