Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

97 Grand Cherokee 5.2 Revizeler & Oneriler

Tecrübe ettiğim kısımları cevaplayayım bende. 1.Ben NTK tercih ettim ve ikisinide değiştirdim. PartCat adresinden kendi aracınız için gerekli sensöre bakabilirsiniz. 2.Orjinali 195 F dır.Soğutma sisteminizde sıkıntı varsa yaptırana kadar 180 F da takabilirsiniz. 5.Crown Automotive Steering...

2. VolkanGurcan

Kale Mi Kada Mı?

Yazın 80,kışın 90 kullanılabilir mesela. Tamamen sağlıklı bir soğutma sistemi hararet yapmaz kolay kolay ama LPG li ve sıkışık trafiğe çok giren bir ZJ de yazın 80 lik termostat iyi oluyor.
  3. VolkanGurcan

Kale Mi Kada Mı?

Orjinali 195 F dır yani 90,5 C.

4. VolkanGurcan

İlandaki 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd Limited Araç Nasıldır?

Kilometrenin kaç olduğu değil,o kilometrenin nasıl yapıldığı önemlidir.Kaliteli malzemelerle günü geçmeden bakımı yapılmış araç,bakımları yapılmamış düşük kilometreliden iyidir.Standart dizel problemleri olan turbo,enjektör,yakıt pompası önemli.Kaportaya büyük kazası yoksa takılmayın.Ben şahsen...
  5. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Umarım hayırlı olur çok ani gelişti her şey.Expedition ı daha almadım.Pazartesi arkadaşımın garajına gelecek.Kontroller sonucu kesin alıp almamaya karar vericem.Bir gün ZJ nin bana küçük geleceğini hiç düşünmezdim ama artık yetmiyordu ve değişiklik yapmanında iyi olacağını düşündüm.

6. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Hiç hesapta yoktu ancak günlüğün sonuna geldim.Anlık gaza gelmeler birden ciddiye bindi ve ZJ yi sattım. Bundan sonra macerama bir aksilik çıkmazsa Ford Expedition ile devam etmeyi planlıyorum. Ne kadar büyük o kadar iyi :sunglasses:

7. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Evet.
  8. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Direksiyon ve kol dayama 500.
  9. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Mekanik olarak yapılacak bir şey kalmadığı için artık yavaş yavaş kozmetik iyileştirmelere başlamanın zamanı geldi.En çok gözüme batan direksiyon derisiyle başladım.Kol dayamada ona eşlik etti.Renk direksiyonun ortasından farklı görünüyor ama hem daha önce direksiyon orijinalinin üzerine...

10. VolkanGurcan

5.2 Zj Lastik, Jant, Egzoz Aranıyor

Egzoz konusunda yazayım. Orjinal sisyem üzerindeyse sadece katalitik konvertörü çıkartarak fena olmayan bir ses alırsınız. İkisini söküp flowmaster 44 takarsanız oldukça gürültülü olur. En güzeli ya sadece son susturucuyu flowmaster yapın yada flowmaster katalitik konvertör ve süper 44 takın...

11. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Sıcaklık hissetmedim henüz ama headersın uğultusu ve titreşimi var biraz ve çok güzel geliyor şimdilik.
  12. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Taze taze güncelleme paylaşayım.Bu gün Doug Thorley headers takıldı.İlk izlenimlerim devir arttıkça daha istekli bir hızlanma var.Egzoz sesinde belirgin bir artış oldu ve ses sadece arkadan değil motor bölmesinden de geliyor artık.

13. VolkanGurcan

4.0 Kare Kasaya Mercedes Om617 Motoru Takmak İstiyorum

Motor ve şanzıman bir şekilde uygulanır ama bunu güvenerek yaptıracağınız bir ustanız olması lazım.Bütün sorunları çözülene kadar defalarca yap boz olacak.Bol sabır ve paraya ihtiyacınız olacak.Öncelikle bu motoru işletip işletemeyeceğinizi öğrenerek bu işe girişin bence.Şimdiden kolay gelsin.
  14. VolkanGurcan

Zj Ve Xj Konulu Youtube Kanalları

Merhaba,pek aranız yoksa ama yapmak istiyorsanız çok basit işlerle başlayabilirsiniz.Mesela silecek değişimi,ampul değişimi gibi.
  15. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Ne kadar büyük motor o kadar iyi :smiley: Geçende kabus gördüm bende satmışım ZJ yi clio almışım. Zor toparladım kendimi:D

16. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Yine ufak bir güncelleme yapayım.Addco viraj demirini bir süredir kullanıyorum.Standart sürüşe pek bir etkisi yok ancak ani direksiyon hareketlerinde daha önce deneyimlediğim dönüşün tersi yönüne gerçekleşen ani dalma artık yok.Başta psikolojik mi acaba dedim ama test edince dalma yapmadığını...
  17. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Küçük bir güncelleme yapayım.Addco viraj demirinin montajını dün yaptım.Orjinaliyle arasında oldukça fark var kalınlık ve ağırlık açısından.Daha kullanmadım umarım yol tutuşa biraz etki eder.Yarın Abant tarafına bir yolculuğa çıkıyorum.Otoyolda ve arazide test ederim. Doug Thorley manifoldu...
  18. VolkanGurcan

Km. Saat Bilgisi

Mil kadran bu.244110 milde araç.

19. VolkanGurcan

1996 Grand Cherokee 5.2 Yağlar Hakkında

Arkadaşa ulaşamazsanız haber edin bende de var iki adet fazla.
  20. VolkanGurcan

95 Doğumlu Zj 5.2 Evlat Edindim

Pofuduk koltuk :smiley: Güle güle kullanın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük