Eruh'a Kitap Gönderiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,327
bu perşembe günü gidiyoruz. 5 şubat dönüş tarihimiz. okulların açılışını beklerlerse dediğiniz gibi daha da çok kitap toplayabilirler. Teşekkürler...

Etiketler

Merhaba Gökhan Bey,
Ben apartmandaki öğrencilerden karınca kararınca bir şeyler toplayıp minicik bir koli ile gönderdim bu sabah adresinize.
İnşallah bu bir başlangış olur ve arkası gelir.
Selamlar, sevgiler.

bende herşey hazır
4 büyük koli 2 tane daha çıktı

sponsor eksikti kargo için ,onu da cumartesi halledittim

bende bir iki güne yollayacağım.

kitaplarımı görünce çok sevineceksiniz tam istediğimiz gibi

pınarkaracar' Alıntı:
bende herşey hazır
4 büyük koli 2 tane daha çıktı

sponsor eksikti kargo için ,onu da cumartesi halledittim

bende bir iki güne yollayacağım.

kitaplarımı görünce çok sevineceksiniz tam istediğimiz gibi

Harikasın Pınarcım,
Ellerine sağlık :smiley:

Saygıdeğer Seval hanım ve Pınar hanım ayrıca Hacer abla yaptığınız yardımlar ve yazdığınız her yeni ileti bizi çok heyecanlandırıyor. Az da olsa 1 tane bile kitap gelecek olması bizi çok mutlu ediyor!

Daha öncede söylediğimiz gibi iyiki varsınız!Yaptığınız, yapmaya çabaladığınız bu yardımlar öğrencilerim tarafından çok ciddiye alınıp ileride okuyarak sizin gibi olmak isteyen, bende ihtiyacı olanları yardım edeceğim diyen kız öğrencilerimiz var! İnanın yaptığınız sadece okunsun diye kitap göndermek değil burada az da olsa birkaç tanede olsa öğrenci için kurulabilecek yeni bir hayalsiniz...

Sevgili Pınar hanım ve Seval hanım

Gönderdiğiniz koliler elimize ulaştı bunlar için size çok teşekkür ederiz. Yakında fotolarını buraya koyacağım. Şu sıralar kütüphanemizdeki kitapları ayrıştırma ve sınıflama işlerini yapmakta Türkçe öğretmenlerimiz. [SIZE=78%]Gelen çok fazla kitap olmadı neredeyse herkes duyarsız kaldı,yarı yolda bırakan çok oldu. Fakat herşeye rağmen azda olsa sayenizde kitaplığımız oldu. [/SIZE]
[SIZE=78%] [/SIZE]
Pınar hanım sizin gönderdiğiniz kolilerle koca bir dolap doldu taştı :smiley: Bazı ağır(!) romanlarıda size söylediğim gibi öğretmenler odasındaki kitaplığımıza koyduk onları bizler okuyoruz ;) Sayenizde çok güncel ve güzel kitaplarımız oldu. 100 temel eseri gören çocukların sevincini görseniz gözleriniz yaşarırdı :smiley: Patronunuza, şirketinizde çalışan arkadaşlarınıza emeği geçen herkese çok çok teşekkür.
Seval hanım sizinde gönderdiğiniz roman ve hikayelerde çok güzel bir raf yaptık ayrıca gönderdiğiniz testler ve ders kitaplarıda SBS ye hazırlanan öğrencilerimize zimmetlendi şimdi ders çalışıyorlardır:smiley:

Tekrar tekrar şunu söylemek beni çok mutlu ediyor allah sizden razı olsun...:smiley: Bizi yarı yolda bırakmadınız!

Herşey için teşekkürler iyiki varsınız...

Gökhan Hocam;
Söz verdiğim halde varlık gösteremedim. Bahanelerim var ama buraya sıralamayacağım onları.
Kusuruma bakmayın.
Bu hafta içi bir kaç kitap satınalıp yollamak istiyorum. Seçemiyorum. Çok kararsızım bu konuda.
Özellikle ihtiyacınız olan veya raflarınızda olmasını istediğiniz kitap, kırtasiye vs. varsa, lütfen link veya isim verin, yardımcı olun bana.
Nokta atışı yapmış olalım, birbirinin aynısı olan kitaplar doldurmasın raflarınızı.
Saygılarımla.

Gültekin' Alıntı:
Gökhan Hocam;
Söz verdiğim halde varlık gösteremedim. Bahanelerim var ama buraya sıralamayacağım onları.
Kusuruma bakmayın.
Bu hafta içi bir kaç kitap satınalıp yollamak istiyorum. Seçemiyorum. Çok kararsızım bu konuda.
Özellikle ihtiyacınız olan veya raflarınızda olmasını istediğiniz kitap, kırtasiye vs. varsa, lütfen link veya isim verin, yardımcı olun bana.
Nokta atışı yapmış olalım, birbirinin aynısı olan kitaplar doldurmasın raflarınızı.
Saygılarımla.
Sevgili Gültekin bey
İlginiz için çok teşekkür ederiz. İnanın ilginizle kıyasladığımızda kitap göndermenize hiç gerek yok hele hele bahane aramanıza hiç hiç gerek yok çünkü bizi düşünmeniz bile yeter! Sağolsunlar Pınar hanım ve Seval hanımın gönderdikleri nicelik olarak yetmesede çok az da olsa bizi mutlu etmeye fazlasıyla yetti. Çok sıkıntılar çektiler değerli zamanlarının bir kısmınıda bize ayırdılar çoğu zamanda yalnız kaldılar sıkıntı yaşadılar. Bizim asıl amacımız kitap toplarkende kimsenin sıkıntı çekmemesiydi, onlar sıkıntı çekince biz çok üzüldük bu yüzden sizdende isteğimiz sıkıntı çekmemeniz! Okulumuzun adresi belli, uygun olduğunuz bir zamanda, kendinizi yormadan göndereceğiniz her kitap bizi mutlu eder :smiley: Bir kütüphanenin ihtiyaçları hiçbirzaman bitmez tabikide :smiley: o yüzden gönderilecek her kitaba ihtiyacımız var. Özellikle SBS ders kitapları ve tüm dersler kitaplarına! interner üzerinde birçok site var gittigidiyor gibi buralarda birçok kitap var hatta 100 temel eserin linkini aşağıda veriyorum gayet cüzzi, kargo ile bile uğraşmazsınız :smiley: Gültekin bey tekrar tekrar öncelikle ilginiz daha sonra ise göndermeyi düşündüğünüz kitaplar için çok çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar...

http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=100+temel+eser&aramakategori=

Hocam merhaba. öncelikle sizi mücadelenizden dolayı kutlarım.çocuklarımızı eğitmek adına yapmış olduğunuz çalışmadan dolayı şahsım adına onur duydum.küçük öğrencilerimize bende katkıda bulunmak istiyorum.
Hocam ben aklımdan 100-tl'lik kitap almayı düşündüm siz bana öncelikli ihtiyacınız olan kitapların isimleriniz ve hangi adrese gönderileceğini yazarsanız -Gittigidiyor sitesinden belirlemiş olduğunuz kitapları derhal alıp gönderrim. HOŞÇAKALIN..

Uğur ÇAĞLAYAN:05322874603

Ynt: Eruh'a Kitap Gönderiyoruz

çağlayan07' Alıntı:
Hocam merhaba. öncelikle sizi mücadelenizden dolayı kutlarım.çocuklarımızı eğitmek adına yapmış olduğunuz çalışmadan dolayı şahsım adına onur duydum.küçük öğrencilerimize bende katkıda bulunmak istiyorum.
Hocam ben aklımdan 100-tl'lik kitap almayı düşündüm siz bana öncelikli ihtiyacınız olan kitapların isimleriniz ve hangi adrese gönderileceğini yazarsanız -Gittigidiyor sitesinden belirlemiş olduğunuz kitapları derhal alıp gönderrim. HOŞÇAKALIN..

Merhaba Uğur Bey,
İlginize çok teşekkür ederiz.
100 temel eser set olarak satılıyor. Bir set alıp gönderebilirsiniz.

Okulun adresi:

Gökhan Şenoğlu
Eruh İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Eruh/SİİRT

Gökhan Öğretmenin telefon numarası : 0542 491 81 37

çağlayan07' Alıntı:

Sevgili Uğur bey

güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Siz ve sizin gibiler oldukça bu çabalarımız sona ermeyecek ve okumamak, eğitilmemek için gayret eden, bahane arayan buradaki bazı insanlara bu fırsatları vermeyeceğiz! Yıllarca okul olmadığından, kitap olmadığından ve öğretmen olmadığından yakınan veya bunu fırsat bilip çocuğunu okula göndermeyip tarlada,dağda tepede kullanan insanlar sizin gibiler sayesinde hiçbir bahane bulamayacak! Buralardaki 1 tane öğrencinin okuması çevresindekileri nasıl değiştiriyor görmeniz lazım. Bir aileden tek bir kişinin okuyup memur, öğretmen vb. bir şey olması tüm sülalesindeki, tüm köydeki insanlar tarafından imkansız diye birşeyin olmadığının ispatı sayılıyor ve hepsi okumaya diğerini geçmeye çalışıyor! Bu açıdan baktığımızda göndereceğiniz tek bir kitabın, eğitime yapacağınız 1 kuruşluk yardımın ülkemiz için tahmin edilemeyecek derecede memnuniyet verici sonuçlar çıkaracağı.

internet sitelerinden özellikle gittigidiyordan alışveriş hiç yapmadığım için size direkt bir kullanıcının sattığı kitap setini öneremem. Çünkü tekil şahıslar bu işle uğraştığı için güvensizlik duygusu hakim bende.Hepsiburada için böyle bir durum yok ama orayada baktım 100 temel eser teker teker satılıyor. Eğer sizde bendeki gibi bir güvensizlik yoksa, gitti gidiyordaki MEB onaylı 100 temel eser gibi hikaye setleri var
http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/100-temel-eser-meb-onayli-kitap-seti-30-adet-53584222

http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/100-temel-eser-takim-milli-egitim-bakanligi-53549118

bu ürünler gibi MEB onaylı olanlar bizim için uygundur vede ihtiyacımız vardır. Aslında SBS kitap setleride lazım ama onlar hem daha az öğrenciye hitap ediyor hemde her sene değişen sınav sistemimizde ömürleri daha kısa oluyor. Sizde uzun yıllar hediye ettiğiniz kitaplarınız olsun, hiçbir zaman bir kenara atılmasın istiyorsanız 100 temel eser gibi yada tek tek satılan hikaye kitaplarından bir set oluşturup gönderirseniz bu amacınıza ulaşmış olursunuz.

hayır severliğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederiz allah sizden razı olsun...

Merhaba Gökhan Hocam.
Linkteki kitaplar, Diyarbakırdan direk size gönderilecek.
Salimen teslim aldığınızı bildirirseniz, sisteme onay vereceğim.

Bu gün birkaç kitap daha ayarladım, onları da haftaya ben göndereceğim.

Saygılarımla.

http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/100-temel-eser-meb-onayli-kitap-seti-30-adet-53933701

Gültekin' Alıntı:
Merhaba Gökhan Hocam.
Linkteki kitaplar, Diyarbakırdan direk size gönderilecek.
Salimen teslim aldığınızı bildirirseniz, sisteme onay vereceğim.

Bu gün birkaç kitap daha ayarladım, onları da haftaya ben göndereceğim.

Saygılarımla.

http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/100-temel-eser-meb-onayli-kitap-seti-30-adet-53933701

Gültekin bey özel mesajımda yazmayı unutmuşum telefon numaranızıda verirseniz kitaplar elime ulaştığı anda sizi arayayım.

Çok teşekkürler...

Değerli gezenbilir üyeleri hep birlikte başlatmış olduğumuz kampanyamıza sayenizde her hafta yeni bir koli kitap geliyor. Göstermiş olduğunuz duyarlılık sayesinde bugüne kadar büyük küçük yaklaşık 1000 tane kitap elimizez ulaştı :smiley: dahada ulaşmaya devam ediyor! Aşağıda Pınar hanım, Seval hanım, Fatih bey, Gültekin bey 'in gönderdiği kolilerin resimleri var bir çoğunu kütüphanemize dizdik, kütüphanemizi kullanımada açtık fakat tam düzeni sağlayamadığımız için fotolarını çekmedim inşallah bu hafta kütüphanemizi son şekline getirip fotolarını size göndereceğim :smiley:

Şimdilik başta Pınar hanım, Seval hanım, Hacer abla, Gültekin bey, Fatih bey ve Uğur bey olmak üzere tüm gezenbilir üyelerine çok teşekkür ederiz allah sizden razı olsun...

SNC00501.jpg

SNC00502.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri