Arama sonuçlarınız

1. yuzen_adam

SAMURAİ ARACIMDA TİTREME SORUNU

Ynt: SAMURAİ ARACIMDA TİTREME SORUNU Öncelikle bir rot balansçıya gidip balans ayarı yaptırsanız sorununuz çözülebilir...

2. yuzen_adam

İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11

Ynt: İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11 Abi ne ettin öyle uçtunmu???
  3. yuzen_adam

TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL

Ynt: TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL Deniz abi buna anten nasıl ayarlayabiliriz??

4. yuzen_adam

Acil Kan İhtiyacı!!!

Arkadaşlar kanser hastası olan dedem için 24 saat içerisinde A Rh + kan grubundan trombosit ihtiyacımız vardır. Aranan kriterler son 10 gün içerisinde alkol almamış, kan sulandırıcı kullanmayan, önemli bir rahatsızlığı olmayan, gripal enfeksiyon şu anda geçirmeyen ve düzenli ilaç kullanmayan 18...
  5. yuzen_adam

Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı Azmi bey doğrudur. Aracı alan arkadaş direk Sinopa doğru yola çıktı ;D

6. yuzen_adam

satılık samurai

Ynt: satılık samurai Hayırlısı olsun abi...

7. yuzen_adam

Suzuki Vitara 3 Kapı Dodik

Ynt: Suzuki Vitara 3 Kapı Dodik Dodiklerin devamı tabiki var. Sipariş üzerine üretim yapmaktayız.
  8. yuzen_adam

Farların , sislerin vb. açık olması yakıt tüketimini ve çekişi etkilermi?

Ynt: Farların , sislerin vb. açık olması yakıt tüketimini ve çekişi etkilermi? Bence motor gücü ne olursa olsun far, sis, teyp, vb. elektrik çeken cihazlar çalıştırıldığında şarj dinamosuna yük biner. Bu yük nedeni ile ''hissedilmeyecek kadar'' olsa da yakıt sarfiyatında artış ve motor gücünde...
  9. yuzen_adam

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Hey maşallah.. 400ci motorun karbüratörü benim vitaranın motoru kadar ;D ;D ;D

10. yuzen_adam

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı Araç satılmıştır ilan silinebilir...

11. yuzen_adam

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı İnşallah niyetim odur abi ;) ;) ;)
  12. yuzen_adam

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı Abi Coşkun sana gelemezdi ama. Koparacak cam kolu yok onun ;D ;D ;D

13. yuzen_adam

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı Bülent bey size ayrıca teşekkür ediyorum.. 5 kapı Vitaranızada talibim ;D
  14. yuzen_adam

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı güncel
  15. yuzen_adam

Samurai Şasi Numarası Yeri ?..

Ynt: Samurai Şasi Numarası Yeri ?.. Sağ arka tekerleğin orada şase üzerinde yazar. Ancak şaseye pütür falan atılmışsa görünmüyor olabilir...

16. yuzen_adam

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı
  17. yuzen_adam

Motor şanzuman diferansiyeller tamamen sorunsuz. Lpg ruhsata işli. Bütün aksamları çalışır durumdadır. 7 cm süspansiyon yükseltme, 3,5 cm kupa yükseltme, özel yapım offset jantlar. Temiz ve günlük olarak kullanılan bir araçtır. Fiyat: 14.750tl İrtibat: Koray Yamacı 0532 790 57 24
  18. yuzen_adam

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Hey maşallah ;D ;D ;D

19. yuzen_adam

Jeep Wrangler YJ Makas aranıyor...

Ynt: Jeep Wrangler YJ Makas aranıyor...
  20. yuzen_adam

Jeep Wrangler YJ Makas aranıyor...

Arkadaşlar Jeep Wrangler YJ standart makas takımı arıyorum.. Elinde olanlar haber verirse sevinirim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri