Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

2016-03-18/21 Dostlar Ile Ege Karavan Turu

FOÇA MANİSA ÇANDARLI DİKİLİ BADEMLİ DE KONAKLAYIP KEYİFLİ SOHBET LEZZETLİ YEMEKLER ÇAY VE ŞARAP DAHA BİR ÇOK ETKİNLİKLERDE BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİ İLE

2. hüseyin gelici

Kadırga Koyu Odunluk Iskelesi Bozca Ada Dostlar Ile Karavanda 1 Hafta

5 Mart'ta 4 dost ile Ayvalıktan çıktık karavan ile bir haftalık tatile çıktık çok keyifli idi.Mesut Suvakçı . Atilla Sarıoğlu , Mehmet İşaret , ve ben Hüseyin Gelici Önce Kadırga koyuna gittik. iki gün iki gece konakladık yemek ustamız Atilla nın lezzetli yemekleri ve içkilerimiz eşliğinde güzel...
  3. hüseyin gelici

Uygulamayı Düşündüğüm Karavan Tasarımım

Merhaba karavan yapımını 2 türlü değerlendirilebilriz her iki konuyada kendimden örnek vereyim ben teknik olarak takım olarak ve malzeme olarak yeterliliğim olmasına rağmen ekonomik maliyetleri ve güvenliği birde bunların yanısıra konforu da hesaba kattiğimda başlamış olmama rağmen remork...

4. hüseyin gelici

Iveco Daily 35e10 Van

Kardeş her şeyden önce sağlık huzur ve mutluluk diliyorum sonrasında her şey mümkün her şey gönlünce olsun. Biz martın ilk haftası Asos Kadırga koyunda olacağız sonrasında kısmet olursa 19 - 20 martta Manisa Spil dağında karavancıların bir etkinliği var oraya gitmeyi planladık sonrasında kısmet...
  5. hüseyin gelici

Iveco Daily 35e10 Van

bir yerden başlamak lazım değilmi kağan her şey gönlünce olsun

6. hüseyin gelici

Izmir Dikli Bademli Köyü Karavan Ile Ilk Kampımız

Merhaba kaldığımız yer kamp alanının önünde denize 510 metre mesafe de bir yer.Kamp mevsim gereği kapalı idi yazın açılıyor ancak yzları çok kalabalık bilginiz olsun.kamp yaptığımız yer Bademli köyüne 500 metre mesafe köyde herşey mevcut ancak sağlık ocağı herzaman açık olmayabiliyor yazın durum...

7. hüseyin gelici

Çekme Karavan Tavsiyesi

Erbada kampanya var 5,25 karavanlar ideal yerliler standart donanımlarının haricinde extra olan eksiklerini tamamlarsınız her yere gidersiniz. Şimdiden hayırlı olsun
  8. hüseyin gelici

Kendin Yap - Teardrop Projem

çalışmalar başarılı gidiyor kolay gelsin
  9. hüseyin gelici

Teşekkür ederiz. Amin diyelim tüm karavancı dostlarada nasip olsun

10. hüseyin gelici

Izmir Dikili Bademli Köyü Karavan Ile Ilk Kampımız

Bülent bey eksik olmayın teşekkür ederiz

11. hüseyin gelici

DOSTLAR İLE BİRLİKTE KARAVANLI İLK KAMPIMIZ Değerli dostlarımızdan Mesut Suvakçı ve eşi Hicran hanım Deniz Duman ile birlikte ilk kez Turtle ile kamp yapıyoruz. Dikili Bademli Ayvalığa 50 km bir mesafe denize sıfır doğa ile iç içe mevsimin gereği çok sakin huzurlu dinlendirici bir ortam...
  12. hüseyin gelici

Izmir Dikili Bademli Köyü Karavan Ile Ilk Kampımız

DOSTLAR İLE BİRLİKTE KARAVANLI İLK KAMPIMIZ Değerli dostlarımızdan Mesut Suvakçı ve eşi Hicran hanım Deniz Duman ile birlikte ilk kez Turtle ile kamp yapıyoruz. Dikili Bademli Ayvalığa 50 km bir mesafe denize sıfır doğa ile iç içe mevsimin gereği çok sakin huzurlu dinlendirici bir ortam...

13. hüseyin gelici

Uyurgezer

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
  14. hüseyin gelici

Çekmekaravan Desem Değil, Motokaravan Desem Hiç Değil. Bence Birde Bu Karavanı Konuşalım

İlk önce eşime sordum böyle bir karavan istermiydin ilk bakışta ve çok kesin bir ifade ile hayır dedi bende böyle bir karavanım olsun istemem nedenini bilmiyorum ama benim gönlüme hiç sinmedi gözüme hoş gelmedi.teknik olrsk çok mükemmel olsa bile. Ayrıca bende Ayvalıkta yaşıyorum görüşmek dileği ile
  15. hüseyin gelici

20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşleriniz olsun

16. hüseyin gelici

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

değerli dostlar burada her türlü bilgiye fikre ihtiyacımız var çok rica ediyorum bizleri bunlardam mahrum bırakmayınız. her şey gönlünüzce olsun
  17. hüseyin gelici

20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

Ssangyong İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da bu linkte bulabileceklerin iyi bir tercih olabilir
  18. hüseyin gelici

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

bu konuda bilgilerinizi bizlerler paylaştığınız sizlere teşekkür ederim iyiki varsınız her şey gönlünüzce olsun

19. hüseyin gelici

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

bende diğer arkadaşalar gibi bu işlemlerin hepsini yaşadım keşke bizim ülkemizde dediğiniz ülke standartlarında olabilse idi.yinede zorluklarına sıkıntılarına rağmen bu güzel ülkemin insanı olmanın gururunu yaşıyorum
  20. hüseyin gelici

Çekme Karavanda Dengeli Yük Dağılımı Nasıl Yapılmalı?

Doğan bey çok teşekkür ederiz paylaşımlarınız çok yaralı olcaktır her şey hepimizin gönlümüzce olması dilerim görüşmek dileği ile selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR