Arama sonuçlarınız

1. A

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Gsmart i300

2. A

NavTURK Aktivasyon Sorunu?

bu navtürk ün programını randımanlı kullanan varmı? aktivasyon kodunu girdiğim halde sürekli olarak aktivasyon kodu istiyor, istemediği zamanlarda da bu rota yok satın almak istermisin diye soruyor. acaba bende mi bir sorun var programdamı çözemedim.
  3. A

Çakma Cheeroke XJ

Ynt: Çakma Cheeroke XJ mümkündür

4. A

Çakma Cheeroke XJ

Ynt: Çakma Cheeroke XJ ne gerenk var ki
  5. A

Dağda Yanınızda Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?

Dağa giderken yanınıza mutlaka alacağınız malzemeler vardır illaki. Kask demiyorum, ip demiyorum. Tırmanışı tamamlayacak destek materyalleri. benimkileri sıralarsak; -İnekli mataram (çadır almam tulum almam ama onu ihmal etmem) -Kibrit (zirvedeyken hele şuraya çömelipte bi sigara eşliğinde...

6. A

Dağın Tepesinde Ne Var?

Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var? -definemi arıyonuz siz orda? -yok abi jakuziye girmek için çıkıyoruz.

7. A

Dağcılığa Nereden Başlamalı?

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? dağcılığa başlangıçtan öte yapılabildiği kadar uzun yapılması daha önemli bi faktör. bunun içinde işe bilinçli ve eğitimli girişmek gerekiyor. başlangıç olarak ufak tefek civarınızdaki parkurlarda trekking (istanbul için izmit-adapazarı civarı güzeldir)...
  8. A

TezzMertek İcadı Kar Küreği!

küreğin üzerinde bikaç tane delik olsa deadman olarakta kullanılır :)
  9. A

80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar Korku filmi gibi.

10. A

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Hevesinizi pek kırmak istemem ama bu saatler lüzumsuzluk abidesinden başka birşey değil kanımca. 97 den beri prt 40 kullanıyorum ve hemen hemen hiçbir tırmanışımda işimi görmedi. Altimetre hep kafasına göre takılır, 50 150 metre arası sapma verir genelde hatta...

11. A

Eiger Kuzey Duvarı - Yeni Surat Rekoru

Ynt: Eiger Kuzey Duvarı - Yeni Surat Rekoru heckmair bu tırmanışı kitabında bi ömür gibi anlatmıştı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri