Arama sonuçlarınız

1. ince999

105a Agm Akü Için Şarj Aleti Önerisi

Sahiden yok mu yaaa??????? valla şaşırdım "VPC" bile mi ???!!!!!!!:(:(

2. ince999

Benim lafım diyagramdaki iniş çıkışlarda. zaman voltaj ve akım koordinasyonları inceliğinde
  3. ince999

Ben sorumu ciddi cidi sordum vallada billada yalan söylüyorsan iki gözüm önüme aksın

4. ince999

Günaydın ...... Yukarıdaki dolum grafiğine göre kim nasıl becerebiliyor bu işi? Sanki akü doldurulmuyor da uzaya gidecek roketin kalkış öncesi son hazırlıkları!!!!!!
  5. ince999

Ev Yapımı Acil Durum Çakmağı

Ateş yakmak gerektiği anda çakmak olmaması durumu bana saçma geliyor.

6. ince999

Karavanlarda Elektrik Kablo Seçimleri

Ben yukarıda sorduğum soruları kesit hesabı yapmak isteyenlerin kablo uzunluğu ile kesin bilgileri olması için bilhassa sordum. Söz gelimi elektrikli su ısıtıcısı için kesinlikle iki kablo kullanmamız gerek.

7. ince999

Galiba biraz geç anlayan bir tipim. Bir daha soruyorum 12 volt DC akım geçireceğim kablonun artı ve eksi uçları ayrı ayrı 6 şar metre ise kablo kesit hesabında kablo uzunluğu ne kadar oluyor
  8. ince999

Benim araçta 12 voltluk buz dolabının artı kablosu 3 metre eksi kablosu ise sadece 1 metre.(şase noktası dolabın yanında)
  9. ince999

Aslında kesit hesabı yapılırken akımın geçtiği kesit hesaplanır sonra kablo uzunluğu da hesaba katılıp kullanılacak kesit bulunur. Durum böyle olunca elektrik akımının geçtiği kablo uzunluğu artı ve Eksi uç kablolarının uzunluğunun toplamı kadar olması gerekir. Şimdi soruyu sorduk Cevabı...

10. ince999

Günaydın. Yukarıdaki kablo kesiti açıklamalarında bana göre netleşmeyen basit bir detay var. Diyelim ki 12 volt uygulanacak kablo artı ve eksi ucu ayrı ayrı 2.5 metre olan kablo ise kablo uzunluğunu ne kadar olduğunu kabul edeceğiz?

11. ince999

12v Kahve Makinaları Hakkında.

Soruyu yazma şeklinden dolayı özür dilerim. Haddimi aşıp size özel soru sormak gibi bir niyetim yoktu .Tekrar özür dilerim. Sorum genele yani hepimize idi
  12. ince999

12v Kahve Makinaları Hakkında.

neden çay yerine kahve içiyorsunuz?

13. ince999

Trafik Kazasına Karışır Ve Aracınız Hasarlanırsa

Bilgilendirme için teşekkür ederim
  14. ince999

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  15. ince999

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Bu gün aygaz bayisine uğradım. Karavanlar için doldurulmuş 12 kiloluk tüplerin pandemi sebebi ile gelip giden olmadığından Lüleburgazdaki depodan getirmediklerini söylediler.Yani Edirnede karavan tipi 12 kiloluk tüp var

16. ince999

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Şayet önlem dedikleri bu ise buna sadece gülünür
  17. ince999

Aygazın karavan için dediklerinin resimleri ile ev için dediklerini karşılaştırdım. Fiziksel olarak hiç bir fark yok sadece ev için denenler yeşil renk boyalı karavan için denenler mavi renk boyalı fiziksel tek fark bu. Gaz karışımlarının farklı olduğu beyan edilmiş. Benim resimlerini...
  18. ince999

Bunun içinde bir keşif yaparız bayide

19. ince999

karavan için olanın bir resmi veya linki rica edeyim
  20. ince999

Bayinin vitrininden çektim. Kırmızı ve mavi renkteki dedenatörler 70 tl debi ayarı yok

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri