Arama sonuçlarınız

1. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Detaylı fotoları da bekliyoruz [emoji1] Kazasız belasız ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle.

2. Serhun

Wk 3.0 Crd Turbo Sorunu Yardim!!

Benzer sorunu 406 HDİ araçta yasamıştım. Öncelikle yakıt kalitesi ve filtresinden emin olmalı. Sonrasında tecrübeli kullanıcı ve ustaların destegi alınabilir gecmis olsun.
  3. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Hayırlı olsun

4. Serhun

Aracını Satacaklar Dikkat Yeni Dolandırıcılık Sistemi

Gereksiz olduğunu düşünüyorsanız konu silinediler. Binbir çeşit dolandırıcılık var kimsenin basına gelmemesi dileğiyle.
  5. Serhun

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Calışmalarımız çok güzel elinize emeginize saglık. Paylaşımlar icin teşekkürler.

6. Serhun

Aracını Satacaklar Dikkat Yeni Dolandırıcılık Sistemi

Aracınızı satılığa koydunuz. Ahmet dediki 70.000 TL veririm. Tamam dediniz anlaştık. Ahmet hesap no istedi sizden 70 bini transfer etti. Açıklamada 34 xy plakalı XX marka aracın satış bedeli yazıyor. Sonra tam notere yöneldiginizde Ahmet diyor ki -Benim cenazem var, acil işim çıktı. Sen satışı...

7. Serhun

1988 Pajero Monifold Contası

Hazır bulamazsanız sanayide contacılar vardı eskiden Conta yaptirilabilir.
  8. Serhun

Saç Beyazlatan C5

Tüm emek veren forumdaslari takip ediyorum. Fakat konuyu kirletmemeli diye arada yazıyorum. Özellikle orijinalinden uzaklaşmadan detaylarla ve emeklerle oluşturulan araçlar en zevklileri bence. "Farkı yaratan detaylardır"
  9. Serhun

Hilux 2012 Kasa Kuşak Çalışmamız

Çok güzel olmuş elinize emeginize saglık paylaşım icin teşekkürler.

10. Serhun

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Elinize emeginize saglık çok güzel isler yapıyorsunuz kazasız belasız sürüşler paylaşımlar icin teşekkürler.

11. Serhun

Saç Beyazlatan C5

Elinize emeginize saglık paylaşımlar icin teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler.
  12. Serhun

98 Grand Cherokee Ses Sistemi

Teyp onarılır veya dış görüntüsü bozulmadan revizyon olursa ayrıca tüm hoparlörler orijinalinin yerine uygun kaliteli hoparlör ile değişirse bence orijinaline uygun yenileme olur. Hoperlörler icin bir seçenek olarak anfi uygunsa crossever mid tiz takımı kullanılabilir slim subwofer ile ses...

13. Serhun

Cj5

Hayırlı satışlar güzel arac bence ihtiyacı olan kaçırmasın.
  14. Serhun

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Sigortacı arkadasım var Tekirdag da bir görüşün isterseniz. Sinan GSM 0 (555) 377 79 33 Çorlu dan Fuat derseniz hatırlar.
  15. Serhun

93 grand cherokee yol bilgisayarı

12-24v kontrol kalemiyle sigortaları sökmeden kontrol edebilirsiniz. Kontrol kaleminiz yoksa ölçü aleti avometre ile DC kademede ölçüm yapılabilir Ölçü aletiniz yoksa kontrol lambası yapabilirsiniz. Trafik setleri içindeki seyyar lambanın maşalarının birni aracın metal gövdesine tutturuyor ve...

16. Serhun

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Hayırlı olsun
  17. Serhun

Yunanistan

Paylaşımlar icin teşekkürler.

18. Serhun

3 Sistem Buzdolabı Tüp Aparatları

Tornacıda ters diş parça yaptırılmaz mı
  19. Serhun

Karavan Ofİs Hakkinda Destek

Takip