Arama sonuçlarınız

1. ince999

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Bana da her gün pazar girdabına üç sene evvel kapıldım.

2. ince999

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ben bu ana konu da yönetici olmak istiyorum adayım.
  3. ince999

Satılık Inverter

Satışa çıkardığınız invertörlerin markalarını, teknik özellikleri ve sizin sahip olduğunuz süredeki kullanım özetini yazarmısınız

4. ince999

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Evde bir köşeye yerleştirilip kullanılacak olan 220 volt ile çalışan ekovatlar da ilk kalkış anı hariç sallantı olmayacağı için gerek ekeovat içinde gerek ekovat dışında sarsıntıya karşı fazladan bir önlem ,tedbir alınmamıştır. Şimdi siz bu dolabı karavana koyar yolda giderken çalıştırırsanız...
  5. ince999

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Neden "SİGARAYA ALIŞMAK" denen belaya gönüllü olunur?

6. ince999

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

Klima derdi yok. Belki hortlak filan gelebilir dert değil sohbet edilir öbür taraf hakkında bilgi alınır.

7. ince999

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Sigarayı bırakmak nasıl bir şey ??? Ben 69 yaşımı doldurdum hayatımda hiç bir zaman o adı sigara olan ince uzun yuvarlak bir tarafından dumanlar çıkan belayı değil dudaklarıma koymak dokunmadım bile .
  8. ince999

Coleman Kamp Ocağı

Bu tür ocakta nasıl yakıt kullanacaksınız nereden alacaksınız?
  9. ince999

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

Şayet akünün kendisi SİFIR SANTİGRAD derece ve altına inmişse sadece şarj etmek değil elektrik almakta yani kullanmakta bu tür aküyü öldürür.

10. ince999

Bu Zor Dönemde Sabunun Önemi

Satış için bir malın reklamı veya bildirimi yapılırken "DOĞAL" sıfatı kullanılıyorsa ben daha o an o mala çizik atıyorum

11. ince999

Karavanla Yemek Noktaları

Ben hiç bir şekilde övülen bir lokantaya girmem. Ya gelen yemekten yada hesaptan veya hizmetten aslında üçünden bir arada çok kereler rahatsız oldum tövbe ettim girmiyorum. Nerede olursak olalım kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz istisnalar hariç.
  12. ince999

Bu Zor Dönemde Sabunun Önemi

reklam için bu kadar uzun yazıda gerçekleri çarptırarak nasılda yazabildin.

13. ince999

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

Askerlik yaparken Araçlar açık havada çok soğukta kalıyordu. Sabah olunca da hemen çalıştırılmaları isteniyordu ben aküyü söküp soba yanına getiriyordum. Sabah olunca soğumamış hatta ılık aküyü araca takıp ilk marşa basınca normalden biraz daha uzun sürede olsa da marş motoru kesintisiz çalışıp...
  14. ince999

Mayıs 2021 Rusya'ya Arabayla Tek Başına Gitme Hakkında

İnşallah buluşur çay içer sohbet ederiz
  15. ince999

Aynı sıkıntıya devam. Seneler evvel Rusya nın Ankara büyükelçiliğine yazışma ile sorduğumda Şayet Rusyada 10 günden fazla kalmayacaksanız Muhtar kaydına gerek yok ve Şayet kendi karavanınızda kalacaksanız Rusyayı ziyaret izin verilen 30 gün içinde hiç bir zaman muhtar kaydına gerek yok diye...

16. ince999

Merhaba şimdi benim Muhtar kaydı dediğim uygulama Rusya federasyonunda Turistler için kaldırıldı mı?
  17. ince999

Günaydın. ( Benim bildiğim kadarıyla,4-5 yıl önce öyleydi Yazdığınızı okuyunca içime kurt düştü. İnşallah bu yer değiştirme kayıt usulü kaldırılmıştır. Araştırmam için bildiğin kaynak var mı?
  18. ince999

Çocukluğumuzda Etkisinde Kaldığımız Filmler

Beni hiç biri kalıcı olarak etkilemedi.

19. ince999

Eski Bir Akü Nasıl Restore Edilir?

Devlet yasağı var mı bilmiyorum amma Mutlu akü fabrikası çalışmaya başlayıp piyasaya bol miktar da akü sürünce Akü sahipleri fikir değiştirip onarılmış akü kullanmaktan vaz geçti.
  20. ince999

750 kg. Üzeri Karavan Çekmek için E Tipi mi, yoksa D Tipi mi Sürücü Belgesi Gerekir?

Bu kuralları nereden çıkarıyorsunuz? Çekme karavan sisteminde arkadaki araç ta öndeki çeken araçtan bağımsız hareketli römork değilmi? yani sizin tıra uyguladıgınız mantıkğı o zaman çekme karavan katarına da uygulamak gerek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri