Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 Mart'ta 4 dost ile Ayvalıktan çıktık karavan ile bir haftalık tatile çıktık çok keyifli idi.Mesut Suvakçı . Atilla Sarıoğlu , Mehmet İşaret , ve ben Hüseyin Gelici Önce Kadırga koyuna gittik. iki gün iki gece konakladık yemek ustamız Atilla nın lezzetli yemekleri ve içkilerimiz eşliğinde güzel...
Merhaba karavan yapımını 2 türlü değerlendirilebilriz her iki konuyada kendimden örnek vereyim ben teknik olarak takım olarak ve malzeme olarak yeterliliğim olmasına rağmen ekonomik maliyetleri ve güvenliği birde bunların yanısıra konforu da hesaba kattiğimda başlamış olmama rağmen remork...
Kardeş her şeyden önce sağlık huzur ve mutluluk diliyorum sonrasında her şey mümkün her şey gönlünce olsun. Biz martın ilk haftası Asos Kadırga koyunda olacağız sonrasında kısmet olursa 19 - 20 martta Manisa Spil dağında karavancıların bir etkinliği var oraya gitmeyi planladık sonrasında kısmet...
Merhaba kaldığımız yer kamp alanının önünde denize 510 metre mesafe de bir yer.Kamp mevsim gereği kapalı idi yazın açılıyor ancak yzları çok kalabalık bilginiz olsun.kamp yaptığımız yer Bademli köyüne 500 metre mesafe köyde herşey mevcut ancak sağlık ocağı herzaman açık olmayabiliyor yazın durum...
Erbada kampanya var 5,25 karavanlar ideal yerliler standart donanımlarının haricinde extra olan eksiklerini tamamlarsınız her yere gidersiniz. Şimdiden hayırlı olsun
DOSTLAR İLE BİRLİKTE KARAVANLI İLK KAMPIMIZ
Değerli dostlarımızdan Mesut Suvakçı ve eşi Hicran hanım Deniz Duman ile birlikte ilk kez Turtle ile kamp yapıyoruz. Dikili Bademli Ayvalığa 50 km bir mesafe denize sıfır doğa ile iç içe mevsimin gereği çok sakin huzurlu dinlendirici bir ortam...
DOSTLAR İLE BİRLİKTE KARAVANLI İLK KAMPIMIZ
Değerli dostlarımızdan Mesut Suvakçı ve eşi Hicran hanım Deniz Duman ile birlikte ilk kez Turtle ile kamp yapıyoruz. Dikili Bademli Ayvalığa 50 km bir mesafe denize sıfır doğa ile iç içe mevsimin gereği çok sakin huzurlu dinlendirici bir ortam...
İlk önce eşime sordum böyle bir karavan istermiydin ilk bakışta ve çok kesin bir ifade ile hayır dedi bende böyle bir karavanım olsun istemem nedenini bilmiyorum ama benim gönlüme hiç sinmedi gözüme hoş gelmedi.teknik olrsk çok mükemmel olsa bile. Ayrıca bende Ayvalıkta yaşıyorum görüşmek dileği ile
Ssangyong İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
bu linkte bulabileceklerin iyi bir tercih olabilir
bende diğer arkadaşalar gibi bu işlemlerin hepsini yaşadım keşke bizim ülkemizde dediğiniz ülke standartlarında olabilse idi.yinede zorluklarına sıkıntılarına rağmen bu güzel ülkemin insanı olmanın gururunu yaşıyorum