Arama sonuçlarınız

1. S

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? merhabalr arkadaslar cok fazla aktif bir kullanıcı olmasamda sizleri ve yazılarınızı takip ediyorum sanırım bende yakında endurocu olup özümü bulmus olcam dogayı cok seven biri oalrak dogada motor kullanmak asfalttan çok daha zevk verici bir olay benim için...bütcemi...

2. S

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu çok tesekkür ederim sagolun numaranızı kaydediyorum
  3. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar Bora bey yeterli mesaj sayım olmadıgı için s ize özel mesaj yollamadım burdan ulasabildim..ben motorum udegiştirmek istitorum yamaha xt660 r buldum mersinde,sizde düzgün tecrübeli bir insana benziyorsunuz benim için mersindeki motora...

4. S

Yedigöller Kampı - Ankara (17 - 18 Ekim 2009)

Murat bey çok tesekkür ederim verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu benim için umarım sağ salim gidip gelirim ve edindigim tecrübeleri bende sizlerle paylaşırım :)
  5. S

Tek düsündügüm sey boludan yedigöllere giden 40km lik stablize yol yagmurda o yolun durumu önemli olan yoksa malzemelerim her seyim tam,su gecirmeyen touring cizmelerim pantalon mont iclik üstüne yagmurluk reflektörlü yelek ve 3 adet eldiven bunlar yeterli olur sanırım en kötüsü için umarım yol...

6. S

Sagolun bilgiler için tesekkür ederim.Sonuç olarak gidilmezmi çok mu tehlikeli olur?

7. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Sagolun tesekur ederim hoşgördük :) dediginiz gibi ybr125 gercekten parasının hakkını sonuna kadar veren bir makina 4 silindir düsünmüyorum simdilik er 6 f alırsam 20 30 bin km kullanmayı dusunuyorum uzun yıllar hem az yakıyor hem cok kacıyor ayrıca...
  8. S

Merhaba arkadaşlar normalde explorer fırmasnın duzenledıgı yedigöller kampı var ancak motorlarınızla katılmayı düsünürseniz ücret sadece 95 tl geziyle ilgili ayrıntılara verecegim linkten erişebilirsiniz gercekten konforlu bir kamp oluyor ona garanti veririm..ben motorumla gitmeyi düsünüyorum...
  9. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Selamlar arkadaslar ankara cankayadan Erman ben 27 yasındayım bu yaz motor sevdam ybr 125 le basladı artarakta devam etmek yaklasık 2500 km dir onunla beraberim yaza dogru kawasaki er 6 f e terfi etmeyi düsünüyorum temız gorursenız benı haberdar edin :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri