Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,718
aslında konular ve cevaplar duruyor en son forum yenilenmesinden bu yana eklenen resimlerde durmakta

fakat giriş yapamıyor forum içinde göremiyoruz forumdan çıkış yapıp üye adınız ve şifreniz ile giriş yapmazsanız ziyaretçi olarak forumu gezerken bütün konular gözükmekte ne zaman giriş yaptığınız zaman o konular gözükmemeye başlıyor link kopyalayıp siteye giriş yaptığım zaman o konuya girmek istesem yetkisizlik hatası veriyor

burada sanırım forum tekrar yüklenirken markalar altındaki modeller bölümüne üye giriş yetkisi verilmemiş gibi duruyor ama forum mantığında bu yükleme yapılırken forumların izinleri vardır bu izinler tam kontrol edilmeden açılmış gibi duruyor

yönetime ulaşabilen veya tanıyan varsa durumu belirtirse bir an önce çözüm olur diye düşünüyorum

Etiketler
aslında konular ve cevaplar duruyor en son forum yenilenmesinden bu yana eklenen resimlerde durmakta

fakat giriş yapamıyor forum içinde göremiyoruz forumdan çıkış yapıp üye adınız ve şifreniz ile giriş yapmazsanız ziyaretçi olarak forumu gezerken bütün konular gözükmekte ne zaman giriş yaptığınız zaman o konular gözükmemeye başlıyor link kopyalayıp siteye giriş yaptığım zaman o konuya girmek istesem yetkisizlik hatası veriyor

burada sanırım forum tekrar yüklenirken markalar altındaki modeller bölümüne üye giriş yetkisi verilmemiş gibi duruyor ama forum mantığında bu yükleme yapılırken forumların izinleri vardır bu izinler tam kontrol edilmeden açılmış gibi duruyor

yönetime ulaşabilen veya tanıyan varsa durumu belirtirse bir an önce çözüm olur diye düşünüyorum
Yönetime bildir butonu ile ilettim mesajınızı. Ama sanmıyorum böyle basit birşey olabileceğini.

hepsi çorba olmuş walla iştahta kalmadı onca bilgi güme gitti resimler cabası üzücü

Yedekten geri yüklenen şey nasıl çorba olabiliyor onu da anlamadım ki, olmamış olması lazım..

yedekten yüklerken forumu yeniden yapılandırmak gerek bazı forum yazılımlarında bu yazılım ile hiç çalışmadım daha önce sahibi veya yönetici olduğum forumlarda yorum yapamıyorum

ama benzer özellikleri varsa forum yeniden yüklenirken bir yapılandırma yapılır konulara erişim için bu yapılandırma belli yetkilerdeki kişilere izin verir yada vermez o yapılandırmada sorun olmuş olabilir

Yönetime bildir butonu ile ilettim mesajınızı. Ama sanmıyorum böyle basit birşey olabileceğini.

sağol yavuz abi

hepsi çorba olmuş walla iştahta kalmadı onca bilgi güme gitti resimler cabası üzücü

Yedekten geri yüklenen şey nasıl çorba olabiliyor onu da anlamadım ki, olmamış olması lazım..
land rover başlığı altında bulunan defender dısco range rover ve series alt başlıkları bulunmuyor ve istediğinizi bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor kasteddiğim buydu buda kısa zamanda eski haline dönerse sorun çözülür.

land rover başlığı altında bulunan defender dısco range rover ve series alt başlıkları bulunmuyor ve istediğinizi bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor kasteddiğim buydu buda kısa zamanda eski haline dönerse sorun çözülür.

üye girişi yapmadan forumda gezinirseniz herşey düzgün ne zaman giriş yapıyorsunuz bu bölümler kayboluyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,555
Kaydolan Son Üyemiz
07ZirveNet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR