Arama sonuçlarınız

1. darkbg

wj 3.1 td yardım

Ynt: wj 3.1 td yardım öncelikle cok teşekkür ederim. Rulmanlarımı deiştireli 1 ay oldu buyuk ihtimal dediginiz gbi difransiyel den bir de bi problem mi deilmi bilmiyorum size danısayım bizim araclar malum yogun trafikde ve biraz zorlamayla hareret cubugunu kaldıran araçlar :) yardımcı olması...

2. darkbg

wj 3.1 td yardım

Ynt: wj 3.1 td yardım öncelikle teşekkürler bilgileriniz için . Triger kayışı konusu gerçekten bi muamma oldu benım için cünki kimisi dior kayıs var kimisi dior dişli sistemi var toureglerdeki gibi yurtdısında oldugum ıcın servislerde oldukca sıkıntılı kayısmı var yada dişli veya zincirmi...
  3. darkbg

wj 3.1 td yardım

Ynt: wj 3.1 td yardım 20 kısı bakmıs anlayan bilen yokmu ..

4. darkbg

wj 3.1 td yardım

Arkadaslar grand cherokee 3.1 td kullanıcısıyım. Bir kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var 1. Aracım triger kayısı var diye biliyorum , bunun deişme süresini nasıl anlarım ses ugultu vs ve deişim maliyeti ortalama ne kadar tutar . 2. aracımla seyir halindeyken 130 - 140 km civarlarında bir...
  5. darkbg

WJ 3.1 TD Kullanım Önerileri

Ynt: WJ 3.1 TD Kullanım Önerileri mail adresinizden facebook daveti yolladım ordan konusalım

6. darkbg

Ynt: WJ 3.1 TD Kullanım Önerileri 0 urun ancak getirme işi hakkında bir bilgim yok

7. darkbg

Ynt: WJ 3.1 TD Kullanım Önerileri benım görüşüme göre 1-2 servis dısında burası cok berbat ancak cok sayıda morg var aradıgım butun parcaları genel de morg lardan temin ettim cünki cok büyük fiyat farkı oldu su ana kdr v kayısı gergi bilyasını deiştirdim tr de fiyatı 350 lira dediler ben 80...
  8. darkbg

arkadaslar Yaklasık 3 aydır wj 3 .1 td kullanıorum aracımda pek sıkıntı yasamadım ama bu benım ilk jeep deneyimim aracımın km si 180.000 . Bulgaristandayım ve Pek bu iş ten anlayan ustalar yok .. Bana gerek kullanım olarak Gerek Kontrol ettirmem gereken parcalar konusunda bilgi verebilirmisiniz...
  9. darkbg

GRAND CHEROKEE 3.1 VE JEEP TAVSİYESİ?

Ynt: GRAND CHEROKEE 3.1 VE JEEP TAVSİYESİ? grand cherokee 3.1 td kullanıcısıyım forumda baya kötülenen bir araç ancak ben aracımdan memnunum tek problemi ilk aldıgım da radyator su kazanında catlak vardı ordan sızıntı yaparak hararet problemi vardı kazanı deiştirdikten sonra herhangi bir...

10. darkbg

Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses

Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses grand cherokee 3.1 td kullanıcısıyım gerçi yaklasık 2 aydır kullanıorum ama motoru stop ettiginiz zamanki ses bendede vardı problemim kayışı gerdiren mekanızma gergi bilyesi denior sanırım onun zamanla yıpranmasından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri