Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzer sorunu 406 HDİ araçta yasamıştım.
Öncelikle yakıt kalitesi ve filtresinden emin olmalı.
Sonrasında tecrübeli kullanıcı ve ustaların destegi alınabilir gecmis olsun.
Aracınızı satılığa koydunuz. Ahmet dediki 70.000 TL veririm. Tamam dediniz anlaştık. Ahmet hesap no istedi sizden 70 bini transfer etti. Açıklamada 34 xy plakalı XX marka aracın satış bedeli yazıyor. Sonra tam notere yöneldiginizde Ahmet diyor ki -Benim cenazem var, acil işim çıktı. Sen satışı...
Tüm emek veren forumdaslari takip ediyorum. Fakat konuyu kirletmemeli diye arada yazıyorum.
Özellikle orijinalinden uzaklaşmadan detaylarla ve emeklerle oluşturulan araçlar en zevklileri bence.
"Farkı yaratan detaylardır"
Teyp onarılır veya dış görüntüsü bozulmadan revizyon olursa ayrıca tüm hoparlörler orijinalinin yerine uygun kaliteli hoparlör ile değişirse bence orijinaline uygun yenileme olur.
Hoperlörler icin bir seçenek olarak anfi uygunsa crossever mid tiz takımı kullanılabilir slim subwofer ile ses...
12-24v kontrol kalemiyle sigortaları sökmeden kontrol edebilirsiniz.
Kontrol kaleminiz yoksa ölçü aleti avometre ile DC kademede ölçüm yapılabilir
Ölçü aletiniz yoksa kontrol lambası yapabilirsiniz. Trafik setleri içindeki seyyar lambanın maşalarının birni aracın metal gövdesine tutturuyor ve...