Arama sonuçlarınız

1. BlueSilence

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? Beetlejuice :)

2. BlueSilence

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? Dogville sanırım
  3. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Ynt: Ren Nehri Kıyıları Ben teşekkür ederim. Boş vaktimde bu gezinin devamını da aktarırım. Buradan sonra trenle Amsterdam'a, oradan balıkçı köyleri, peynir üretimi yapan köyler ve bir iki de yel değirmeni bulunan ufak kesimlere doğru gittik. Oralardan da aralarında çok sevdiğim fotoğraflar...

4. BlueSilence

İki Kelam...

Ynt: İki Kelam... :) hoşbulduk... Çok büyük tesadüf oldu. İyi ki de olmuş. Benzer şeyleri paylaşabileceği insanların arasında olmak kişiye mutluluk veriyor.
  5. BlueSilence

İki Kelam...

Ynt: İki Kelam... :) hoşbuldum ve teşekkürler

6. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Ynt: Ren Nehri Kıyıları :) teşekkür ederim. Boş vakitlerde üç beş nokta hakkında daha fotoğraf ve kısa yazıları aktarmaya çalışacağım. Her ne kadar tanıdık şehirler olsa da şehri benim ne şekilde gördüğümü aktarırım en azından

7. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Ynt: Ren Nehri Kıyıları Ve bölgeden son fotoğraflar... Ardından biraz daha güneye inerek kameraya aldık ve dönüş yoluna koyulduk. Fazla karanlığa kalmamak için de bu sefer nehir kenarı yerine iç kesimdeki (yanlışım yoksa A61 galiba) otoyoldan önce Bonn'a oradan da Köln'deki otelimize döndük...
  8. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Ynt: Ren Nehri Kıyıları Bu sokakları Noel döneminde tam bu aralar yeniden görmeyi isterdim. Çok keyifli süslemeler ve ara sokaklarla karşılaşacağıma eminim. Bu ve bir alttaki resimde göreceğiniz gibi kasabanın eski sınırları için giriş-çıkış kapıları varmış. Bu kapıların ardında kalan...
  9. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Ynt: Ren Nehri Kıyıları Görmeyi çok istediğim ve büyük keyif aldığım bir diğer yer Bacharach. Eski tip Alman evlerinden bolca bulabileceğiniz bu şirin kasabada da merkez kısım turistik hale gelmiş. Restoranlarda yerel kıyafetlere sahip çalışanlar hizmet veriyorlar. Yapılar 1300'lü, 1500'lü...

10. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Ynt: Ren Nehri Kıyıları 40'tan fazla şato veya kalenin yer aldığı vadideki şirin kasabalardan birisi St. Goar Burada olduğu gibi çoğu yerde nehrin karşı kıyısına geçmek için bir köprü yok. Bunun için nehrin elverişli kesimlerinde, bildiğimiz arabalı vapurları kullanıyorlar. Çok fazla turist...

11. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Ynt: Ren Nehri kıyıları... Bundan 6-7 sene önce Köln'den Frankfurt'a trenle geçerken hayran kalmıştım bu bölgeye. Nitekim Ren Vadisi diye geçen bu alan, barındırdığı görsel zenginliği dünya mirası listesine girerek taçlandırmış. Özellikle Bonn ve Bingen arasında kalan kıyı şeridi muhteşem...
  12. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Düzenli ve tertemiz sokaklarıyla Almanya'nın eski başkenti Bonn'da durarak hem etrafı gezdik hem de yemek molası verdik. Yaşamının bir bölümünü bu şehirde geçiren Beethoven'ın evi en bildik ziyaret noktası. Onun anısına şehir meydanına bir de heykelini dikmişler. Meydandan etrafa saçılmış...

13. BlueSilence

Ren Nehri Kıyıları

Şimdiye kadar hep merak ettiğim şehirler ve onların görsel mirasını gezmekten büyük keyif almıştım. Halen de alıyorum aslında. Ama bu yıl kendim için önceki gezilerimin dışında, biraz daha sıradışı bir güzergah belirledim. İki yakın arkadaşımla birlikte yaklaşık 400km boyunca dura kalka onlarca...
  14. BlueSilence

İki Kelam...

Dün şans eseri maç çıkışında önümdeki arkadaşın polarında bu sitenin adresini gördüm ;D Sonra gelip biraz sayfaları ve yazılanları kurcaladım. Fotoğraflar başta olmak üzere, katılımdan hoşnut kaldığımı söyleyebilirim. Kısaca özet geçmek gerekirse şimdilik 9-10 ülke ve 100'den fazla şehir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri