Arama sonuçlarınız

1. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster İnanın ben kurulan cümlelere ve gösterilen yaklaşımlara bakarak bunu hissedemedim. Bilgi ve tecrübe bunu gerektiriyorsa buradan kazanacak fazla birşeyim olduğunu düşünmüyorum. Üyeliğim şartlar gerektiği kadar sürdürülebilir yada sürdürülmez. İyi akşamlar...

2. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Kusura bakmayın özel mesaj atmak için mesaj kotamı doldurmaya çalışıyorum. Daha öğrenecek çok şeyim var. Merakla izleyeceğim.
  3. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Duster forumunun ilk sayfalarından beri insanlar hadlerini biliyor. Aldıkları arabayı çeşitli ortamlarda deneyerek bu forumda mutluluklarıını paylaşıyorlar. Birden fazla insan durumun böyle anşalısması gerektiği üzerine onlarca mesaj yazmalarına rağmen bir grup insan...

4. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bizim köyün sarı öküzü sizin bilmem kaç motorlu bütün araçlarınızı her pozisyonda çeker....
  5. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=808

6. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster size tapıyoruz .... bu ne büyüklük ... bu ne olgunluk ...

7. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yeni bir üye olarak paylaşılan mesajları dışarıdan okuma ve değerlendirme fırsatı buluyorum. Bizim insanlarımızda sınıf ve kavram bilinci aşırı derece gelişmeye başladı. Takma adını (Nick name) hatırlayamadığım bir arkadaş yazmıştı benzer tartışmalar Telsiz forumlarında...
  8. D

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yanıtlar için teşekkürler. Aslında gönlüm 4x4 ten yana ama alacağım zamanki ekonomik koşullar tercihimde daha belirleyici olacak. Yakıt ekonomisi önemli ama güvenlikte (ESP + ASR) bir o kadar önemli diye düşünüyorum. "Dacia Duster Kullananlar Listesi"...
  9. D

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Merhabalar ve iyi geceler, Uzun araştırmalardan sonra ve gezenbilir'in sayfalar dolusu (bazıları gerekli, bazıları gereksiz ) duster forumunu inceledikten sonra araç değişikliğimi DUSTER dan yana kullanmaya karar verdim. Bunun başlıca sebepleri : Biz israfı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri