Arama sonuçlarınız

1. oktayparlak

SsangYoung Racechip Uygulaması

Ynt: SsangYoung Racechip Uygulaması Merhaba ben almanyadan siparişle getirttim yaklaşık 6 ay önce Gümrük falan derken yaklaşık 1500 Tl yi buldu Ancak şu anda Racechip in türkiye bayiliği mevcut Ancak internet sitesi yapım aşamasında imiş http://www.racechip.com.tr/ İstoç Oto Tic Mrkz. o 3...

2. oktayparlak

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

Oktay Parlak Ataşehir Ssangyoung Action Sport 2009 4x4 Otomatik
  3. oktayparlak

SsangYoung Racechip Uygulaması

Merhaba Arkadaşlar 2009 Ssangyoung 4x4 kullanıcısıyım. Performans ve Yakıt ekonomisi sağlaması için RaceChip Pro Chip Satın aldım. Ancak SSangyoung Action Sport için ideal ayarın ne olduğunu henüz anlayabilmiş değilim. Açıkcası bu ürünün tam anlamı ile olumlu ve olumsuz yönlerini de merak...

4. oktayparlak

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Merhaba Arkadaşlar Ssang Young oğuşlar gurup bu yılın 6 ayında yeni versiyon Action Sport un satışı başlayacak demişlerdi.Ancak kafamı karıştıran ,İnternette araştırdığınızda aynı araç bazı sitelerde Korando Sport olarak gözüküyor. Yada ben aynı araç zannediyorum...
  5. oktayparlak

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam Ssang young hakkında bilgi edinmek isterken kendimi burada buldum. Üyeler arası bilgi paylaşımı mükemmel. Siteyi yapan ve hayata geçiren arkadaşların ellerine sağlık. Birazda kendimden söz edeyim Ben:Oktay PARLAK 50 yaşında ve istanbulda ikamet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri