Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Ben yerinizde olsam arıza bulunana kadar airbag sigortasını çekerdim ne olur ne olmaz.

2. VolkanGurcan

İnatçı Yağ Lekelerine Çözüm Ne Olabilir?

Meguiars ın super degreaser ürününü hem arabada hem de evde kullanıyorum.Konsantre olarak satılıyor ve istediğiniz ölçüde sulandırarak kullanabiliyorsunuz.
  3. VolkanGurcan

Grand Cherokee Zj Geç Çalışma Sorunu

Benzin pompanızın basıncını ölçtürün. Ayrıca enjektörlere yakıtı dağıtan hattın üzerinde benzin basınç regülatörü olması lazım. Sıkıntı büyük ihtimal ondandır.

4. VolkanGurcan

1996 Grand Cherokee 5.2 Yağlar Hakkında

Video: https://youtu.be/A0fiZCHz5ew Ben bu videodaki gibi yapmıştım ve daha sonra kontrol ettiğimde sıvı renginde bi değişiklik olmamıştı.Eczaneden en büyük boy şırıngayı alıp ucuna silikon hortum takıp boşaltmıştım hidroliği.
  5. VolkanGurcan

Bende motul multi atf kullandım ama kitapçıkta kullanmayın dediği için tavsiye edemem. Sanırım sorun çıkartabilecek şey hortumlara zarar vermesi olabilir.

6. VolkanGurcan

Kullanma kılavuzunda mopar hidrolik direksiyon sıvısı kullanın diyor, herhangi bir standart vermemiş ama otomatik şanzıman yağı kullanmayın diye de not düşmüş. Bence sorun yaşamazsınız bu yağla.

7. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Bugün küçük bir sürprizle karşılaştım.Arka diferansiyelimde kilit varmış 🙃 Satılıklarıda güncelliyorum. Fel-pro külbütör conta takımı 200 Moog 369 şaft ıstavrozları. 100 (4 adet var elimde) Omix-Ada ön fren tamir takımı 300 (Piston ve contalar) Kilitli benzin depo kapağı 100 (AC delco iki...
  8. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

ZJ yi bi tanıdığa verdim. Zevkle kullanıyor şu an.
  9. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Aslında sıfır fiyatlarına bakıldığında ZJ, Expedition ve Tahoe dan daha pahalı ama fiyatlarını nadir bulunması ve temizliği belirliyor maalesef. Araç sayısı çok az olduğunda bir kişinin fiyat arttırması diğerlerinede misliyle yansıyor ama reel piyasası da ben aldıktan sonra yükseldi. Tam...

10. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Fotoğraf olsa açmayı düşündüm ama yok maalesef. Eğer ileride bir şey yaparsam fotoğraf çekip yine geriye dönük olarak konu açarım. Şimdilik hala yabancısıyım arabanın ama ufak kaşıntılarım var.Şu ekonomik belirsizlikler bitsin ona göre şekillenecek her şey.

11. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

57000 milde daha.
  12. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Arkadaşımın araca 120 verdiler vermedi ☺ Geçenlerde ZJ ye oturdum çok küçük geldi içi. Expedition ın en sevdiğim yeri şimdilik orta kol dayama başta olmak üzere saklama alanları. Ama arazide dar yerlerde fil gibi hissettiriyor.

13. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Çok teşekkür ederim. ZJ kadar araziye uygun değil zaten ama benim piknik ve kamp ihtiyacıma ZJ den daha uygun oldu hacimsel olarak.
  14. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Expedition sayısı oldukça az Türkiyede. İkisi yakın arkadaşımda. Birini tanıyorum bi süredir. Biride bende zaten. Kronik sorunu ateşleme bobinleri sanırım. Sıfırladım kafam rahat şimdilik. Havalı süspansiyon var, range rover gibi yüksekliği ayarlanmıyor, kendisini dengeliyor. Sıkıntı çıkarırsa...
  15. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Expedition ile alakalı konu açmayı planlamıştım ama yapılacak bir şey bulamadığım için şimdilik düşünmüyorum. Aldığımdan beri yağ değişimi,soğutma suyu değişimi,bujiler ve bobinlerin değişimi,k&n kutu içi filtre,arka silecek motoru tamiri,arka bagaj kilidi tamiri,sağ ayna motoru tamiri ve ayna...

16. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Uzun bir aradan sonra selamlar herkese. Grand cherokee için topladığım bir çok malzeme sağdan soldan çıkmaya devam ediyor.Çoğunu elden çıkarttım ama evden parça fışkırıyor sanki. Fiyatlandırma yaparken rock auto fiyatlarında kalmaya çalıştım.O yüzden tek parça üzerinden pazarlık kabul edemiyorum...
  17. VolkanGurcan

Grand Cherokee 1994 Zj Ayna Mahruti (yardım)

Sorun kesin ayna mahrutide olmayabilir. Sadece rulmanları değiştirmek de işe yarayabilir.
  18. VolkanGurcan

97 Grand Cherokee 5.2 Revizeler & Oneriler

Kilit olup olmadığını öğrenmek için eğer diferansiyel üzerindeki küçük metal plaka duruyorsa (kapak civatalarıyla kapağın üzerine sabitlenmiş olan) üzerinde bir harfle yazıyordu. Yada seei numarasını dana spacer siteainden sorgulayınca o diferansiyele ait olan civataya kadar çıkıyor.Ben ayna...

19. VolkanGurcan

Sunroof ta zayıf kısım giderlerin etrafıdır genelde. Ön taraf sıklıkla paslanır ve görünür ama arkayı sökmeden görmek mümkün değil maalesef.
  20. VolkanGurcan

Bence bu kadar sökmüşken tavan döşemesini de söküp altını kontrol edin. Çürükler derinse mutlaka kaportacıya başvurun derim. Sunroof iptali nasıl yapılmış? Silikon mu çekmişler yoksa dışardan sac mı kaynatılmış?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri