Arama sonuçlarınız

1. B

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Biz şuan 2013 foresterda prins yağlamalı sistemi kullanıyoruz memnunuz. Bildiğim kadarıyla lpg sistemlerinin en iyisi Daha önce de 2004 toledo da teleflex gfi kullanmıştım. Arıza lambası yanmama garantisi vermişlerdi. Tüpde mi benzinde mi olduğunu zor çekiş anlamında zor fark edersin...

2. B

[emoji482] GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. B

Ben ikinci araç olarak düşünüyorum. Hafta sonları kullanacak. Burda antep te gazoff var. Daha çok gezi piknik amaçlı turlarına katılmak için düşünüyorum. Yatan araç benim de pek aklıma yatmıyor. Ancak düşük bütçeyle yapılabilir diye heveslendim. Galiba e iyisi vitara almak. Biraz daha üstüne...

4. B

İhalede sitedeki bu araçta turbo yazıyor ama sizin resimlerden farklı GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. B

Yok mu ilandaki aracın turbolu olup olmadığını söyleyecek Ey korandocular[emoji5] GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. B

Ben de buna bakıyorum. Turbo var mı bunda Gerçi biraz kaporta hasarı var. Tavanda sanki iz var. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Bu iki çeker GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. B

5 korando var ama pek iş görecek yok gibi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. B

İhaleler başladı ama hiç korando yok GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. B

Son yayınlanan ilan galiba Giresun'dan gruba katılan arkadaş GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Malum sitede satılık korando sayısı artıyor. Fiyatlar da artıyor. Zaten ihale de yok.[emoji22] GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. B

Bir de burayı arayın. Başka bir sayfada burayı önermişler GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. B

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. B

Bu parçanın adı porya kilidi değil mi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. B

İhaleler yıl sonu diye ertelenmiş İlandakiler de biri hariç iş görmez Ona da biraz uçuk fiyat istemişler GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. B

Korando GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. B

İlan yeni yayınlanmıştı. Ama tekrar yayından kalktı. Şansızım GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. B

İyi hafta sonları Şu ilana bakabilir misiniz? 369563832 Daewoo korando 2.3 benzinli Bu model hakkında bilgisi olan var mı? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. B

Bu arada malatyadaki dediğiniz gibi 4×2 miş. E ihale sitesine iki gündür üye olamıyorum. Hata verip duruyor. İhale olursa gözden kaçırırsam sizden ricam haber verin. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri