Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 1- Mert Kiğılı (Deep) 2-Uğur Kalaycı (Jeep34) KARAVAN: 1- PANSİYON: 1-

2. Jeep34

Jeep Commander XK Lift ?..

Ynt: Jeep Commander XK Lift ?.. Hayırlı teskereler kardeşim.
  3. Jeep34

Gezenbilir Sivas Grubu (ve Çevresi) Off-Road ve Doğa Severler Buluşması

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu (ve Çevresi) Off-Road ve Doğa Severler Buluşması Bu konu başlığı yeniden düzenlenmiştir. Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39856.new

4. Jeep34

Gezenbilir Sivas Grubu (ve Çevresi) Off-Road ve Doğa Severler Buluşması

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu (ve Çevresi) Off-Road ve Doğa Severler Buluşması Gerçekleşebilecek bu güzel gezi planını ''Duyurular'' köşemize aldım. Hepinize kazasız belazsız geziler dilerim.
  5. Jeep34

Esenceli'de Off-Road (21 Eylül 2009)

Ynt: Esenceli'de Off-Road (21 Eylül 2009) Siz siz olun, yinede doğa ile inatlaşmayın. Batmak ayıp değildir. Eğer batmasaydık vinçleri alırmıydık ? Off-roadda bir engel ile mücadele ederken önce can güvenliği sonra mal ve doğaya saygı gelir ;) Biz bunları benimsedik ve off-road manifestomuzu...

6. Jeep34

Kahramanmaraş Fırnız Vadisi - Suçatı Baraj Gölü Keşif Gezisi (21-22 Eylül 2008)

Göktuğ, aklıma kendi CJ'me çok noktalı emniyet kemeri takayım diye düşündüm ama besttop koltukta nasıl olur diye düşünürken, sanki sen koltuklarda bu kemerlerden kullanıyorsun. Doğrumu ?

7. Jeep34

Bayramda Off-Road Gezisi - Dumlu (Erzurum) (22 Eylül 2009)

Ynt: Bayramda Off-Road Gezisi - Dumlu (Erzurum) (22 Eylül 2009) En iyi arkadaşınız vinçtir :) Kafanıza göre 1-2 off-roadçu yetiştirseniz keyfiniz daha artar ;) Teşekkürler.
  8. Jeep34

Kahramanmaraş Fırnız Vadisi - Suçatı Baraj Gölü Keşif Gezisi (21-22 Eylül 2008)

Aşk bu işte ! CJ ve silverstone lastiklerle ile 365 km. Dile kolay :) .. Göktuğ sende off-roada çıktınmı 300 km den aşağı gezmiyorsun vallahi :)
  9. Jeep34

Esenceli'de Off-Road (21 Eylül 2009)

Ynt: Esenceli'de Off-Road (21 Eylül 2009) Merhabalar.. İşin güzel tarafı off-road'u sindire sindire öğrenmektir. Tabiiki kuralların içerisinde TEK ARAÇ ile off-road'a çıkmamakta var ;) Bu sadece batmak anlamında değil tabiiki. En az 2-3 araç her zaman güven verir. Ve tabiiki off-road...

10. Jeep34

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Muhteşem üçlü :o Bu ne yahu yinemi çamur mevsimi geldi :D Hanımla daha yeni barıştık ;D Fatih'i nasıl oralara soktunuz hayret. Hanginiz ne ile kandırdı ? :D Çok güzel kareler. Özlemişim vallahi..Sağolun :)

11. Jeep34

Alışveriş Böyle Yapılır

Ynt: Alışveriş Böyle Yapılır Bizde o kadar para olsaydı, en az onlarda kadar hızlı alışveriş yapardık :D
  12. Jeep34

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Arkadaşımızın verdiği bu linke bakarsanız, sanki bu Land'ın telefonu universal gibi geldi. Aynısı değil mi ?

13. Jeep34

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Yurt dışından getirtilirse burada sorun yaşanır diye biliyorum. Sadece yurt dışında oturma izni olan gurbetçi tanıdığınız varsa, Türkiye'ye geldiği zaman pasaportu ile müşteri hizmetlerine gitmesi gerekiyor. Ve kullanıma açılıyor. Ama aynı kişi 2 sene başka telefonu...
  14. Jeep34

2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?..

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. 16'' jantın aracınıza uyumuna bakın. Diskleriniz janta sığmayabilir.
  15. Jeep34

Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı Her ne kadar Bmw ve Sorento ağır off-road a uygun değilsede, arkadaşınız; Sorento'yu sevdiği için Bmw' yi küçümsemiştir. Yoksa ikisi asfaltta mukayese kabul edilemeyecek kadar farklılar. Bmw teknolojisi ve asfalt dinamiği ile otomobil kıvamında...

16. Jeep34

Jeep Tavsiyesi?

Ynt: Jeep Tavsiyesi? Ben olsam bu aracı tereddüt etmeden alırdım. Kontrol ettikten sonra, sizi maddi olarak üzecek bir problem olmadıktan sonra kaçırmayın derim.
  17. Jeep34

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Merhabalar, Benimde ilgim olmasına rağmen çok amaçlı çakıları işlevsel bulmuyorum. Kalın olmaları sebebi ile ele iyi oturmuyor. Yani ergonomik olmadıklarını düşünüyorum. Temizliğinin pratik olmadığını ve sıkıntı yarattığını düşünüyorum .Tabii...
  18. Jeep34

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı X force modelleri sürekli 4 çeker diye biliyorum. Öncekiler ise seçenekli diye aklında kalmış. Sürekli 4 çeker, seçenekli olanlarından daha fazla yakıt tüketir diye düşünmeyin ama. Sürekli 4 çekerle ile seçenekli olanların yapısal farklılıkları...

19. Jeep34

Ynt: Sorento Hakkında Bir Kaç Sorum Olacaktı Yeni kasa Suzuki'lerin sürekli 4 çeker olduğunu bende bilmiyordum. Hızlı araç seviyorsanız neden suv alıyorsunuz ki ? Hele Sorento ile yanal virajlar sıkıntılı olmaz mı ? ESP yi bile daha yeni ilave ettiler. Sabit akslı bir 4 çeker seri kullanıma pek...
  20. Jeep34

İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?..

Ynt: İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?.. CB lerde kişiye özel band olmaz sanırım Mustafa abi. Sanırım yanlış yazdın. Amatör telsizlerde ise frekans kiralanabiliniyor sanırım. Ama bunu kullanan tüm grubunda lisans alması lazım. Bu da sıkıntı tabii.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri