Arama sonuçlarınız

1. yugokaan

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Önlere güç aktarmadıktan sonra poryoları kitlemesinin bize ne faydası var ki? Arkaların patiye düşmemesi için önlerin de dönmesi gerekir. Bu da ancak şafy vasıtasıyla güç aktarımıyla olur. Kusura bakmayın, hakikaten anlamıyorum.

2. yugokaan

Anlamadığım şey şu; Arazi şanzumanı üzerindeki motor tek kademe ve dışardan elektrik verdiğimizde 4L ışığını yakıyor. Yani sadece 4L ti devreye alıyor. Peki 4H nasıl devreye giriyor, 4Hnin arazi şanzımanı ile bi ilgisi yok mu? Ayrıca koltuğun altında olması gereken ikinci kutu olmadan 4H ve 4L...
  3. yugokaan

Arabayı lifte kaldırıp 4H ye alsak, en azından şaftın dönmesi gerekir değil mi? Ön tekerleklerin devreye girmesi için de hubların kilitlemesi lazım. Hublar kilitlemese bile şaftın dönmesi gerekir. Doğru mu biliyorum?

4. yugokaan

Hayır.
  5. yugokaan

Evet, aynen.

6. yugokaan

7. yugokaan

4H'ye girmesi için de alttaki motordan ses gelmesi gerekmiyor mu? 4H ye alınca doğrudan sarı 4H ışığı yanıyor. Ama şanzıman motorunda hiç hareket olmuyor.
  8. yugokaan

Her türlü denedim hocam, olmuyor.
  9. yugokaan

Sevgili orgasmatron tam olarak şöyle bir sorunum var; arazi düğmesini 2H ye aldığımda sarı 2H ışığı yanıyor. 4H ye aldığımda ise kırmızı 4H lambası yanıp yanıp sönüyor. Ancak aracın altındaki arazi şanzımanının üstünde bulunan elektrikli motorda herhangi bir hareket olmuyor. Ustam arazi...

10. yugokaan

Teşekkür ederim.

11. yugokaan

Arkadaşlar musso'nun arazi şanzuman beynini deneyip, arızadan emin olmam lazım, sürücü koltuğunun altında bir vida ve bir soketle sökülebilen bir parça. Söküp, deneyip yerine takması 15 dakika sürmez. Ankara'da yardımcı olacak arkadaşım varsa çok sevinirim.
  12. yugokaan

Kilometre ibreni gps ile bi ölç hocam. Benim ibre yüzde 30 civarında eksik gösteriyor. Yani 100 km yol yapıyorsun, saat 70 km yazıyor. Speedometer gibi uygulamalar var.

13. yugokaan

2.9 tdic motor, otomatik şanzuman ve 245 75 16 at lastikle ortalama 50 kuruş civarında yakıyor.
  14. yugokaan

Eyvallah hocam,
  15. yugokaan

Teşekkürler, bulduk, ama galiba bozuk. Arazi vitesini devreye almıyor, kırmızı low yazısı yanıp sönüyor. Aeazi şanzumanının üstündeki motora elektrik gelmiyor. Bi rölesi falan var mı, varsa nerde olduğunu biliyor musunuz?

16. yugokaan

Merhaba arkadaşlar, mussonum arazi şanzımanı beyninin yerini bilen var mı?
  17. yugokaan

Yok daha o aşamaya gelmedim.
  18. yugokaan

Haa, mussonun direksiyonuna oturmakla vitaranı direksiyonuna oturmak arasında dağlar var. Musso sürerken aldığınız keyif bambaşka. Araba kükrüyor.

19. yugokaan

Sanırım tapatalkı henüz tam kullanamoyorum. Bi kaç alıntı birden yapıyor.
  20. yugokaan

Vitara güzel araç, benim vardı, grupta da bir kaç vitara var. Birincisi kıç kadar, mangal koyacak yer bulamıyorsunuz, ikincisi düzgün vitara bulmak çok zor. Olan da anasının nikahını istiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri