Arama sonuçlarınız

1. A

318 V8 Motor - T19A Şanzıman - NP205 Arazi Şanzımanı

iyi günler motor hala duruyor mu. abi numaramı versem msj atabilirmisiniz. 5326784698

2. A

Ortalama Yakıt Sarfiyatları?

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? Arkadaşlar ben 4 senedir cj8 kullanıyorum yakıtta bir düzen tutturamadım. geçenlerde karburotörümü eskişehirde yaptırdım ama km de 1 TL yi geçti. Bir türlü benzinde düzeltemedim üzerinde 4 ileri enter şanzuman var tekerlerde 30 10,5 15 tüptede 1 TL ye yakın...
  3. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Adım Metin, jeoloji mühendisiyim, doğada ileiç içe yaşamayı çok seviyorum 3 sene önce bir cj8 aldım o günden buyana birbirimize bağlandık birbirimizin nazını çekiyoruz, teksorunumuz yağmurlu günlerde öncamdan su alması, cam lastiği orjinal taktık kendi...

4. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba, ben bu siteye ancak bugün katılabildim 3 sene önce bir cj8 aldım ondan vazgeçemiyorum, doğayı çok seviyorum, teşekkür ederim
  5. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben bugün üye oldum tüm arkadaşlara merhaba diyorum üç senedir cj8 jeep kullanıyorum ve ondan vazgeçemiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri