GRAND CHEROKEE 3.1 VE JEEP TAVSİYESİ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gvn_gnc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,037

gvn_gnc

Yeni Üye
KENDİ KULLANDIĞIMIZ OPEL FRONTERA 2.3 ARACIMIZ VARDI ARACI SATTIK VE ARADAN 9 AY GİBİ SÜRE GEÇTİ YENİDEN BİR DÖRT ÇEKER BİR ARAÇ ALMAYA NİYETLENDİK.BU SEFERKİ GRAND CHEROKEE 3.1 FORUMLARDA İNCELEDİĞİME GÖRE BU ARAÇ PEK TUTULMUYORMUŞ MOTOR HARARET YÜZÜNDEN.ANCAK ARAÇ ÖZELLİKLİ VE GÖSTERİŞLİ BİR ARAÇ.BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞU BİZDEKİ 2.3 OPEL FRONTERA ARAÇ KULLANIYORDUK SORUNSUZ ŞEKİLDE ANCAK BİR HARARET SORUNU olUŞTU VE USTALARA GÖTÜRDÜK ANLAYAN YOK AMA ARACIN SIKINTISI DEVİR DAİM HARİCİNDE BİR SU DEVİR ETTİREN ELEKTRİKLİ MOTOR VAR ONUN HARARET MÜŞÜRÜ ARIZA YAPMIŞ VE KENDİM ONU DEĞİŞTİM VE ARACIN TERMOSTADININ DERECESİNİDE DÜŞÜK OLANI TAKTIK VE SORUNSUZ OLARAK DEVAM ETTİK KULLANMAYA GRAND CHEROKEE 3.1 MOTOR OLANIN HARARET SIKINTISINI ORTADAN KALDIRMAK MÜMKÜN MÜ FAN RADYATÖR DEĞİŞSE TERMOSTAT VE DİĞER HARARET İLE ALAKALI MÜŞÜRLERİN DERECELERİ DÜŞÜRÜLSE SORUN ÇÖZÜLMEZMİ YANİ DEĞİŞİM YAPMAYA UYGUN MU 3.1 KULLANAN VE SORUNU ÇÖZMÜŞ OLAN İLLAKİ BİRİLERİ VARDIR HARARET SORUNU ÇÖZÜLMEZ BİR SORUN DEĞİL GİBİ ASIL NİYETİMİZ 3.1 CHEROKEE FORUMDA BU ARACIN SORUNUNU ÇÖZMÜŞ OLANLAR VARSA KONUYA CEVAP YAZARLARSA MEMNUN OLURUM YOK BU ARAÇ GERÇEKTEN YARAMAZ DERSENİZ OPEL FRONTERA 2.2 TD LİMİTED NASIL BİR ARAÇ SİZCE VEYA 20-25 BİN LİRAYA ALINABİLECEK CHEROKE GİBİ GENİŞ BÜYÜK ARAZİ ARACI TAVSİYELERİNİZ HANGİ ARAÇLAR OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ARACI ARAZİDE AŞIRI KULLANICAĞIMIZ YOK SADECE KIŞIN KARDA VE BAZEN ARACIN ÇIKMAKTA ZORLANDIĞI ÇAMUR VS YERLERDE KULLANMAK İÇİN OF ROAD VEYA SÜREKLİ ARAZİDE KULLANMAK İÇİN DEĞİL.

Etiketler
Ynt: GRAND CHEROKEE 3.1 VE JEEP TAVSİYESİ?

mrb
3.1 kullanıcısı olarak ben aracımdan oldukca memnunun 2 yıldan fazladır kullanıyorum bir alacağımın yerine almıştım (ne kurtarırsam misali)araç hoşuma gidince sıfır jetta almış o sene onu sattım buna binmeye başladım bu araç daki özellikler onda yoktu mesela bu süre zarfında yaklaşık 20 bim km yol yaptım bir sorun çıkarmadı bundan 1 kac ay evvel mazot pompasından mazot kaçırmaya başladı contaları değişince düzeldi arabayla 170 180 km hız da yaptım bir hararet sorunuyla karşılaşmadım piyasada pek tutulmayan bir araç doğrudur ama zamanında hararet sorunları çıkmaya başlayınca firma bütün araçları çağırıp ( tabi giden araçların üst kapak contalarını ve fanlarını değişmiş) diye biliyorum bu araçla öyle ağır of road yapacaksınız olmaz ama hafta sonları dağ bayır gezeyim derseniz ok piyasada çok temiz olanları var parçalarda öyle sanıldığı kadar pahalı değil diye biliyorum henüz parça gereksinim olmadı ama bu ara alt takımı değiştirecem komple oda 1000 ile 1500 arası değişiyor parça kalitesine göre yakıtıda ii antalyada 40 tl lik yakıtla 100 ile 120 km arası yaptım denedim mazotu tamamen bitirdim araç yolda stop etti 40 tl lik yakıt aldım 117 km de yine stop etti şahsen ben temiz bakımlı bir araç bulursanız tavsiye ederim zaten piyasada temizleri 30 35 bin arası değişiyor şimdi motor arızalınrsa diye korkmayın motor yaptırmak pahalı gelirse komple motor değişenlerde var o paralara megan alamazsınız hiç değilse en azında can güvenliğiniz var ve yolda gözlerde üzerinizde gerisi size kalmış tabi benden çok çok tecrübeli arkadaşlar var burada onları da dinlemek lazım diyorum slmlr

bence dizel motor şans işi. bizim firmada aynı minübüslerden var 4 adet. 1 tanesi en düzgün kullanılanı üst kapağını çatlattı. sonrada sürekli hararet yaptı yada su eksiltti. oysaki en son bozulacağını düşündüğüm araçtı.

bence iyi kullanılan sürekli bakılan bir jeep sorun çıkartmaz belli km lere gelmedikçe.

grand cherokee 3.1 td kullanıcısıyım forumda baya kötülenen bir araç ancak ben aracımdan memnunum tek problemi ilk aldıgım da radyator su kazanında catlak vardı ordan sızıntı yaparak hararet problemi vardı kazanı deiştirdikten sonra herhangi bir sorunuyla karsılasmadım. tek problemi yüksek yakıt :smiley: konforu anlatılmaz yasanır :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR