umutcelikel
No pain no gain...
)))))Ya iste forumdan okuyalim, sonra bizim de olsun, biz de koruma yaptiralim sizin gibi
)))))Ya iste forumdan okuyalim, sonra bizim de olsun, biz de koruma yaptiralim sizin gibi
Araçlar bölümü dert değil, Allah araçlarımızı korusun
Ohooo hocam çok şey istiyorsun. Mütevazi ol biraz sen de ASraçlar gelsin de karşılaştırması kalsın, buluruz koyacak bir yer elbetEger bolum yeniden yapilandiriliyorsa karsilastirmalar icin yeni bir baslik acilmasi yonunde tavsiyede bulunmak isterdim. Ornegin ben disco 2, gc 2.7 ve forester arasinda kararsiz kalmissam, bunu hangi basligin altina atacagimi bilemiyordum.
Ohooo hocam çok şey istiyorsun. Mütevazi ol biraz sen de ASraçlar gelsin de karşılaştırması kalsın, buluruz koyacak bir yer elbet
umut abi bi söz var koyun can derdinde kasap et derdindeOhooo hocam çok şey istiyorsun. Mütevazi ol biraz sen de ASraçlar gelsin de karşılaştırması kalsın, buluruz koyacak bir yer elbet
Sedat abi suzuki bölümünde herşey geri gelmiş benim 1 tane kendi aracımla ilgili yaptığım çalışmalardan oluşan başlık vardı ,zaten suzukide başka bir başlıkta iletim yok, neden benim başlık ve gönderilerim silindi veya geri gelmedi ?Nihayet sorun düzelmiştir arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun