Arama sonuçlarınız

1. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar bende Engin. 40 yaşındayım ve askeri personelim. Şu anda Avrupa Birliği askeri personeli olarak Bosna Hersek'de görev yapmaktayım. Buraya Fiat Bravo Multijet aracım ile geldim. Bulgaristan, Sırbistan, Saray Bosna, Hırvatistan, Karadağ ve...

2. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar bende Engin. 40 yaşındayım ve askeri personelim. Şu anda Avrupa Birliği askeri personeli olarak Bosna Hersek'de görev yapmaktayım. Buraya Fiat Bravo Multijet aracım ile geldim. Bulgaristan, Sırbistan, Saray Bosna, Hırvatistan, Karadağ ve...
  3. G

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Ben yeşil sigortamı Türkiye'de yıllık yaptırdım ve 4 aydır yurtdışındayım. Bulgaristan, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Karadağ ve Arnavutluk'a gittim, hiç sıkıntı yaşamadım. Uluslararası ehliyet soranda olmadı... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. G

Kiralık Araç İle Makedonya-kosova-arnavutluk-karadağ-bosna Hersek-sırbistan Turu

Ynt: Kiralık Araç İle Makedonya-kosova-arnavutluk-karadağ-bosna Hersek-sırbistan Turu Merhaba, Ben kendi aracım ile çıkış yaptım. Araç sizin üzerine ise sadece yeşil sigorta yeterli oluyor. Uluslararası ehliyet de almıştım ama henüz kimse sormadı. Her sınır geçisin de ruhsat ve pasaport...
  5. G

Sarajevo - Niş Yolu

Ynt: Sarajevo - Niş Yolu Stabilize bir yol değil asfalt ancak aşınmalardan ötürü epey yama göreceksiniz, sıkıntı çıkarmaz. Bu yolun olduğu bölüm Bosna Hersek Federasyonu'na bağlı Sırp Cumhuriyeti'ne aittir. Yolları mümkün olduğunca açık ve iyi durumda tutarlar...

6. G

Kiralık Araç İle Makedonya-kosova-arnavutluk-karadağ-bosna Hersek-sırbistan Turu

Ynt: Kiralık Araç İle Makedonya-kosova-arnavutluk-karadağ-bosna Hersek-sırbistan Turu Bahsettiginiz bolgeler icin su an gezilebilecek en mantikli zamandir. Bir sure sonra sonra kis mevsimi ile beraber yagmurlar baslayacak ve Haziran ayina kadar hep boyle. Memnun kalmaniza cok sevindim. Ekstra...

7. G

Saraybosna - Belgrad, Yardım!

Ynt: Saraybosna - Belgrad, Yardım! O taraftan gelecek iseniz, Srebrenica (Bratunac Şehrine yakın), Saraybosna, Mostar, Trebinje, Kotor (Karadağ) olarak yapabilirsiniz. Mostar-Trebinje arasında Blagaj (Tekke)'yi ve sonra Pocitel'i de ziyaret edebilirsiniz ;)
  8. G

Sarajevo - Niş Yolu

Ynt: Sarajevo - Niş Yolu Bulozi-Pale-Sjetlina-Podgrab-Ustipraca-Brodur-Orahavci
  9. G

Sarajevo - Niş Yolu

Ynt: Sarajevo - Niş Yolu Merhaba, Ilk mesajimi size atmak kismetmis. Ben yaklasik 2 aydir Bosna'da gorev icin bulunuyorum ve buraya kendi arabam ile geldim. Gelirken kullandigim yolu kullanmanizi tavsiye ederim. Siz sanirim Bosna'dan Nis sehrine gideceksiniz. Bunun icin benim kullandigim ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri