Arama sonuçlarınız

1. gogo10

Eruh'a Kitap Gönderiyoruz

Sevgili Gültekin bey İlginiz için çok teşekkür ederiz. İnanın ilginizle kıyasladığımızda kitap göndermenize hiç gerek yok hele hele bahane aramanıza hiç hiç gerek yok çünkü bizi düşünmeniz bile yeter! Sağolsunlar Pınar hanım ve Seval hanımın gönderdikleri nicelik olarak yetmesede çok az da olsa...

2. gogo10

Sevgili Pınar hanım ve Seval hanım Gönderdiğiniz koliler elimize ulaştı bunlar için size çok teşekkür ederiz. Yakında fotolarını buraya koyacağım. Şu sıralar kütüphanemizdeki kitapları ayrıştırma ve sınıflama işlerini yapmakta Türkçe öğretmenlerimiz. Gelen çok fazla kitap olmadı neredeyse...
  3. gogo10

Saygıdeğer Seval hanım ve Pınar hanım ayrıca Hacer abla yaptığınız yardımlar ve yazdığınız her yeni ileti bizi çok heyecanlandırıyor. Az da olsa 1 tane bile kitap gelecek olması bizi çok mutlu ediyor! Daha öncede söylediğimiz gibi iyiki varsınız!Yaptığınız, yapmaya çabaladığınız bu yardımlar...

4. gogo10

bu perşembe günü gidiyoruz. 5 şubat dönüş tarihimiz. okulların açılışını beklerlerse dediğiniz gibi daha da çok kitap toplayabilirler. Teşekkürler...
  5. gogo10

Bugün Hacer ablamız aradı 85 cilt ansiklopedi ve oğlu gibi sevdiği bir beyin (ismini şimdi hatırlayamadım) kendince hazırladığı bir koli yola çıkmış :) önümüzdeki perşembe tatile çıkıyorum malum okullar kapanıyo inşallah gitmeden gelir. Gerçi ben yokken gelsede okuldakiler alır bir köşeye...

6. gogo10

Malesef Pınar hanım :( henüz hiçbir kitap elimize ulaşmadı... Sanırım henüz gönderende olmadı. Eğer gönderenler varsa buraya yazsalar çok iyi olur.

7. gogo10

Yamaha TDM 850 veya Honda NX 650 Dominatör

2000li yılların başında olsak her ikiside iyi bir tercih olurdu 2002de dominatorle kısa bir tecrüben olmuştu ve gayet keyif vericiydi.TDM de aynı şekilde ama yakıtında problem olduğu biliniyor. İkiside çok eskilerde kaldı 1.el bişeyler bulunabilirse iyi olur ama kurcalanmamış,fazla el...
  8. gogo10

Uzun Yol için Motor Önerisi

1 hafta boyunca güney batı marmara ve çanakkale gezine maxi scooterla ve kot pantolon,şort giyerek çıkmıştım yaklaşık 700km yolun ardından malum bölgemde!... :) 2 tane kıl dönmesi ile dönmüştüm :) Murat beyin dedikleri çok önemli uzun yol sürüş bilgisinden,tecrübesinden tutunda,kıyafetine...
  9. gogo10

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Konuralp alabalıkda alabalık yemeden dönmeyin! özellikle bahar ve sıcak yaz aylarında bahçesinde oturup dere şırıltısını dinleyerek aç karnınızın doymasını beklemek... Ardındanda bir çay... Uzun bir yoldan gelipte yola devam edecekseniz dinlenmek için 10 numara yer. Konuralp...

10. gogo10

Özellikle Öğrencilerim adına size ve emeği geçen tüm gezenbilircilere çok teşekkür ediyorum... Yardım yapanlara ve yapacak olanlara mesajımız: Yaptıklarınız buralarda hiçbir zaman unutulmayacak isminizi buralarda sürekli yaşatacağız. Sizinde Eruh'da bir kitabınız olsun belki birgün buraya...

11. gogo10

SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap çok olmuş Özhan bey siz tam tehlikeli zamanlarında buralardaymışsınız. O atları hiç görmedim belkide göçerlerin atlarıdır.(gerçi artık buralarda at da bulunmuyo hep katır onlarda kapış kapış gidiyo 4000-5000tl :) şimdi etrafta sadece göçerlerin çadırları...
  12. gogo10

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap Dr. Özhan bey belki kaldırmışlardır. siz en son nezaman buradaydınız? eskilerin anlattığına göre biraz değişiklik olmuş Eruhta. bugünlerdede çalışıyolar. baya değişti geçen yıla göre :) Bizi düşünmeniz yeter Özhan bey. Tekrardan buralara yolunuz düşerse...

13. gogo10

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap Okul Kütüphanemizden birkaç görüntü. Kiatplarımız okulumuz öğrencileri için hem nicel hemde nitel olarak çok yetersiz.
  14. gogo10

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap valla ben öyle birşey görmedim :) yaklaşık 4 yıldır buralardayım :)
  15. gogo10

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap Merhaba :) çok sevindim ilginize tekrar tekrar teşekkür ediyorum :) telefon numaram : 0542 491 81 37 okulumzun adresi: Eruh İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Eruh/SİİRT ilçemize PTT kargo ile Yurtiçi kargo hizmet vermektedir. Diğer kargolar için...

16. gogo10

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap Sevgili hacer1959 (isminizi bilmediğim için böyle yazdım kusuruma bakmayın) öncelikle çok geçmiş olsun. Yazınızı okuyunca çok duygulandık (okul idarecilerim ve ben). Elinizden aslında çok şey geliyor sizin yanımızda olduğunuzu hissetemek bize güç veriyor...
  17. gogo10

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap sevgili Seval hanım asıl biz sizin ilginize çok çok teşekkür ederiz. Sizin gibi insanların bulunması bizim ve çocuklarımız için bulunmaz bir fırsat! iyiki varsınız! sabırsızlıkla yardımlarınızı ve sizi okulumuza bekliyoruz. Sonsuz teşekkürler...
  18. gogo10

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap inşallah Pınar hanım sizin sayenizde buralarda çok şey değişecek emin olun! İlginiz ve yardımlarınız için size öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz. Gezenbilir ailesinin Kars ilinde yaptıklarını görünce çok mutlu olduk. İnşallah bizim içinnde aynı...

19. gogo10

Sevgili gezenbilir üyeleri Rehber Öğretmeni olarak çalıştığım Siirt Eruh İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun mevcut olan kütüphanesindeki kitap sayımızı artırmak istiyoruz. Kütüphanemizdeki kayıtlı olan ve bulunması gereken kitapların birçoğu ne yazık ki kayıp veya toplanamayacak derecede...
  20. gogo10

Kesişmeler Ne Demek?

Ynt: Kesişmeler Ne Demek? Helal olsun Türkiyede heryere gidilmiş ama tam gidilemeyecek yerler kalmış. Çok sevinmiştim Siirti eklerim diye ama kesişme noktasına gidişim olur dönüşüm olmaz :S Siirtte yaşıyorum ve kesişme noktası ulaşılması neredeyse imkansız. Tehlikeside cabası tabi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR