Arama sonuçlarınız

1. tuncer atan

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! şanzumanı elden geçirdiğinizi görüyorum karadenizdeyim cj8 t170 şanzumanım arızalanınca indirdik süpersonik bi ustamız dağıttığı şanzumanı geri toplayamadı şimdi o şanzumanımı faliyete geçirmeyi düşünüyordum da maliyeti ne tuttu size acaba benim...

2. tuncer atan

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları İçin Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı selamlar toyota bj 60 için dodik ve şnorkel fiyatı alabilirmiyim ?
  3. tuncer atan

Cj 8 Motor & T150 Şanzuman

arkadaşlar elimde cj8 motor ve bunun yanında 3 ileri t 150 arazi şanzumanı bulunuyor ikisi bir arada yada ayrı ayrı satabilirm ihtiyacı olanlar için bulunmaz fırsattır motor aracın üzerinde şimdilik, 2 güne indirmiş oluruz farklı bi proje için sorunsuz ve faal çalışan motorumu elimden...

4. tuncer atan

Jeep Cj Parçaları Arıyorum

Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum kardeşim tata araçları kullandığım için biliyorum, o araçlar bana göre değil motorları ve çekişi beni tatmin etmiyor.. Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97915.0#ixzz2p9kIhgmU tata aracını çift kabin olarak kullandığını farzedersek kasa 1.9 a...
  5. tuncer atan

Jeep Cj Parçaları Arıyorum

Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum konu güncel mi ? bende de willys tuzla var benzinli motoru sökünce az yakıtı için 2005 model tata çift kabinden söktüğümüz 1.9 tdı motor taktım yakıt olarak beni cok rahatlattı motor ve şanzumanı birlikde takınca şanzumanı motora uydurma derdim kalmadı araç su...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri