Arama sonuçlarınız

1. selsun

Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Romanya Gezisi

Merhabalar, hoş buldum. Gezi ile ilgili verilebilecek detay oldukça fazla fakat bunları hikaye tadında yazıya dökebilmek bir maharet, benim için ise zor bir konu. Somut veriler verebilirim muhtemel bunlar da gezenlere fikir verebilir. Geziyi 2 aile toplam 4 kişi yaptık. bir aile çadır...

2. selsun

Merhabalar, 17 Temmuz çıkışlı gezimizi tamamladık. Kısa bir gezi oldu fakat güzeldi. Geziye VW Caravella 8+1 aracımızla çıktık. Arka üçlü koltuğu kaldırıp gerekli eşya ve malzemeleri doldurduk. Aracın üzerinde freecamping üretimi araç üstü çadırımız ilave olarak 2 kişilik çadırımız, kamp...

3. selsun

Merhabalar, 17 Temmuz çıkışlı Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Romanya gezisi planlıyorum. Geceleme noktaları Sofya, Belgrad, Budapeşte, Bükreş, Novisad, Filibe olacak. Konaklama araç üstü çadır ve çadır şeklinde düşünüyoruz. Bu şehirlerde ve/veya yakınlarında araç üstü çadır ve çadır ile...
  4. selsun

23 Şubat Karavan Fuarı Süresince Ücretsiz Bilet Davetiyesi

Davetiyeler için teşekkürler...

5. selsun

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

İlk buluşmadan bu yana 9 yıl geçmiş. 2009 buluşmasındaki resmi bu yıl tekrarlayabilirmiyiz ki !!! Selamlar...

6. selsun

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

İyi gezmeler...
  7. selsun

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Merhabalar, Seyahat için ön çalışmalarınızı ilgiye izliyorum. Sizdeki aracın aynısı bende de (8+1) olarak var. Portatif yatak kısımları ile ilgili çözümünüz konusunda sizden bilgi alabilirmiyim. Yaptırdığınız yer, maliyet, benim için de yaparlar mı gibi. Şimdiden teşekkürler, selamlar...
  8. selsun

Kalk Gidelim Küheylan

Yakında bir gezi planı var olduğunu hissettiren cümleler bunlar... Selamlar... Selçuk

9. selsun

Araç Üstü Çadır Tavsiyesi?

Net resimler yok fakat olanları paylaşmaya çalışayım Selamlar SelSun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. selsun

Araç Üstü Çadır Tavsiyesi?

Merhaba, kışlık giydirmeli modelini bu sene 22 Eylül'de Kuşadası'nda denedim. Hava 14 C idi. şort-tişört ve ince bir örtü ile rahatlıkla geceledik. Selamlar, SelSun
  11. selsun

Club Kaş Camping, Kaş

Merhabalar, Kaş Kamping'de 2017 Eylül 19-22 arası üç gece konakladım. Kamping lokasyon olarak Kaş merkeze yakınlığı, kumsal aramayanlar için iskeleden girilen denizi, belki de kaldığım tarihler nedeniyledir ama sessizliği ve sakinliği, duş ve wc lerin düzenli temizliği ile kalmaya değer bir yer...

12. selsun

Kim Nerede?

Kaş Kamping'den selamlar. SelSun
  13. selsun

Önder Camping Kuşadası (son Durum)

18 eylül ve 22 eylül tarihlerinde Önder Camping'de konakladık. Ortak kullanım alanlarında zemin ve tabanlar yenilenmiş gayet güzel ve temizdi. Musluk vs. aksamı elden geçmeli. Sıcak su sorunsuz idi. Sinek sorunu yaşamadık,mevsim nedeni ile yaşamamış olabiliriz. Sessiz ve sakin idi. Belli bir...
  14. selsun

Karavan Ehliyet

Merhaba, Geçen sene araştırmıştım. Aklımda kalan Avrupa yakasında Çağlayan Sürücü Kursu BE sınıfı ehliyet sınavına kayıt alabiliyordu. caglayansurucukursu.com Anadolu yakasında da bulmuştum ama ismini anımsayamadım. iyi akşamlar...

15. selsun

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Melih Bey merhabalar, Bende T5 var ve pop-up tavan için 5bin euro verip vermemeyi düşünüyordum. İstanbul'da pop-up tavan yaptıran arkadaşlarla nasıl iletişim kurabilirim, yardımınız olabilir mi ? Selamlar, Selçuk SÜNETCİ
  16. selsun

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine Merhabalar, Bende VW Carevella 8+1 var. Ruhsatta araç cinsi MİNİBÜS yazıyordu. Haziran ayında muayenesi için TUVTURK e gittim. Aracın cinsinin değişmiş olduğunu. Trafikten işlem yaptırtıp muayene için tekrar gelmem gerektiğini belirttiler. Trafık şubeye gidip durumu...
  17. selsun

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” VW T5 Caravella ile gittim. 8+1 olduğu için sanırım otomobil sınıfından ücret aldılar.

18. selsun

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Merhabalar Ferhat Bey, İskeçe festivali güzeldi, epey eğlendik. Daha önce gittiğiniz için bilirsiniz, tüm şehirde konuşlandırılan kolonlarla yapılan müzik yayını ile birlikte rengarenk ve çeşitli kıyafetlere bürünmüş insanlarla birlikte gayet güzel bir...
  19. selsun

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Ferhat Bey Ersin Bey merhaba Bu sene iskeçe festivali kapanış geçidi yağmur altında yapıldı. Epeyce ıslandık. Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,736
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri