Arama sonuçlarınız

1. trek71

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Yorumlar için çok teşekkürler. Bana lazım olan şeyler: düşük kayipli kablo (RG8X?) Birkac adet kaliteli konnektör ve iş görür SWR metre. Yalnız bunları internetten değil de bir dükkandan alayım istiyorum. Hatta yarın da epey vaktim mevcut...

2. trek71

11.TA1KT GELENEKSEL TEKİRDAĞ "FIELD DAY" ETKİNLİĞİ

Ynt: 11.ta1kt Geleneksel Tekirdağ "fıeld Day" Etkinliği Bu sene de benzer bir etkinlik var mı?
  3. trek71

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Tekrar Merhaba, Konulara yeni girdiğim için henüz meseleye yeterince vakıf değilim. Şu Diamond Anten nedir ne değildir bir bakmam lazım önce :) Önceki mesajımda bahsettiğim anten aslında spira antenmiş. Piyasada TAK-Tenna olarak da ticari...

4. trek71

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Teşekkürler; araçtan HF çalışmaktan ziyade karavancı olduğumuz için durduğumuz noktalarda çok hızlı istasyon kurabilecek bir çözüm arıyorum. Geçenlerde kompakt bir HF antenle ilgili makale okumuştum. Sanırım açılınca max 2m genislikte bir...
  5. trek71

Amatör Telsiz Tavsiyesi

Ynt: Amatör Telsiz Tavsiyesi Arkadaşlar sormak istedim. Ilk cihaz olarak sadece vhf/uhf konuşacak bir el Telsizi almanın mantığı nedir? Yani repater/röle üzerinden çalışma yapmak bence çok esprisi olan bir konu değil. O yüzden paraya kiyip yaesu ft-857d aldım. Amatörün esas ilginç yanı HF'de...

6. trek71

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Ben sorunu karaköyde yılların torna ustası Viçen Usta sayesinde çözdüm. Yarın bir resim yollayacağım arşiv için. Yeni aldığım regülatör sorunları çözdü.

7. trek71

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Ben bir adet Yaesu FT-857D aldım. Hem evde hem de mobil olarak kullanmayı planlıyorum. Daha kullanma kılavuzunu yeni okuyabildim. Bütçenin tamamını cihaza yatırınca kendi antenimi kendim yapmak durumundayım (tam amatör işi olacak). O yüzden...
  8. trek71

2015 Yılı 1. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Sonuçları Açıklandı

Ynt: 2015 Yılı 1. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Sonuçları Açıklandı Arkadaşlar ben geçtim :) belge için kac tl uatirilacagini biliyor musunuz?
  9. trek71

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Seri numaralı tse standartlarında bir tank olduğu sürece sorun olmuyor.

10. trek71

Yaesu Vx-8dr

Ynt: Yaesu Vx-8dr Yaesu'nun sitesinden yazılımın son halini indirebileceğiniz yazıyor nette.. Ben bu modelle ilgilendiğim için birkaç gündür epey okuyorum. şu linkler var ama emin değilim: http://www.g4hfq.co.uk/download/FTBVX8Setup.exe http://www.g4hfq.co.uk/download.html Cihazı yurtiçinden...

11. trek71

2. El Satılık Yaesu Vx-8r

Ynt: 2. El Satılık Yaesu Vx-8r Merhaba, cihaz hala duruyor mu? Almak istiyorum. KEGM sınavını yeni geçtim (A sınıfı). Sanırım sorun çıkmaz; çağrı işaretim kısa zamanda gelir diye ümit ediyorum. Müsait olduğunuzda konuşalım mı? 0530 554 76 20 Geç saatlere kadar ayaktayım.
  12. trek71

Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network )

Ynt: Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network ) Merhaba, Konunun gelişimi orijinal proje fikrinden tamamen sapmış. Yazık; oysa Türkiye genelini "tek mandalda geçmek" önemli bir konu. Arada verilen linklere baktım da -net bağlantımda bir hata yoksa- 2 link de artık...

13. trek71

Acemi Telsizciler Birliği

Ynt: Acemi Telsizciler Birliği Merhaba, Bugün sınavı geçmiş biri olarak facebook grubuna başvurumu yaptım.. Öğrenecek çok şey var; okudukça daha da fazla soru oluşuyor akılda. Gruba kabul ederseniz sevinirim. 73 CL :)
  14. trek71

2015 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (Son Başvuru 22 Nisan 2015)

Ynt: 2015 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (Son Başvuru 22 Nisan 2015) Arkadaşlar sınav yerini kegm sayfasından sorgulayabilen var mı?
  15. trek71

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Merhaba Hüseyin Bey, Ben de verdiğiniz 2. linkten Evrim Bey'le görüştüm. Normal şarj cihazlarıyla ya da araç alternatöründen şarj edebilir miyiz diye sordum; uygun ayar yapılırsa sorun olmaz dedi ama daha detayını konuşamadık. Ayrıca bir yönetim sistemi gerekse...

16. trek71

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Bu arada demir fosfat akü için perakende fiyat aldım: 100Ah için 900 USD gibi. Mantıksız değil. %90 deşarjda bile 1000 çevrim ömrü var ki değme jel akü yanına yaklaşamaz. Yeni karavana bir tane alacağım sanırım
  17. trek71

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Bugün biraz araştırma yaptım ve Türkiye'de lityum ferrit akü satan birkaç firma buldum. Yarın arayıp fiyat alacağım. Bizim gibi yılın 10 ayı mobil karavan yaşamı surdurenler için pahalı da olsa mantıklı bir seçenek diye düşünüyorum. Bu aküler aslında 96...
  18. trek71

Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Web sitesi herhalde Mayıs ayında açılacak. Adria Slovenya IT ekibi sitenin Türkçe versiyonu için çalışıyordu. Ama facebook'ta Adria Karavan Türkiye sayfası var şimdilik

19. trek71

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Iyi haber.. Aslında hâlâ Volta'nın icad ettiği akü teknolojisini az değişiklikle kullanıyoruz. Fiyat birimi çıkmamış forumda: 1300 Eur mi yazdınız?
  20. trek71

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Şu anda sigorta tekliflerini yazılı olarak belgelendirmek dışında camiadan bir beklenti var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri