Serhun
Kamp II
Aracınızı satılığa koydunuz. Ahmet dediki 70.000 TL veririm. Tamam dediniz anlaştık. Ahmet hesap no istedi sizden 70 bini transfer etti. Açıklamada 34 xy plakalı XX marka aracın satış bedeli yazıyor. Sonra tam notere yöneldiginizde Ahmet diyor ki -Benim cenazem var, acil işim çıktı. Sen satışı kuzenim Hasana ver. Sende nasıl olsa para geldi deyip Hasana bedelsiz devrediyorsun. Noter sözleşmesinde parayı eksiksiz aldım kısmına da imza atıyorsunuz. Sonra 3 gün geçiyor Ahmet sana ihtar yolluyor size 70.000 TL yollamıştım araç için hala satış olmadı parayı iade et diyor.
Savcıya başvuruyorsunuz Ahmetle Hasan arasında akrabalık yok. Tlf tespiti yok. Beraber fotolari yok vs Hiç bir bağ bulamiyorlar. Yani görünürde ortada dolandırıcılık suçu yok. 70.000 TL yi de ödeyeceksin mecbur.
Hasan da diyorki ben parayı elden verdim bu da resmi noter belgesi kendisi eksiksiz parayi aldığını kabul ediyor.
Şimdi araba da gitti, 70.000 TL de. çık işin içinden.
Yeni dolandırıcılık yöntemi paylaşın lütfen.(alıntıdır)
Savcıya başvuruyorsunuz Ahmetle Hasan arasında akrabalık yok. Tlf tespiti yok. Beraber fotolari yok vs Hiç bir bağ bulamiyorlar. Yani görünürde ortada dolandırıcılık suçu yok. 70.000 TL yi de ödeyeceksin mecbur.
Hasan da diyorki ben parayı elden verdim bu da resmi noter belgesi kendisi eksiksiz parayi aldığını kabul ediyor.
Şimdi araba da gitti, 70.000 TL de. çık işin içinden.
Yeni dolandırıcılık yöntemi paylaşın lütfen.(alıntıdır)