Arama sonuçlarınız

1. S

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Bu arada Disco V8 'lerde pek de performans beklememek gerek. Önceki aracım GC ZJ 5.2 idi, performans dersenfazlasıyla tatmin eder Bu iş motorun büyüklüğüden çok şanzıman dişli oranlarıyla alakalı görünüyor bana. LR arabaya 4lt motor koyarken bunu alanın biraz performans beklentisi içinde...

2. S

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Su karbon bazli sentetik dizelden bahsediyorsunuz buyuk ihtimal Hayır, başka tahmin var mı?
  3. S

kisacasi artik benzinli arac mi kaldi ustadim bu cümle yakında gerçek olabilir, ama hiç tahmin etmediğiniz bir şekilde gerçek olacak. kehanetin o kısmını süprizin tadı kaçmasın diye söylemeyi düşünmüyorum:)

4. S

Bu çipler şu an emisyon testinden geçiyor çünkü testi sadece araba durduğu yerde çalışırken yapıyorlar. Gerisi size kalmış yani, biraz ahlaki boyutları olan bir konu. Emisyon testini geçen, motor ömrü kısalmış, performansı biraz artmış ve karşılığında çevreye daha çok zarar veren bir araç...
  5. S

2001 yılının teknolojisinden 2016 yılının teknolojisine arabanın motorunun ne olduğundan bile haberi olmayan vatandaşların tasarladığı çiplerle geçilebileceği biraz şüpheli. Gerçekte olan şey şu: Orjinal motor maksimum performans için değil de performans-çevre-ekonomi-uzun ömür şeklinde...

6. S

Bu arada aracın lastik ebatını kontrol etmekte fayda var, orjinalden büyük lastik hantallık yapıyor biraz.

7. S

İstenen bir v8 jip performansı. Biraz bakımla makul bir performans elde edilir muhtemelen. Çipçi tayfasından ise hiç hoşlanmam, her işi ancak ehli düzgün yapabilir, o işin ehli ise arabayı üreten fabrikada bile yok, motoru tasarlayan ekibe mühendis olarak çalışıyor kendileri. Çip takılır...
  8. S

Jip bu ferrari değil ki, hantal olması abuk bir durum değil. Sizce hangisi haklı ? => hiçbiri, mantıklısı hiç kurcalamamak.
  9. S

Hangimiz böyle araçları ilk ve tek araç olarak kullanırız ki... Ben 1.6 motor suzukiyi bile 2. araç olarak kullanıyorum, ama benzinle, lpg'yi pek sevmiyor. Zaten 3 kapı neresine tank sığacak. Petrol fiyatlarının aşağı yönlü gidişi devam ederse ve devlet benzine %100 vergi yetmez %200 yapmak...

10. S

Ben yıllardır bu forumdaki muhabbetlere bakıyorum bunca zamandır sadece 4-5 tane vx100 kullanıcısı gördüm hemen hepsi de benzinliydi.

11. S

2.sıradaki turbo dizel arac 1998 yılından veri aynı motorla çıkmamıştır piyasaya muhtemelen ama düz dizel olacak kadar da eski olmayabilir. oğuz beyin turbo dizel bir araç sebebi ile bütçe fena bozulduğu için hepsine olumsuz yaklaşıyor, o yüzden konuya olumsuz yaklaşmış. işin içinde bir miktar...
  12. S

Verdiğiniz linklere bakayım dedim açılmadılar.

13. S

1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor

Benim bilgim benden taşıyor sen kaygılanma istersen , git Google amcana sor , tecrübe ağır gelir Boşverin gerek yok uzatmaya, tecrübenin de yeri ayrı. O kısmın farkındayız. En bol tecrübeye sahip arkadaşlar da o rektefiye işini yapanlar ama gelip de burada iki satır yorum yapmazlar bu konuya...
  14. S

Bundan sonrası ücrete tabi :D 1-2 saatlik google aramasından fazlasını ödemem ( bu tür birşeyin cevabını bulmanın maliyeti yaklaşık bu kadar, tabi varsa bulunabilecek birşey). Bilen birine sorunca haliyle daha kolay cevap bulunabiliyor tabi de bazen de bulunamıyor.
  15. S

Kurcalamak ta ki amacı hala çözemedim => bilinen birşey varsa öğrenmek.

16. S

Valla seni tatmin edemediysem git bi rektifiyeciye brifing al bu konuda benden bu kadar uğraşamıcam Tamamdır, yanlız kendilerinden de cevap alabileceğimi pek zannetmiyorum, o yüzden konuyu kapatalım.
  17. S

Yanma odasındaki daralma kol yataklarına çarpık güç uygulayabilir belkide bilemiyorum işin bu tarafı mühendislik olay Evet işte o yüzden konu tam anlaşılamamış gözüküyor, ben de bunu sormuştum zaten.
  18. S

Anlamadığın tarafı tecrübe Yani sebebi tam belli değil, usta yanlış kalınlıkta conta taktığından mı oldu, nedir belli değil. Bu durumda komple yenilenselerdi durum düzgün olacak mıydı o da belli değil. Yani sorunun cevabını bulduk sayılmaz. Komple yenilenmiş motor ta bozulabilirdi gibi geldi...

19. S

Önceki yazdıklarımdançıkarılacak sonuş , doğruluk nedir , kriter nedir değildi Ödeştik Bugünlerde forumda herkes kayga mı ediyor nedir, sataşmadık ki ödeşelim:) İşte o doğruluk kriteri yazdığınız şeylerse odur yani, bende onu soruyorum. Motor contası kalınlığı anlaşıldı, zaten tahmin edilebilir...
  20. S

Açıklama için teşekkürler iyi kötü anladım sayılır, şu kısma gerek yoktu: "Sen benim yazdıklarımı bi daha bi oku istersen! Ben kol yatak vs. Alt taraftaki şeylerin değişmesi gerektiğini motor hararet yaptı diye demedim " (ben de dediniz demedim ki...) Şu kısmı tamam : "Bu yanma odasının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR