Arama sonuçlarınız

1. YOL

Camino De Santiago

Bir arkadaş burada; Camino Yürüyüşüne Yol Arkadaşı? Biri daha var ama çoktan gitmiş olabilir; Camino de Santiago yürüyüşü için yoldaş .... Şimdiden keyifli bir yürüyüş dilerim :smiley:

2. YOL

Camino Yürüyüşüne Yol Arkadaşı?

Bir arkadaş burada; Camino Desantiago Biri daha var ama çoktan gitmiş olabilir; Camino de Santiago yürüyüşü için yoldaş .... Şimdiden keyifli bir yürüyüş dilerim :smiley:
  3. YOL

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Fotoğraflar gitmedide, bir türlü bu tarafa aktaramıyoruz :( Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

4. YOL

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

@fsirin abi sen de olmasan fotoğrafsız kalacağız :) ellerine sağlık

5. YOL

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

nerede bu yayla?

6. YOL

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

Bir porsiyon böreğe mal olabilir :) Yorulduğunuz yerden ayrılabilirsiniz ama İstanbul'un gece keyfi buna izin vermeyebilir ;)
  7. YOL

Almanya‘ Da Nazilerin Öldürdükleri Türkler

Hocam neyi karşılaştırdığını anlayamadım? Buradaki konu Nazilerin katliamlarıyla ilgili ve Sovyetlerin, Fransızların ya da İngilizlerin katliamı olmadı diyen olmadı. "Sovyetler 100bin Türk öldürdü. Nazilerin öldürdüğü 1000 Türk neymiş, unutun gitsin." mi demek istiyorsun? Bu arada her senenin...

8. YOL

Kusura bakmayın ama "İhtimal çok düşük" diye belirsiz bir cümleye başlayıp "herkes amerikan filmi izleyip yorum yapmasın" diye kesin ve aşağılayıcı bir yorumla devam etmek pek tutarlı gelmedi bana. Bizzat benim, Nazi kamplarındaki işkenceden kaçmış bir Türkün oğluyla tanışma şansım olmuştu. 2...

9. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Ben de konuyu arıyordum :)
  10. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Konu başlığını hatırlıyor musunuz acaba?

11. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Arkadaşlar konular geri gelmiş olması lazım, kontrol edebilir misiniz? Herkese mutlu yıllar bu arada :)
  12. YOL

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

Sorun düzelmiş olması lazım? Herkese iyi yıllar bu arada :)
  13. YOL

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

Sorun çözülmüştür arkadaşlar :)

14. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Nihayet sorun düzelmiştir arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun :)
  15. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Arkadaşlar merhaba, Konuyla ilgili teknik arkadaşlar çalışıyor, en kısa sürede düzelecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  16. YOL

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ben bir kaç fotoğraf yükleyeyim :)

17. YOL

Honda Crv Tekne Atıp Çekme

Sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Lastiklerin havasını yarı yarıya indirip yüzey alanını genişleterek ciddi bir avantaj sağlarsınız. Patinaja kalmaması için AWD sisteminin güç dağıtma gecikmesini de göz önünde bulundurup, gaza çok hafif basarak kalkar, sert frenlerden ve geniş açılı teker...
  18. YOL

Doğru söz ne denir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,555
Kaydolan Son Üyemiz
07ZirveNet